Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Conor tamamen lw sikletine konsantre oldu bu durumda. Zaten fw de aylrdir mac yapmadi conorun gidisiyle fw daha keyifli olacaktir kanaatimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

UFC 206'da Max Holloway ve Anthony Pettis geçici kemer için mücadele edecek. Şampiyonluk Conor'dan alınıp Aldo'ya verildi. Bu da demek oluyor ki Holloway-Pettis maçının galibi Aldo ile dövüşecek. Bence Holloway bu maçı kazanır ama Aldo'ya yenilir.

şampiyonluk niye alındı conordan hocam?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Conor eşinin hamile oluşu nedeniyle ara vereceğini söyledi, 65 kiloda 1 senedir şampiyonluk maçı yapılmadığından bu sürenin uzamaması için Conor'dan alındı kemer. Şimdi Holloway-Pettis galibiyle Aldo şampiyonluk maçı yapacak. Conor ise 70 kiloda belki de bir üst sıklet olan 77 kiloda dövüşecek.
  • Khabib conoru yerden kaldırmaz
  • UFC 206 lanetlenmiş.
    Pettis kiloyu tutturamadı, 67 kilo geldi tartıda.

Yine de dövüşecekler ancak kemeri sadece Holloway alabilecek. Yani Holloway kazanırsa geçici kemeri alacak, Pettis kazanırsa sadece maçı kazanmış olacak.
  • Cub Swanson - Dooho Choi karşılaşması neydi öyle ya Gecenin dövüşünü geç, yılın dövüşü oldu bence.

Dooho Choi kaybetti ancak adamın destekçileri daha da arttı bu karşılaşmadan sonra. Müthiş bir çenesi var, ikinci rauntta grogi durumdayken az daha Swanson'ı nakavt ediyordu.

Swanson ise maça çok konsantre olmuştu ve hırslıydı. Bir çaylağın kendisine meydan okuması ve seyircilerin de o çaylağa destek vermesi bizim yaşlı kurdu üzmüş, maç sonunda ağlıyordu az daha. Swanson UFC tarihinin 65 kiloda Aldo'dan sonra en fazla galibiyet alan ismi sonuçta, boş adam değil.

Gecenin ana maçında beklediğim oldu ve Holloway üçüncü rauntta nakavt etti Pettis'i.
    Holloway en son Conor'a yenildi, Conor'a nakavt olmadan hakem kararıyla yenilmek büyük bir iş ki Holloway 22 yaşındaydı o dönem. Sonrasında çıktığı 10 maçı da kazandı. Bakalım Aldo karşısında ne yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet725

acaip canım sıkkın acaip.1 aydır o gün gelsin patatesimi biramı vs vs alayım geçeyim ekran karşısına diye bekliyordum.206,207,208,209........ umurumda değil.kim kimle maç yapıyosa yapsın.evet çöp oldu farkındayım ama izlemeyeceğim için ne olursa olsun.gerçi rumble ın hala o kartta olma ihtimali var o zaman izlerim ama neyi izlerim? adamım kemer alamayacak maç yapsa bile ki kimle yapacak? bader mı? harcadı attı.manuwa mı? harcadı attı.glover mı? harcadı attı.alex mi? hem harcadı attı hemde alex hala sakat.jones zaten cezalı.her çekilenin yerine anderson silva yı atacaklar neredeyse.kulislerde konuşuluyor yine.adam millet sakatlanınca yerine geçen bench oyuncusu gibi oldu.efsane statüsünden buralara düştü ki rumble ile maç yapması kalıcı hasara bile neden olabilir.bir yandan gegard mousasi lafları dönüyor ve ben bu kadar sinirliyken bile gülmekten kırılıyorum.sormuşlar bi de utanmadan anthony johnson a dövüşürmüsün diye.rumble vs mousasi? iyice şaşırdılar.allahtan rumble kabul etmedide bi cinayet önlenmiş oldu.şu şartlar altında rumble ın maç yapacağı tek adam stipe miocic olur ha onuda bu kadar az zaman kala stipe ye asla kabul ettiremezsin.özetle rezalet bir durum...

çok güldüm hocam ya :)))

Aynen dediğin gibi mousasi ile dövüşsse cidden tam bir cinayet olurdu

• quote:

Cub Swanson - Dooho Choi karşılaşması neydi öyle ya Gecenin dövüşünü geç, yılın dövüşü oldu bence.

Dooho Choi kaybetti ancak adamın destekçileri daha da arttı bu karşılaşmadan sonra. Müthiş bir çenesi var, ikinci rauntta grogi durumdayken az daha Swanson'ı nakavt ediyordu.

Swanson ise maça çok konsantre olmuştu ve hırslıydı. Bir çaylağın kendisine meydan okuması ve seyircilerin de o çaylağa destek vermesi bizim yaşlı kurdu üzmüş, maç sonunda ağlıyordu az daha. Swanson UFC tarihinin 65 kiloda Aldo'dan sonra en fazla galibiyet alan ismi sonuçta, boş adam değil.

Gecenin ana maçında beklediğim oldu ve Holloway üçüncü rauntta nakavt etti Pettis'i.
    Holloway en son Conor'a yenildi, Conor'a nakavt olmadan hakem kararıyla yenilmek büyük bir iş ki Holloway 22 yaşındaydı o dönem. Sonrasında çıktığı 10 maçı da kazandı. Bakalım Aldo karşısında ne yapacak?

Baba bu maç kaçmaz 30 aralık 2016, senin görşün nedir videoyu az izlermisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 15 Aralık 2016; 17:7:33 >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ronda'yı sevmiyorum. Ne karakteri ne de dövüş stili hoşuma gitmiyor. Maç ayakta geçerse yani Amanda Nunes iyi takedown defense yaparsa maçı kazanabilir, aksi halde Ronda alır. Zaten bu maçı alamazsa elveda der UFC'ye, bir yenilgiyi daha kaldıramaz egosu. Hollywood kapıları sonuna kadar açık kendisine, dilediği aksiyon filminde oynayıp para kaldırabilir Ronda.
  • quote:

Ronda'yı sevmiyorum. Ne karakteri ne de dövüş stili hoşuma gitmiyor. Maç ayakta geçerse yani Amanda Nunes iyi takedown defense yaparsa maçı kazanabilir, aksi halde Ronda alır. Zaten bu maçı alamazsa elveda der UFC'ye, bir yenilgiyi daha kaldıramaz egosu. Hollywood kapıları sonuna kadar açık kendisine, dilediği aksiyon filminde oynayıp para kaldırabilir Ronda.

kesinlikel haklısın ronda itici silik bir tip lakin stilini ben seviyorum iyi havaya sokuyor,maçı nerden izlemeyi düşnüyorsun dostum ben netten izlicem haberleşiriz burda uyarsa sana
  • Bir 6 sayfa önce Nurmagomedov dediğimde kimse sallamamıştı bir arkadaşta sıkıcı diyordu şimdi görüyorum ki Khabib rüzgarları esiyor forumda
  • Michelle Waterson birinci rauntta Submission ile yendi Paige VanZant'ı. Paige vasat bir dövüşçü, güzel diye pazarlamaya çalıştılar ama tutmadı bence. Rose Namajunas ve Michelle Waterson zorlu rakiplerdi ve bu rakiplere karşı hiçbir şey yapamadı.

Mickey Gall ve Sage Northcutt maçı da vasattı. Gall ikinci rauntta Submission ile kazandı. Bu Sage denen bebeye neden bu kadar önem veriliyor anlamıyorum. İyi bir karateci diyorlar bir tane tekme ile nakavtı yok. Henüz 20 yaşında, belki kendisini geliştirir. Mevcut hali üst düzey için çok yetersiz. Mickey Gall ile sürekli Submission arayan bir adam. Takedown defense konusunda iyi olan, mesafeyi koruyabilen bir dövüşçü rahat yener bu adamı.

Faber ise emeklilik maçında dominant bir performans sergileyip Pickett'i 3 raunt sonunda hakem kararıyla yendi. Pickett dediğimiz adam da son 10 maçının 7'sini kaybetmiş bir isim. Faber son maçına daha iyi bir adamla çıkmalıydı bence.

Alan Jouban - Mike Perry maçında hayal kırıklığına uğradım. Perry hiçbir şey yapamadı maçta, Jouban mesafeyi çok iyi ayarlayıp akıllıca dövüştü.

Genel olarak vasat bir geceydi. UFC 207'yi bekleyeceğiz artık.

• Doo Ho Choi vs Cub Swanson önemli anlar:

• Mickey Gall'ın Submission ile kazanacağı ilk dakikadan bile belli oldu.

Şimdi Fabricio Werdum vs. Cain Velasquez maçını bekliyorum, o maçı kazanan miocic ile yaptıkdan sonra rico verhoeven ile karşılacağı söylentiler arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Aralık 2016; 17:45:25 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Rico MMA düşünüyorum diyordu ama hemen kemer maçına çıkartmazlar bence. Tecrübe kazanması gerek.
  • Geçen yine mike ile takılıyorum 😀

• boxor kullanıcısına yanıt
    Nerede İngiltere de mi gördün ?

Gıcık oluyorum herife patlatsaydın yüzüne bir tane hemen bayılıyor zaten
  • ayenn
  • Evet ufc 207 yaklaştı benim tahminlerim nunes ve cody garbrandt
  • 4 Mart Vegas UFC 209'da Mark Hunt vs Alistair Overeem maçı olabilirmiş.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.