Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer tarihin en iyi takedown defense yapan adamlarından birisi olduğunu unutmazsa,eğer bir zamanlar junior college national wrestling champion olabilecek kadar iyi güreşebildiğini unutmazsa,tüm division lardaki en büyük fiziksel güce sahip olduğunu unutmazsa,kardiyosunu geçen seneden bu zamana geliştimişse,mental anlamda sakin ve minimum stres seviyesinde kalabilirse bu defa cormier ın fişini çekecek.şu ufc de (ağır sikletler ve orta sikletlerde dahil) (jon jones da dahil) cormier dışında rumble ı yenebilme ihtimali olan hiç kimseyi görmüyorum ve artık adamım kemeri beline taksın istiyorum.tabi ardından da jones u octagon dan silmesini...tek tehlike,tek risk cormier.umarım bu kez bu iş biter.
  • Josh Samman olmus arkadaslar. Asiri dos uyusturucu suphesi var arastiriliyormus. Arkadasi ile evinde bulunmuslar. Arkadasi bulunduklarinda oluymus zaten josh da iki gun komada kalmis bugun olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza001

Josh Samman olmus arkadaslar. Asiri dos uyusturucu suphesi var arastiriliyormus. Arkadasi ile evinde bulunmuslar. Arkadasi bulunduklarinda oluymus zaten josh da iki gun komada kalmis bugun olmus
    UFC'deki en kolpa şampiyon Bisping'dir. 46 yaşındaki Dan Henderson 2 kere bayılttı bunu. Gegard Mousasi middleweight sıkletinde kemer alacak gibi, Vitor'u da nakavt etti. Bu sıklet bildiğin emekli sıkleti, 35'in üstünde bir sürü adam var. 30'un altında bir Whittaker var ilk 15'de.

Mirsad Bektic ilk raundda submission ile kazandı. Yenilgisiz bir şekilde devam ediyor kariyerine. 65 kiloda genç ve yetenekli dövüşçüler var. Dooho Choi, Yair Rodriguez, Brian Ortega ve Mirsad gibi.

Mike Perry yine nakavt ile kazandı. 9 maç, 9 nakavt. Danny Roberts iyi mücadele etti, 20 saniye daha dayansa maçı kazanacaktı belki de. Perry değişik bir dövüşçü, kafes içindeki rahatlığı Anderson Silva - Conor karışımı gibi. Elleri hep aşağıda ve kafasını pek hareket ettirmiyor bu yüzden suratına çok yumruk aldı ama çok sağlam, düşmeyi bırak sallanmıyor adam. 77 kiloda yeni bir heyecan olacak henüz 25 yaşında.

Şimdi sırada Dos Anjos - Ferguson maçı var. Ondan sonra UFC 205, son zamanların en sağlam kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Ne yazık ki Ama hakkını vermek gerek Diaz'ın, Conor'ı onun kadar zorlayan olmadı bugüne dek.
    bisping-henderson: michal bisping denilen soytarı 46 yaşındaki hendo tarafından,tekmesini 30 cm den fazla kaldıramayan hendo tarafından çarşamba pazarına çevirildi.7 yıl önce müthiş bir sağ ile soytarının sinir sistemini kilitleyerek knockout etmişti zaten ama 7 yılda çok şey kaybetti hendo ve malzemelerinden geriye bir tek o sağ el kaldı zaten.o sağ elinde kağıt üzerinde şampiyon bisping e bugün neler yaptığı ortada.orta siklette dünyanın gelmiş geçmiş en şanslı en ballı şampiyonu weidman dan sonra bisping ondan da daha ballı olarak kemeri tutuyor hala.ama buraya kadar.güzel,şanslı,kısa bir anıydı ve artık bitti.bundan sonra karşılaşacağı kişi ilk 10 da olursa o kişilerin hepsi bisping i ezer atar.o zamana kadar kemerle yanyana mı yatar yatakta yoksa karşısına alıp sohbet mi eder bilemem.son anlarının tadını çıkarsın soytarı.bisping le alakalı söylenebilecek tek olumlu şey kardiyosu.onun dışında komple bir çöp.bazıları sanıyorki şampiyon sa şampiyondur.öyle değil işte.nasıl şampiyon olduğu kime karşı olduğu nasıl koruduğu şansın yardımı ya da karşı tarafın salaklığı var mı yok mu kurcalanmıyor.bisping ve weidman.bu ikisi vernelle yumuşatılmış soft,tırışkadan heriflerdir.bu sikletteki gerçek savaşçılar ise rockhold,jacare,yoel gibi adamlardır.

vitor-mousasi: mousasi gibi ortalama altı birisine de bu şekilde maç kaybettikten sonra vitor efsanesinin artık sonu geldi diye düşünüyorum.bu spora inanılmaz katkısı olan isimlerin en başında gelenlerden birisidir vitor ama artık iş bitmiş belli.zorlamanın manası yok.jacare ye kaybetmişti ki kazanma ihtimali çok azdı bunu anlarım ama mousasi...mousasi ney lan.mousasi ney olm.ahahahah mousasi:)) artık yavaştan yol alma ve efsaneyi temiz tutma zamanı geldi belfort için.

manuwa-osp: jimi manuwa şu ufc de en sevdiğim 5 adamdan biridir.çünkü sert,çünkü bully,çünkü striker,çünkü knockout peşinde.nitekim bu özellikleri ile ikinci raund da osp yi bu zamana kadar gördüğüm en muazzam knockout lardan biriyle yumruk manyağı yaparak indirdi.rumble,jones,cormier üçlüsü dışında şu anda tüm lhw leri yenebileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Ne yazık ki Ama hakkını vermek gerek Diaz'ın, Conor'ı onun kadar zorlayan olmadı bugüne dek.

• Ronda Rousey ufc 207 de geri donuyo rakibi şampiyon Amanda Nunes maç aralikta

• wonderboy06 W kullanıcısına yanıt
    Ronda ne zayıf karakterli bir insanmış öyle, bir dayak yedi diye hayata küstü kız. Amanda'ya da yenilirse bırakır dövüş işlerini. Hollywood kapıları ardına kadar açık kendisine.
    Cyborg çok istiyor Ronda ile dövüşmeyi ama Ronda yanaşmıyor, biliyor bir kamyon dayak yiyeceğini
  • 1 ay dan az kaldi ufc 205 e Mcgregor in eline tarihi firsat gecti bakalim degerlendirebilecekmi. Tyron woodley vs Stephan thompson macinin galibi buyuk ihtimalle Demian maia ile karsilasak bence Maia kesin kemeri alicaktir. Yere aldimi birakmiyo en son Carlos Condit ilk raundda pes ettirdi mma tarihinin en iyi bjj cisi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: wonderboy06

1 ay dan az kaldi ufc 205 e Mcgregor in eline tarihi firsat gecti bakalim degerlendirebilecekmi. Tyron woodley vs Stephan thompson macinin galibi buyuk ihtimalle Demian maia ile karsilasak bence Maia kesin kemeri alicaktir. Yere aldimi birakmiyo en son Carlos Condit ilk raundda pes ettirdi mma tarihinin en iyi bjj cisi bence
    En son favorim olan Jon Jones'un uyuşturucu,araba çarpması olaylarıyla şok olarak ara vermiştim

tekrar izleyeceğim,nereden takip ediyorsunuz acaba?

Ronda zayıf karakterli demiş bir arkadaş,haklı olabilir ancak yaşadığı şey kolay değil,kimsenin görmediği bir yerde bile dayak yesen gururun kırılır,Ronda inanılmaz şişirildi,kariyerini yenilgisiz bitireceğini düşünüyordu,egoist şekilde sözler sarfetmişti :''tek elimle döverim falan''

bu kadar şişirmeden sonra yenilgi psikolojik bir yara oluşturmuştur elbette,Ronda'nın yerinde kim olsa aynı şoku yaşardı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

En son favorim olan Jon Jones'un uyuşturucu,araba çarpması olaylarıyla şok olarak ara vermiştim

tekrar izleyeceğim,nereden takip ediyorsunuz acaba?

Ronda zayıf karakterli demiş bir arkadaş,haklı olabilir ancak yaşadığı şey kolay değil,kimsenin görmediği bir yerde bile dayak yesen gururun kırılır,Ronda inanılmaz şişirildi,kariyerini yenilgisiz bitireceğini düşünüyordu,egoist şekilde sözler sarfetmişti :''tek elimle döverim falan''

bu kadar şişirmeden sonra yenilgi psikolojik bir yara oluşturmuştur elbette,Ronda'nın yerinde kim olsa aynı şoku yaşardı bence

Alıntıları Göster
    Eski WWE süperstar'ı Batista'nın da MMA debut maçını izlemek isteyenler için link koyayım

https://www.youtube.com/watch?v=Q8PUv0NKu5M

Yorumlarda Cm Punk ve Batista ile ciddi şekilde dalga geçmişler yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Eski WWE süperstar'ı Batista'nın da MMA debut maçını izlemek isteyenler için link koyayım

https://www.youtube.com/watch?v=Q8PUv0NKu5M

Yorumlarda Cm Punk ve Batista ile ciddi şekilde dalga geçmişler yalnız

Alıntıları Göster
    5 kasımla 30 aralık arasında gerçekten çok çok iyi maçlar geliyor.5 kasımla beraber 2017 ye girmeden önce 2016 nın son iki ayında toplam 10 event var.kronolojik olarak en kayda değer olanlarıda nedenleriyle birlikte biraz irdeleyeyim dedim.artı yüzdelik olarak kime ne kadar şans tanıdığımızla beraber tabi...

5 kasım 2016:

rafael dos anjos vs tony ferguson : önemli çünkü eğer dana white ın saçma bir zorlama kararı olmazsa ve bu iki isimden birisi maçtan sonra ciddi bir sakatlık yaşamazlarsa bir sonraki lightweight kemer maçına bu maçın kazananı çıkacaktır (conor-alvarez galibinin karşısına) tabi nurmagomedov da bir başka seçenek ama ona dos anjos ve ferguson ikilisinin kazananından sonra şans verileceğini düşünüyorum.yani biraz daha beklemesi gerekecek (tabi michael johnson ı yenerse) ikiside çok sağlam isimler.yinede ben bu zamana kadar daha çok ve daha iyi rakiplere karşı savaş vermiş artı kemer geçmişi çok uzak olmayan dos anjos bir kaç adım daha önde diyorum.%70 dos anjos %30 ferguson.

ricardo lamas vs charles oliveira : featherweight klasmanında kilit bi maç.çok detaylı analiz kasmaya takatim yok.oran yukarıdakiyle aynı %70 lamas %30 oliveira.oliveira daha ground game ağırlıklı lamas daha iyi striker ama işin sonunda ko-tko-undec seçeneklerinden birisiyle lamas götürür diyorum.

12 kasım 2016:

conor mcgregor vs eddie alvarez (title) : eğer conorun karşısına dos anjos çıksaydı (dos anjos un kemeri alvarez e bir anlık dikkatsizlik nedeniyle kaybettiğini düşünüyorum) conor a neredeyse hiç şans tanımazdım ama alvarez e karşı eli sağlam olan taraf olmasada masadan kazanarak kalkma ihtimali var (düşük ihtimal) alvarez e karşı iyi takedown defense yapabilecek ve kardiyoda sıkıntı yaşamayacak bir conor ikinci kemeri de alabilir.alvarez kesinlikle maçın başından itibaren oyunu yere taşımaya bakacaktır.bunu tartışmaya gerek bile yok çok net şekilde belli.conor bu durumu ne kadar tersine çevirebilir göreceğiz.%60 alvarez %40 conor diyorum.sonucu ne olursa olsun conor un olduğu her yerde hem conor hem ufc para basacak demektir.en başta bu pazar payı yüzünden önemli bir maç e artı title maçı olması ve iki kemer sahibinin karşılaşması anlamında da önemli tabi ama bunlar detay.maçı maç yapacak en temel etken başlı başına conor mcgregor.yinede en iyi ihtimalle kazanma şansı %40.

tyron woodley vs stephen thompson (title) : ikisinide severim.ikiside sağlam striker.tyron ground game ve fiziksel kuvvet avantajına sahip wonderboy ise hem el hem ayak hem boy anlamında reach farkı nedeniyle mesafeyi koruma avantajına sahip.eğer t-wood alırsa ko ya da tko wonderboy alırsa undec ya da splitdec ile alır gibi.%60 tyron %40 wonderboy diyorum.

joanna jedrzejczyk vs karolina kowalkiewicz (title) : joanna %90 karolina %10.o yüzde on da daha yenilgi yüzü tatmamasının hatırına.yoksa kemerin bi yere gideceği yok.joanna işi bitirecektir.

chris weidman vs yoel romero : evveeetttt.%90 yoel.%10 weidman.yoel in weidman ı paramparça etmesi neredeyse kesin.weidman ın çok çok çok şanslı bir vuruşa ihtiyacı var yoksa ne yerde ne ayakta hiç bir şekilde romero ya üstün gelmesine imkan ihtimal yok.

kelvin gastelum vs donald cerrone : gastelum son dönemlerde iyi gidiyor ama aynı şey cowboy için de geçerli ve benim gördüğüm resim %80 cowboy % 20 gastelum.

miesha tate vs raquel pennington : %100 miesha.hiç konuşmaya gerek yok.

frankie edgar vs jeremy stephens : o kadar belli ki sanki maçı şimdiden izledim gibi.edgar yine bir araba dayak yiyecek.manyakça dayanıklılığı ile etkilenmeyecek.anormal kardiyosu sayesinde maçın ilerleyen bölümlerinde daha da açılacak ve sonunda ko-tko edemese bile undec ile kazanacak.senaryo bariz.%90 frankie %10 jeremy.

khabib nurmagomedov vs michael johnson : submission-undec-ko-tko farketmez.%100 khabib.

rashad evans vs tim kennedy : o kadar sürpriz ki ne olacağı hiç belli değil.kennedy underrated bir dövüşçü.çok iyi ama hakettiği yerlere gelememiş,aslında bunun için pekte fırsat bulamamış bir adam.evans ise yanılmıyorsam hayatında ilk defa middleweight dövüşecek weightcut yapacak ve komşu horozun çöplüğünde ötmeye çalışacak.üstelik kariyerinin büyük bir hızla düşüşe geçtiği bir dönemde yapacak bunları.baktığında avantaj net kennedy de görünüyor ama bu siklette rashad inanılmaz verimli de olabilir ki devasa bir geçmişi de var bu adamın.o yüzden %50 %50 diyorum.her şey olabilir.

19 kasım 2016:

uriah hall vs gegard mousasi : mousasi son dönemde iyi gidiyor (kendinden beklenmeyecek kadar hem de) hall da tam tersi.ama bu döngü burada biter ve hall gegard a dur der diyorum.%70 uriah %30 gegard.

ryan bader vs antonio rogerio nogueira : little nog eski sertliğini koruyabilirse (ki bader hem çenesi hem mentalitesi yumuşak olan bir adam) bu yaşına rağmen bader ı gömebilir ama paslandı ve zaman onun alehine işliyor.yinede little nog sürpriz yapacak diyorum.ters kart.nogueira %60 bader %40

thomas almeida vs albert morales : morales daha ground gamer ki bu almeida ya ters gelecektir.artı yenilgisiz bir dövüşçü ve almeida nın son ve tek mağlubiyetinden sonra (ki dehşet şekilde dayak yemişti garbrant den) psikolojik olarakta hala tam olarak toparlanabildiğine inanmıyorum.tüm bunlar neticesinde sürpriz ihtimali yine masada ama bu ihtimal yinede düşük.almeida %70 morales %30 derim.

26 kasım 2016:

luke rockhold vs jacare souza : rockhold un aptalça,hazırlıksız,ukalaca,önemsemeden çıktığı ve kendi mallıkları neticesinde kaybettiği bisping maçından sonra aklının başına geldiğini düşünüyorum.ha aklı ne kadar başında olursa olsun bu division ın kendisiyle beraber en iyi 3 dövüşçüsünden (rockhold-yoel-jacare) biriyle karşılaşacak.bu ikinci maçları.ilkini yıllar önce undec ile rockhold kazanmıştı.eğer tam olarak hazırlandıysa,iyi kamp geçirdiyse,sağlam mentalite de çıkarsa yine sonuç aynı olur ve rockhold kazanır diyorum.ama bu dediklerim olsa bile maç yinede ortada gibi çünkü jacare şakaya gelmez.%60 rockhold %40 jacare.

robert whittaker vs derek brunson : tamamen ortada maç tamamen.ikiside striker ikiside agresif.ikiside yükselişte ve ikiside aç.ikiside ortalama seviyede grounder.%50 %50

3 aralık 2016:

demetrious johnson vs ???????? (title) : mighty mouse un rakibi daha belli değil.ha farkeder mi? asla.sonuç belli.kim gelirse gelsin fare kazanır.adamın rakibi kalmadı.rakip bulunamıyor herife.%100 demetrious.

joseph benavidez vs henry jecudo : bir adam düşünün kariyerinde 4 maç kaybetsin.2 sini dünyanın en iyi pound for pound dövüşçüsüne,diğer ikisinide bir diğer dünyanın en iyi pound for pound dövüşçüsüne.yani iki maç demetrious johnson a iki maçta dominick cruz a.işte o şanssız adam,bu iki manyakla aynı döneme denk gelen adam joseph benavidez. tamam henry jecudo da sağlamdır,mighty mouse a kaybettiği tek maç dışında mağlubiyeti yoktur ama benavidez tecrübesi sayesinde bu maçı çok büyük ihtimalle alır.%80 benavidez % 20 jecudo.

10 aralık 2016:

daniel cormier vs anthony johnson (title) : burada beni okuyanlar bilir.rumble benim için apayrı bambaşka bir adamdır.benim gözümde tüm ufc yi toplasan bir rumble etmez.onla alakalı her şeyi en detaylı şekliyle de yazmış çizmişimdir.bu bağlamda devasa ufc 205 bile benim gözümde ufc 206 etmez çünkü 206 adamımın kemeri tekrar kazanma ihtimalinin doğduğu maç.bu maçla ve rumble ile alakalı çok detaylı yazılarım var çok uzatmayacağım o yüzden.özetle rumble ın jon jones dahil,ağır sikletler dahil ve orta sikletler dahil herkesi yenebileceğini ve yeneceğini düşünüyorum.sadece ama sadece cormier ın rumble için tehdit olduğunu (ki bu tastiklendi) başka hiç kimsenin olmadığını düşünüyorum.rumble ın kazdığı mezarlarda yatan kurbanlara baktığımızda (phil davis-antonio nogueira-alexander gustafsson-jimi manuwa-ryan bader-glover teixeira) söylemeye çalıştığım daha iyi anlaşılacaktır.rumble bu adamları,bu olağanüstü dövüşçüleri ezici üstünlüklerle parçaladı.yenmedi bak,parçaladı,ezdi,geçti.maçları izleyen herkes bunun farkındadır.ufc de böyle net bir dominasyon daha görülmedi.bahsettiğim şey maçları kazanmak ve galibiyet oranı filan değil.bahsettiğim şey ''ezicilik'' rakibin karşısındaki şüpheye gram yer bırakmayan net üstünlükten bahsediyorum.ama cormier ters işte.lanet herif çok çok ters.eğer rumble hali hazırda iyi olan güreş yeteneğini akılcı kullabilirse,zaten ufc nin gelmiş geçmiş en iyilerinden olan takedown defense başarısını tekrarlayabilirse,berbat olan jiu-jitsu ve kardiyosunu (özellikle kardiyosunu) düzeltmişse bu maçı alır ve nihayet kemeri beline takarak jon jones denen herifi parçalamak için fırsatı yakalar.ufc 187 deki mağlubiyetinden ders almış ve eksiklerini kapatabilmiş bir rumble için %70 anthony %30 cormier derim.ha yok hala aynı rumble ise o zaman sadece puncher şansı var demektir.o halde bile %50 rumble %50 cormier derim.hadi oğlum al lan şu kemeri al da beni huzura erdir artık:)

nikita krylov vs misha cirkunov : önemli çünkü lightheavyweight de ilerleyen yıllarda ilk 5 de olma ihtimali olan iki sporcu karşılaşacak.ikiside iyi grounder.bu bağlamda clinch ler le bezeli,yer yer sıkıcı,çoğu zamanda yerde geçme ihtimali olan bir müsabaka olacaktır.krylov teknik anlamda ve tecrübe açısından cirkunov ise fiziksel kuvvet anlamında üstün durumda.maç ortada gibi ama yinede %60 krylov %40 cirkunov derim.

17 aralık 2016:

sage northcutt vs mickey gall : eğer saf potansiyel konuşuyorsak,çalışarak bir yere gelmeyi ve mental anlamda kuvveti işin içine katmadan sadece ''fiziksel potansiyel'' anlamında konuşursak, ''dövüşçü fiziği'' denilen şeyin tanımını yapacaksak,bu tanımın karşılığı,bu saf potansiyelin adı sage northcutt olurdu.bu çocuk (eğer ciddi bir sakatlık yaşamazsa) kesinlikle bir siklette,yüksek ihtimalle de iki siklette birden şampiyon olacak bir gün.üstelik bunların dışında aşırı sevilen ve conor misali işin entertaining kısmındada öncülüğü yapabilecek bir isim.o günler gelene kadar mağlubiyetler alabilir,alacaktırda.mickey gall a da yenilebilir bu maçta.ama daha o kadar genç ki bunların hiç bir önemi yok.bu çocuk gün gelecek ve korkunç bir şekle bürünecek.zaten ufc de ki ilk ve tek mağlubiyetinide (bryan barberena) bu gençliği, toyluğu,tecrübesizliği ve heyecanı yüzünden aldı.ama bu defa rakibi kendinden de tecrübesiz.ha gall güreşçi,hatta şu anda ki hallleri baz alındığında sage den çok daha iyi güreşçi,bjj konusundada sage i katlar.yinede sage her an herkesi (kendi sikletinde) yenebilecek inanılmaz bir paket.bu eşleşme onun için ters olsada ben yinede %70 sage %30 gall diyorum.

urijah faber vs brad pickett : önemli çünkü eğer arkasında duracaksa faber bu maçtan sonra emekli olacağını açıkladı.uzun yıllar bu organizasyonda olan ve ufc ye katkıları olan büyük bir dövüşçünün veda maçı niteliği taşıması ihtimali ile önemli bir müsabaka.onun dışında faber %80 pickett %20

30 aralık 2016:

amanda nunes vs ronda rousey (title) : gelelim conor dan sonra en yüksek ücret alan ve en yüksek parayı kazandıran ikinci sporcunun (üçüncü de jon jones) hollywood yıldı.. pardon hollywood figüranımıza.ronda hanım holly onu pas pas ettikten o kadar zaman sonra ufc ye dönüyor.ne hassa!!! döner dönmezde kemer maçına çıkıyor.şaşırmadık tabi ama ondan sonra buralar çok değişti.holly ve cyborg ikilisi ömürlerinin sonlarına kadar ronda ile karşılaşıp 2000 maç yapsalar 2000 in de de rondayı yeneceklerini biliyorum bu bir. zaten cyborg ü hiçbir kadın sporcunun yenemeyeceğine eminim ama cyborg ayrı bir hikaye.valentina shevchenko nunsa ronda yı zorlayabileceğine eminim.miesha tate ise rondaya yine yenilir,orada değişen bir şey olmaz.gelelim amanda nunes e.nunes e ronda karşısında shevchenko dan daha fazla şans vermekle beraber cyborg ve holm gibi kesin yener diyemem.hatta ronda sağlam dönerse (sağlamdan kastım eski ronda değil.o herkesin müthiş bulduğu eski ronda yı çiğ çiğ yer nunes,eskisinin üzerine birşeyler koyarak dönmesi lazım rondanın.özellikle de stan-up fight meselesini geliştirmesi gerek nunes ı yenebilmesi için) nunes i yenebilir.parantez içinde yazdıklarımı yaparak dönecek bir ronda için %60 derken,eski rondanın aynısı gelecekse %40,eskisinden de eksik ve paslanmış gelecekse %30 derim.

dominick cruz vs cody garbrandt (title) : cody e hayranım.en sevdiğim tarza sahip adamlardan biri.bully,pure striker,vahşi ve sağlam.daha hiç yenilsi yok.ezip geçiyor milleti.duygusal baktığımda kesinlikle onun kazanmasını ve kemeri almasını isterim ama mantık çerçevesinde işler biraz değişiyor.karşısındaki adam dünyadaki gelmiş geçmiş en iyi ikinci pound for pound dövüşçü.(birincisi jones üçüncüsüde mighty mouse) dominick cruz inanılmaz farklı,özgün,60 lı yıllardaki boksörlerin tarzına benzer bir vücut mekaniğine ve hiç alışılmadık bir dövüş zekasına sahip olan tüm bunlara ek olarakta inanılmaz tecrübeli bir adam.mma in akla ve mentaliteye bürünmüş şekli.bu bağlamda hız ve güç dezavantajına rağmen cruz birkaç adım önde.%70 cruz %30 cody.

fabricio werdum vs cain velasquez : maç ortada.ikiside ağırsiklette efsane.ikiside iyi toparlanmış ve hazır.ikiside octagon ın hemen her yerinde ortalamanın üzerinde.werdum daha opsiyonel cain ise daha vurucu.benim gözümde ikiside şu an kemer sahibi olan miocic ten daha iyiler ve asıl ağırsiklet kemer maçı bence bu.zaten kazananda miocic le karşılaşacak. %50 %50 diyorum.bekleyip göreceğiz...

• Murat kazgan 19 kasimda road fc tuy siklet kemeri icin maca cikicak. Eger kazanirsa bir ust siklete cikip hafifsiklet kemeri icin maca cikicagini soyluyo ben iki macida kazanip ufc ye gidicegini dusunuorum

• rockhold sakatlandıktan sonra jacare-rockhold maçı mecburen iptal oldu ve jacare boşa çıktı.normalde jacare bu durumda sıralaması itibariyle kemer maçına çıkmalı.işin normali bu,adam hakediyor.gel gelelim mw de kemeri elinde bulunduran şahsiyet defalarca söylediğim gibi tam bir etekli olduğundan,tam bir tırışka olduğundan,tam bir yüzkarası olduğundan jacare ile maça çıkmıyor ve tek bir mantıklı gerekçe bile sunamadan yapıyor bunu.bisping denilen dallama jacare ve yoel denilen canavarlardan öyle tırsıyor ki herif maç kabul etmiyor.hadi yoel için doping alıyor vs vs filan diye bir bahanesi var (ki aslında kimin alıp kimin almadığı tam net olmadığından buna takılmaması lazım bir,ikinciside doping den bir kere bile olsa ban yiyen bir sporcu usada tarafından çok daha sıkı kontrol ediliyor yani yoel in bundan sonra yasaklı madde kullanma ihtimali yok denecek kadar az bu yüzden.bu durumda sanane lan adamın önceki mevzularından.şu an temiz mi sen ona bakacaksın,ama şampiyon olan kişi ki şampiyon yazmaya bile utanıyorum bir tavuk olduğu için kaçıyor tabi,gerisi bahane) peki ya jacare için...? tek bir neden bile yok.bisping vb adamlar mma in utanç kaynakları.ufc nin (özellikle dana white ın) bir çok konuda haksız yere sporculara söz hakkı vermeden kendi kafalarına göre karar aldıkları zaten ortada.arkadaş madem bu derecede söz hakkın var.bu dingile niye müdahale etmiyorsun?bu işin bir sistemi bir kuralı yok mu? rankings denilen şeyin hiç bir anlamı yok mu? boşa mı sıralanıyor bu sporcular boşa mı maç kazanıyorlar?adam güya şampiyon.o kemeri kaybetmemek için rankings de ilk 5 te olan adamlarla kapışmıyor da gidiyor 15.sıradaki 40 küsür yaşındaki hendo ile kapışıyor.dana white ve ekibi de bu esnada bu tarz abukluklara müsade ediyorlar ve kendileride başka abukluklar peşinde koşuyorlar.olm niye kolluyorsunuz lan bu zırtapozu.ingiltere tabanlı daha yüksek izlenme oranları vs falan filan da dev gibi organizasyonsunuz ulan,bir tane sporcunun şampiyon kalması,bisping denilen herif bu kadar mı etkileyecek senin cüzdanını ki bu zamana kadar yıllar yılı şampiyonda değildi zaten.velhasıl bu herif burada mümkün olan en uzun süre kalabilmek adına demir gibi dövüşçülerin hakkını yiyecek.ufc de buna bir dur demedikçe bu şaklabanlıklar daha devam eder.

• Tony Ferguson çok temiz dövdü Dos Anjos'u. RDA'nın 70 kiloda bir daha kemer sahibi olması çok zor. Conor geldi sıklete, Eddie var, Ferguson var, Khabib Nurmagomedov var... Zor bir sıklet oldu lightweight.

Alexa Grasso UFC'nin popüler bayan dövüşçülerinden biri olmaya aday. Güzel bir kız ve başarılı da. UFC'deki ilk maçını rahat kazandı. Joanna Jedrzejczyk gibi bir canavar varken şampiyon olması zor ama ilk 5'de yer bulabilecek bir isim.
  • ilk kartta 1-1 olduk.ricardo lamas tahmin ettiğim gibi aldı maçı.submission ile ikinci raund ta bitirdi.dos anjos küçük bir farkla khabib in önünde bu sikletin en iyisi olarak gördüğüm adamdır (ki hala öyle görüyorum) ferguson a decision ile kaybetti.klasik dos anjos u göremedim bu maçta.ferguson reach avantajını her anlamda iyi kullandı ve maç genelindede daha iyiydi.dos anjos bugün ki haliyle ferguson yerine knockout kabiliyeti olan ve sert vuran bir adama denk gelseydi eğer knockout dahi olabilirdi,o derece eksikti ve defalarca açık verdi. pettis maçındaki agresiviteden de eser yoktu,yani kafa olarakta o bilinen adam yoktu ortalıkta.önümüzdeki haftasonu 205 geliyor.bakalım orada neler olacak.
    bunların dışında phil davis liam mcgeary i yenerek bellator da lhw kemerini beline taktı.bu maçla beraber ufc-bellator arasındaki farkı çok daha net anladım.phil davis ufc içinde dahi en üst krema kısmı olmasada onun bir altındaki en iyi dövüşçülerdendir.orta üst yani.fakat çok uzun bir süre kemeri kimseye vermeyen mcgeary i paketlemesi için bu yeterli oldu.bellator ile ufc arasında 30 gömlek filan fark vardır sanırım.

• Acun Glory yayınlıyor TV8.5 kanalından. UFC'ye de bir el atsalar keşke.
  • usada jon jones ile ilgili durumu bugün karara bağladı.1 yıl uzaklaştırma kesinleşti.tam çözemediğim bu bir yıl geçen temmuzdan itibaren mi geçerli yoksa bugünden itibaren mi.eğer ilkiyse bu temmuz da ceza bitiyor yoksa önümüzdeki sene kasım-aralık ayına kadar yok jones.
  • bugünden itibarenmiş.yani 2017 kasım da bitecek cezası.eğer maç yapacaksa o zaman geldiğinde onun hazırlığı filan derken ocak-şubat 2018 i filan bulur tahmini.yani esasen 2018 e kadar jones ufc de yok.
  • Conor yine maç öncesi basın konferansına geç geldi. Saygısız herifin teki, Eddie maçı yere taşırsa fena benzetecek Conor'ı.
  • Eddie nin maci yere tasicagi cok belli Conor in Eddie yi nakavt edebilcegine pek inanmiyorum. Macin kilit noktasi Eddie nin rahat bir sekilde takedown yapabilmesi aksi taktirde ayakta Conor cok daha ustun gelir sahsi fikrim.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.