Şimdi Ara

MMA savunması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zaman içinde Mecidiyeköy'deki UNİ-MMA salonuna başlamayı düşünüyorum.Ama kafama takılan bazı sorular var.

1.MMA;boks,kickboks,muay thai,bjj gibi sporları içerisinde barındırdığını biliyorum.Ama duyduğuma göre MMA'da genelde grapplinge daha fazla yoğunluk gösteriliyormuş bende bir boks fanı olarak savunmamın yetersiz kalacağından korkuyorum.Yani bokstaki gibi eskiv, fent ducking çalışmaları MMA'da yok diyorlar varsada, çok az ilgi gösteriliyor.Yani özetlemek gerekirse lapa çalışmaları, hız topu gibi olaylara önem verilmediğini duydum.Duyduklarım doğru mu?Eğer doğruysa sadece Boks'a gideceğim.

• Lütfen yardım!! UP !
  • Bu gideceğin spor salonuna göre farklılık gösterebilir ama çoğu zaman size de söylendiği gibi mma de grapling ağırlıklı çalışıyorlar. Spor salonuna başlamadan önce antrenöre nasıl bir yol izlediklerini sorabilirsin.
  • İstediğin kadar box çalış grappling olmadan mma adına bir yere varamazsın. Kaldıki bir takım box iskivleri mma içerisinde çok kullanışlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcossx

İstediğin kadar box çalış grappling olmadan mma adına bir yere varamazsın. Kaldıki bir takım box iskivleri mma içerisinde çok kullanışlı değil.

Grappling olmadan bir yere varamam haklısın ama bende zaten sadece box demiyorum.Sorum sadece grapplingemi önem veriyorlar diye.Ama box eskivlerinin kullanışlı olmadığına katılmıyorum.Anderson Silva gibi adamlar fake mi o zaman ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks teknikleri
    3 yıl önce açıldı
    Muay Thai Kaval Kemiği Problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.