Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen.cruz,dillashaw,cody filan gelmezse might mouse sabit kalır burada.joseph benavidez e gelince zaten öyle bir zamana denk geldiki dünyanın en şanssız adamlarından birisi.
    bu arada önceden dalga konusu olan conor vs floyd meselesi şu an da bildiğin ciddi spor programlarında ciddi ve tecrübeli spor yorumcularıyla ciddi ciddi tartışılıyor.espn filan dalmış konunun içine.bazıları youtube da var.floyd 40 yaşında.emekli oldu olacak ama bu haliyle bile ''sadece boks'' yapacaklarsa conor u darmaduman eder.conor 4.raund u filan zor görür.millet iyice çıldırmaya başladı.herkes balatayı sıyırdı resmen.

onun dışında hem olması gereken bir maç hem de para maçı aynı kefede olur mu?gerekli şartlar olursa olurmuş.şöyleki az önce joe rogan ile brendan schaub un söyleşisini izledim.rogan diyor ki ''ufc ilk defa rusya da bir organizasyon bir event düzenlemekle uğraşıyor birkaç aydır. olası bir rusya event ında conor-khabib kemer maçı düşünülüyor ve bunun için dana white ile ekibi baya kafa patlatıyorlar diyor.bu şu demek.hem olması gereken bir maç hem de money fight bir arada olur demek.ha bu durumda aldo zavallım yine beklemede olacak ama böyle de bir durum var şu an ortada.

• hayalet725 H kullanıcısına yanıt
    Floyd-Conor maçı gerçekleşmez hocam. Floyd zaten kızmaya başladı bu söylentilere. Son açıklamasında "beni Conor ile kıyaslamayın, bu saygısızlık" dedi. Kendisini fil, McGregor'u ise karınca olarak betimledi. Gerçekten de öyle. Sevelim veya sevmeyelim (ben sevmiyorum) Floyd boksun yaşayan efsanesidir.

O söyleşiyi ben de izledim. Rusya'da Khabib-Conor maçı efsane olur ama Conor kabul eder mi bilemem. Khabib benim için Rusya, İrlanda veya Amerika fark etmez şampiyonluk maçına her yerde çıkarım demişti.
  • Son yazdiginiz yorumlarin hepsinr katiliyorum. Ama oyle ya da boyle conor hakkiyla kazandi. Adam resmen elini kolunu sallaya sallaya ko etti alvarezi. Khabib in hakki var evet conor ile oynasa buyuk favori, ki zaten yillardir bekliyor adam ve sesi de cikmiyor. Sirasi gelecektir illa ki ama khabib disinda conor lw de de karsisina cikanlari yenebilrcek bi adam. Conorun asil rakibi bence khabib de degil aldodur adam fw de aylar oldu kemeri bekliyor. Velhasilkelam conoru kutlamak lazim bence iyi dovuscu ve keyifli maclari oluyor isin marketing tarafini da cok iyi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conorun bu kadar knock etmesine şaşırmiyorum ben ufc ye baktığımda boxu iyi olan harbiden güreş bjj ile iyi harmanlayan az kışı görüyorum ufc deki çoğu kişi beş para etmez ayakta khabib falan çok iyi grounda keza ayaktada iyi ama sırf boxda o da kötü herzaman boxu on de tutucaksin zaten takedown defansıni geliştireni en iyi güreşçiler bile zor yere alıyor çok gördüm bjj de de keza öyle yani is yine elde bitiyor conor bunu iyi yapio baskın branşı box Altan Altan güreşi ve bjj yi güzel yapio söyle soylim suan pro bi boksör 3 sene calissin mma ye ufc deki çoğu kişinin işini bitirir zaten ufc de millet iki yumrukla bayiliyo sorun olmaz herneyse conor yine yapması gerekeni yaptı ama sağlam bi boksör karşısında ne yapar onu bilemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 16 Kasım 2016; 3:43:43 >
  • Rusyada khabib conor maci efsane olur ama khabib alir her turlu. Rusyada event olacaksa araya bir iki tanede rus dovuscu koymalari lazim. Khabibten baska heyecan verici rus dovusculer yok ufc de. Bir iki tane var onlar da vasati gecmez. Yani rusyadaki event cok keyifli olmaz gibime geliyor ama sirf conor khabib icin bile iyi satar. Floyd vs conor ise tamamen ayri branslar ve karsilastirma yapmak bence anlamsiz. Floydu sevmiyorum ama adam yenilgisiz efsane yine de. Conor boyle bir maci hem para hem de hirsiyla birlikte isteyebilir ama floydu para icin de ikna edemezler. Zaten su aralar floyd pacman rovansi gundemdeyken ufc de biriyle dovusmez floyd

• Zaten Floyd Conor maci olursa boksta olur ufc soz konusu degil. Rusya da Conor Khabib maci olursa sadece o mac icin bile muhtesem reyting yapar ufc.

• Conor McGregor'un BJJ antrenörü John Kavanagh'a göre 65 kiloda Conor'dan sonraki en iyi dövüşçü Max Holloway, 70 kiloda ise Nate Diaz imiş. Bayağı subjektif bir yorum olmuş. Bu iki dövüşçüyü de Conor nakavt edemedi, maçlar hakem kararıyla bitti, Diaz'a da bir kez yenildi.
  • Khabib, MJ'ye "Pes etmelisin, kemer için dövüşmeliyim, bunu hak ettiğimi biliyorsun." diyor. Raunt aralarında ve maç sonunda da Dana keltoşuna "Senin oğlanı (Conor) pataklayacağım" demiş
    https://twitter.com/Vidtester2222/status/799066169747587077

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 17 Kasım 2016; 18:39:51 >
  • Mike Perry 17 Aralık'ta Alan Jouban ile karşılaşacak. Alan Jouban yetenekli bir dövüşçü ama Perry bu maçı da nakavt ile kazanacaktır. Platinum lakabının hakkını veriyor, çok sağlam bir çenesi var.

UFC'de artık strike odaklı dövüşen sporcular popüler oluyor, Mike Perry de bunlardan birisi. Doğru düzgün gard bile almıyor, güçlü yumruklarına ve çenesine güveniyor. Son Danny Roberts maçı da muhteşemdi, Fight of the Night hak ediyordu ancak o gece Bisping - Henderson maçı vardı o seçildi gecenin maçı olarak. Danny - Perry maçının önemli anları:

• Adam efsane yumruk ve tekmeler yemiş ama gerçekten de platinum lakabını hak ediyor. Ben bu maçı izlememiştim özeti keyifli oldu. TEşekkürler
  • Abdul Razak Alhassan.
    7. maçında 7. kez rakibini ilk rauntta nakavt ediyor:
    https://twitter.com/ufc/status/800031430935875584

Bu Conor McGregor'un sparring partnerleri ne boş adamlar ya. Lobov 1 bu 2. UFC'de dövüşüyor olmalarının tek sebebi Conor, torpilli adamlar.
  • Gegard Mousasi ilk rauntta TKO ile aldı Hall maçını. 29. ilk raunt galibiyeti oldu bu. 41-6-2
  • hem gegard-hall maçı hem de little nog-bader maçında yanıldım.bu haftasonu geçen haftasonu gibi tutturamadık.little nog bjj konusunda ne kadar iyi düzeyde olsada yaşı ve bader ın güreş kabiliyeti yüzünden işin yere taşınmasına izin vermeden ayakta geçirebilmeliydi mücadeleyi.ancak o zaman bader ın aşırı yumuşak çenesi sayesinde galibiyeti alabilirdi ama yapamadı maçın yüzde sekseni yerde geçti.hall a gelince önceki galibiyeti sayesinde psikolojik üstünlüğü elinde tuttuğunu düşünüyordum ama tam aksine daha çekingen bir oyun sergileyerek beni şaşırttı ve mağlup oldu.
    Hocam Mousasi-Hall maçında nasıl Hall tarafında oldun şaşırdım. İlk maçta Mousasi şanssız bir şekilde kaybetti. Eğilmese gövdesine gelecek olan bir tekme, yanlış hamle sonucu yüzüne geldi. Mousasi belki de kafasına bekliyordu o tekmeyi, o yüzden eğildi. İlk rauntta dominant olan Mousasi idi, Submission ile bitirebilirdi maçı.

Şu son dönemde hazır olmadan, sakatlığı varken maçları kabul etti Mousasi. Onun sıkıntısını yaşadı, şu an bir sorunu yok belki de 1-2 maç sonra kemer müsabakasına çıkacak. Bisping'in şampiyon olduğu sıklette Mousasi kraldır
  • :)) hall tarafında olmamın nedeni nadiren de olsa bazen tarzını sevdiğim dövüşçülere doğru kayıp işin mantık tarafını boşlamam.akılcı olmaktan çok duygusal tahmin yaptım diyelim bu maç için:) sevmiyorum mousasi yi.ha ne kadar sevmesem de bir bisping bir weidman a duyduğum nefreti duymuyorum tabi,sadece sevmiyorum herifi.kemer maçına çıkma ihtimalini düşük olarak görüyorum ama var evet haklısın.ha jacare,yoel,rockhold a karşı kemer maçına çıksa da bişey değişmez pek ama maça çıkabilir tabi
  • şu an sinirden kendimi yumruklamamak için nasıl durduğumu bilmiyorum.evi dağıttım resmen.ulan tam bir buçuk yıldır bunu bekliyorum lan ben.tam bir buçuk yıldır anthony rumble johnson beline lhw kemerini taksın diye bekliyorum.iki hafta kalıyor ve daniel cormier sakatlandı haberini alıyoruz.ben böyle işin içine......................................................................................................................................................................ben bu olayın şeklini şemalini............................................................................................................ney lan bu ney ney.hayır ney lan bu
    Ben de üzüldüm. Yazık oldu Johnson'a.
    O değil UFC 206 çöp oldu, oraya bir maç ayarlamaları lazım.
  • acaip canım sıkkın acaip.1 aydır o gün gelsin patatesimi biramı vs vs alayım geçeyim ekran karşısına diye bekliyordum.206,207,208,209........ umurumda değil.kim kimle maç yapıyosa yapsın.evet çöp oldu farkındayım ama izlemeyeceğim için ne olursa olsun.gerçi rumble ın hala o kartta olma ihtimali var o zaman izlerim ama neyi izlerim? adamım kemer alamayacak maç yapsa bile ki kimle yapacak? bader mı? harcadı attı.manuwa mı? harcadı attı.glover mı? harcadı attı.alex mi? hem harcadı attı hemde alex hala sakat.jones zaten cezalı.her çekilenin yerine anderson silva yı atacaklar neredeyse.kulislerde konuşuluyor yine.adam millet sakatlanınca yerine geçen bench oyuncusu gibi oldu.efsane statüsünden buralara düştü ki rumble ile maç yapması kalıcı hasara bile neden olabilir.bir yandan gegard mousasi lafları dönüyor ve ben bu kadar sinirliyken bile gülmekten kırılıyorum.sormuşlar bi de utanmadan anthony johnson a dövüşürmüsün diye.rumble vs mousasi? iyice şaşırdılar.allahtan rumble kabul etmedide bi cinayet önlenmiş oldu.şu şartlar altında rumble ın maç yapacağı tek adam stipe miocic olur ha onuda bu kadar az zaman kala stipe ye asla kabul ettiremezsin.özetle rezalet bir durum...

• :)))) tim kennedy de rumble ile dövüşebilrim demiş.buyur burdan yak:)rumble kemeri bekleyecem demiş.yemin ederim anthony johnson vicdanlı adam olmasa bu manyakları öldürür.yatsın kalksın dua etsinler reddettiğine.
  • UFC 206'da Max Holloway ve Anthony Pettis geçici kemer için mücadele edecek. Şampiyonluk Conor'dan alınıp Aldo'ya verildi. Bu da demek oluyor ki Holloway-Pettis maçının galibi Aldo ile dövüşecek. Bence Holloway bu maçı kazanır ama Aldo'ya yenilir.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.