Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Rico MMA düşünüyorum diyordu ama hemen kemer maçına çıkartmazlar bence. Tecrübe kazanması gerek.

Ronda Rousey vs Amanda Nunes maçı kaçta acaba siz nerden izliceksiniz
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Dandik maçlar 3-4 gibi, ana maçlar ise 6'da başlar. Siz yatın uyuyun, öğlene doğru Torrent aracılığıyla indirir izlersiniz. Ben öyle yapıyorum.
  • Cain ve werdum maçı için bekliyordum o da iptal olmuş.
  • quote:

Dandik maçlar 3-4 gibi, ana maçlar ise 6'da başlar. Siz yatın uyuyun, öğlene doğru Torrent aracılığıyla indirir izlersiniz. Ben öyle yapıyorum.

Yarın iş yok izinliyim canlı izlemek isterdim ama çok haklısın full kalite 1080p indirelim lakin yarın torrent linki atarsınız hocam çok geç saat'te maçlar yahu
    Hocam canlı izlemeyi ben de isterim ancak doğru düzgün yayın yok, kum gibi görüntü kalitesiyle izlenmiyor maçlar. Ha dersen ki ben UFC'den satın alıp HD izleyeceğim o zaman 90 küsur TL bayılmalısın
  • quote:

Hocam canlı izlemeyi ben de isterim ancak doğru düzgün yayın yok, kum gibi görüntü kalitesiyle izlenmiyor maçlar. Ha dersen ki ben UFC'den satın alıp HD izleyeceğim o zaman 90 küsur TL bayılmalısın

Dostum bu parasızlığa 90 tl vermek acayip koyar bende bir sürü link var amagörüntüler dediğin gibi leş 240p de can dayanmaz en iyisi sonucu öğrenmicez zorretten indiricez canlı gibi izlcez yarın bizim lkede yokki ufc veren kanal vs herşeyden kısıtlıyız mübarek

Hocam bizde yayınlanan bu boks, kick boks organizasyonları Amerika'da paralı yalnız. Anthony Joshua'yı para verip izliyor adamlar, biz beleş izliyoruz.
    Bilgehan Demir ve Acun Ilıcalı'ya Twitter'dan yüklenmek lazım. UFC'yi ancak bu ikili getirebilir Türkiye'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 30 Aralık 2016; 20:44:56 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Cain sakatlığı yüzünden çekildi maçtan.
    Cruz - Cody maçı gecenin maçı olmaya aday. İkilinin arası çok gerildi maçtan önce:

• quote:

Hocam bizde yayınlanan bu boks, kick boks organizasyonları Amerika'da paralı yalnız. Anthony Joshua'yı para verip izliyor adamlar, biz beleş izliyor.
    Bilgehan Demir ve Acun Ilıcalı'ya Twitter'dan yüklenmek lazım. UFC'yi ancak bu ikili getirebilir Türkiye'ye.

kesinlikle en son joshua maçını vermediler ama netten izledim oda kısa sürdüacunu ntvsporu bomba yağmuruna muhakkak tutalım bir organizasyon yapalım vallaha
    2017'de Joshua maçları yayınlanacak. Bilgehan'ın kurucusu olduğu şirket aldı yayın haklarını. Nisan'da Kliçko ile maçı var
  • Cruz vs Cody maci harikaydi. Ozellikle Cody'nin stilini cok begendim. Kaciranlar mutlaka bastan sona izlesin.

Ronda'nin en basta Nunes'e meydan okumasi bile hataydi. Nunes tahmin ettigim gibi hic zorlanmadan Ronda'nin kariyer fisini cekti diyebiliriz. Tam bir demir leydi.
  • Offf rondayi ne harcadi yahu
  • Beklediğim gibi Nunes ablamız uyuz Ronda'yı emekli etti. UFC eskisi gibi oyunu yere indir, fişi çek oyunu değil. Strike odaklı dövüşenler Takedown Defense konusunda kendilerini geliştirip oyunu domine etmeye başladılar. Ronda ayakta inanılmaz kötü bir dövüşçü, gitsin Hollywood'da dövüşsün.

Cody - Cruz maçı beklediğim gibiydi, muhtemelen gecenin maçı seçildi. Ben Cruz'un kazanmasını bekliyordum ancak kafes içerisinde psikolojik savaşı kazanan isim Cody oldu. Bu maçın rövanşı olur, TJ Dillashaw da çok rahat yendi Lineker'i, onun da yeniden kemer maçına çıkması gerek.

Johny Hendricks üçüncü kez üst üste yenildi, dibe vurmuş vaziyette. Toparlanabileceğini pek sanmıyorum.
  • Ronda iptal olmuş
  • Ronda balonuda patlamis oldu boylece kariyeri bitti resmen Amanda zaten erkek gibi hatun kaybedicegini dusunmuyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronda çöplüğünden bahsetmeye gerek bile yok.ama codyyyyy:))) adam dünyanın en iyi 3 pound for pound dövüşçüsünden birini sildi attı,dalga geçti resmen.cody alsın istiyorum ama bir tık farkla cruz önde diyordum.yanıldığıma hem çok sevindim hem de bu adamın tahmin ettiğimden de büyük bir canavar olduğunu görmüş oldum.dün gece yaptıkları,başardığı şey yabana atılır cinsten değil.TJ ile çıkacağı kemer maçını deli gibi bekliyorum.
  • Nunes, rondayı kum torbası yerine kullandı. Keşke hiç dönmeseydi rezil olup mma kariyeri bitti. Mcgregor alvarez maçından bile komik oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 31 Aralık 2016; 16:26:39 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Alvarez hiç olmazsa düşüp düşüp kalktı bu egosu tavan yapmış balon gard almaktan bile acizdi
  • Her seyden önce UFC'nin, kadın dövüşçülerinin ve ufc sevenlerinin Ronda'ya teşekkür etmesi, saygı duyması lazım. Sevilse de, sevilmese de bugün kadınların maçı dünya genelinde izleniyorsa, en önemli maç seviyelerine çıkıyorsa bunun sebebi Ronda'dır.

Bunun dışında da maçta Nunes'i tutuyordum ancak Ronda'nın yine bu kadar anlamsız bir taktik ile ringde yer alacağını hiç tahmin etmemiştim. Geçen bir yılı aşkın sürede hocasıyla birlikte üzerine hiçbir şey koyamamış olması, gerçekten de söylendiği gibi Ronda'nın hocası tarafından yanlış yönlendirildiğinin bir göstergesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boks antrenörü Ermeni Edmond Tarverdyan'dan sadece "sözde" Ermeni soykırımını öğrenmiş Ronda.

https://twitter.com/rondarousey/status/724406992232697857
    https://www.instagram.com/p/BEmsBg8BEUl/
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.