Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chin (alınan darbelere en dayanıklı,en sert çene sahipleri,düşmeyen adamlar) = Frankie edgar tabiki sikletine göre oldukca iyi yikilmiyo ama en guclu çene tabiki daha büyük sikletlerdeki adamlarda siklet farki olunca tabiki yumruk gücüde artiyo bu yuzden Daniel Cormier kesinlikle birinci sirada ikinci sirada Rory macdonald olabilir o da hic knockdown olmadi grogi duruma bile dusmedi sanirsam ufc de.

bjj ustaları = kesinlikle Demian maia birinci sirada ikinci Royce gracie ardindan Nate diaz ,Werdum vs vs.

wrestling (en iyi güreşçiler) = Bende Khabib ve Cormier in en iyi oldugunu dusunuyorum güreşte arkasindan GSP vs vs.

striker (hücum odaklı dövüşen,genelde stand up tercih eden saldırı uzmanları) = Conor mcgregor ,Stephan thompsan ,Rumble johnson ,Anderson silva ,Cain velasquez burda başı çekenler.

most power-strongest (gerek knockout kabiliyeti gerek toptan fiziksel güç) = Hayvani sağ yumruguyla Anthony johnson ,Fransis ngannou ,Tyron woodley ,Yoel romero derim sirasiyla.

cardio = Stephan thompson kesinlikle ilk sirada arkasindan Jose aldo ,Max holloway ,Rory macdonald ,tj dillashaw dikkat cekenler

fastest (en hızlı,çabuk ellere ve ayaklara sahip,en atik) =Cody garbrant ,Tj dillashaw ,Jon jones ,Anderson silva ,Stephan thopmson başı cekenler arasinda

En iyi trash talk = Conor mcgregor ilk sirada kesinlikle arkasindan Michael bisping , baskada hatirlamiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GDR vs Holm maçının hakkı beraberlikti, üstüne GDR 2 kez en güçlü hareketini dong çaldıkdan sonra yaptı, puanda silinmedi, ne güzel memleket. Ameliyat filan olacam diyor birde, kemer Cyborgun hakkıyken kim bilir ne kadar bekleyecez.
  • De randamie den cok hakemi kinadim ben tamamen berbat bir davranisti puan silinmesi gerekiyodu ozellikle 2. den sonra beraberlik olsaydi acaba nasil olurdu extra raund verebilirlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

https://www.instagram.com/p/BQskMMEl-sY/

Bu arkadaş ta yakında türkiyeye gelip aylık 250-300 liraya eğitim vermeye başlar

• Arkadaşlar Conor - Floyd maçı gerçekleşecek mi ? Kesinleşti mi takip edenler var mı?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    4-5 ay öncesi olsaydı kesinlikle gerçekleşmeyecek derdim yalnız son 2 aydır hele ki son bir haftadır durum artık öyle değil.hala büyük ihtimalle öyle bir maç olmayacağını söyleyebilirim yalnız artık %30-40 gibi bir oranda da olsa gerçekleşme ihtimali var.conor-floyd-dana white üçgeninde zilyon trash talk dönüyor ama bu konuşmalarda bir türlü bitmiyor.ayrıca abd de ki ciddi spor yorumcularından da maçın olabileceğine dair görüşler var.bu arada tabiki boks maçı olacak diğerini kimse düşünmüyor bile,mma söz konusu bile olamaz,işin o kısmı net.bunun dışında yine olması imkansız olan ama bana göre çok makul ve mantıklı,şartları bir nebze de olsa eşitlemeye yaklaştıracak bir öneri sundu joe rogan.boks maçı olacak tamam ama mma eldivenleriyle olsun dedi.bence şahane olur ama bir maç olacaksa bu da olmayacak bildiğimiz standart boks maçı olacak.gelelim maçın olması için gereken şeye.çok net:PARA.bu kadar basit.iki tane para manyağı adam var ortada.herkes parayı sever ama para ile varolan,para olmadan nefes dahi alamayan,varlık ve yaşam özleri,aldıkları nefes para olan.parasızlık mı ölüm mü diye sorsan parayı tercih edecek iki tane adam.floyd ve conor.eğer ortada minimum 200 milyon dolar gibi bir miktar olursa (300-350 gibi miktarlarda konuşuluyor) o zaman bu iş olabilir.100 floyd a 100 conor a ya da 150 floyd a 50 conor a gibi...

• conor ile floydu boks maçına çıkarmak saçmalık

sonucu belli bi maç olur, floyd yaşına rağmen conor ile oynar dalga geçe geçe ezer istediği rounda nakavt eder

bu durumda ufc nin prestijini düşürür

• alexander gustafsson ve glover teixeira 28 mayısta isveç te karşı karşıya geliyor.benim beklentim glover ın jimi manuwa ile alex in de ryan bader ile karşılaşmasıydı ama glover-alex ayarladılar.bu da güzel maç.rumble ile dc nin galibi %90 temmuz ya da ağustos ta jon jones ile karşılaşacak.alex ile glover ın galibinide bu maçı kaybedenin karşısına çıkaracaklar sanırım.herşey bi yana lhw de hala göremediğimiz ve görmek istediğim o kadar çok maç var ki;

rumble vs jones (en çok istediğim bu)
    jones vs jimi manuwa (en çok istediğim ikinci maç)
    glover vs jimi manuwa
    glover vs dc
    jimi manuwa vs dc
    jones vs dc 2
    jones vs alex 2

bu maçların muhtemelen yarısını filan hiçbir zaman izleyemeyiz ama ne kadarı gerçekleşirse o kadar iyi...
  • GSP geri dönüyor. Rakibi Michael Bisping olacak.
  • bir iyi bir kötü haber.gsp dönüyor bu iyi.mahallemizin bacısı bisping ile dövüşecek bu kötü.adam yine haketmediği bir maça çıkabilmeyi ve yoel ile jacare den kaçabilmeyi başardı.tabi yoel romero nun kemer maçı hakkınında bir çırpıda içine ediverdiler.ne diyeyim...bisping ve dana white a içinde bol bol ebabilin bir kuş olduğunun anlatıldığı şarkılar söylemek istiyorum.
  • gsp de ortalığa bi baktı şöyle.eski sikletinde woodley,wonderboy,lawler,maia filan.e kendide yaş alıyor,o kısım riskli geldi.bi üst siklette kim var dedi bi baktı ki güzeller güzeli bacımız orda kemerle duruyor.hemen iştahlandı ve ben burdan yürürüm dedi.kolay lokma...ulan hepiniz çakalsınız yemin ediyorum:))
  • Cub Swanson ile Artem Lobov 22 Nisan'da karşı karşıya gelecek. Bu Lobov denen vasıfsız sadece Conor'ın arkadaşı olduğu için UFC'de dövüşebiliyor. Swanson parçalar bu çakma İrlandalıyı.
  • Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson maçı iptal edilmiş
  • şu weight cut işini son ana bırakınca böyle olur.khabib hastaneye kaldırılmış 155 e düşme sürecindeyken.bu kadar profesyonellik dışı bir şey olamaz.bunu tek yapan khabib de değil sadece.birçok sporcu bu saçmalığı yapıyor.son anlara ciddi kilo artısı ile girmeyeceksin.nate diaz a soruldu,eddie alvarez konuşuldu ama ikiside olmadı.tam şu saatlerde michael johnson ile görüşülüyor ama bir yandan da ferguson karttan çekildiğinide söyledi.%99.9 ferguson da olmayacak.1 gün kala uygun kiloda rakip bulmak kolay değil.
  • Khabib vs Ferguson maçı iptal oldu. Khabib kilo vermede çuvallamış. Ağlayacağım.

• Woodley Thompson'i nakavt edecek gibi duruyor. Tartida Wonderboy eskisi gibi rahat ve ozguvenli durmuyordu belliki Woodley'in hayvansi gucunden korkmus, eger yaniliyosam ve knockdown falan olmassa Wonderboy iyi bi sopa ceker gibime geliyor bekleyip gorucez.

Khabib vs Tony gecenin en heyecanli maciydi ve ne yazikki gerceklesmedi. Son olarak Woodley 3. Raundda Wonderboy u yatirir diyorum.

• Co main event hunt vs overeem olmuş.

• Khabib, Dağıstan'dan topladığı köylülerle iş yapmaya devam ederse daha çok sıkıntı çeker. Bu Weight cutting olayı basit bir olay değil, bu sebepten ölenler oldu.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.