Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu siklet işlerinden pek anlamam ama nunes ve cyborg maçı olabilir mi?
  • Ben ronda dan umutluydum en asindan 1 senedir mac yapmamis kendini hazirlamistir diye dusunuyodum. Ronda psikolojik sorunlu Cunku. Fakat gorduk ki bu bir senede uzerine hic bir sey koymamis. Holma yenildigi zaman en azindan yine dovuserek yenilmisti. Bu macta yumrugu gectim fiske bile atmadi.

Gecenin en heyecan verici maci cruz ve cody maciydi. Cody trash talk ile cruzu o kadar sinirlendirdi ki bi ara cruz sacmaladi resmen. Cody nin ko ile bitirebilme sansi vardi maci. Neyse yine de kemer hakkini buldu. Cody tj maci da keyifli olur.

Diger maclar vasatti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 2 Ocak 2017; 16:40:37 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Cyborg 61 kiloda dövüşmek istemiyor. Kadınlarda 65 kilo sıkleti açıldı belki orada dövüşür. Cyborg inanılmaz zorlanıyor Weight cutting olayında, hatta bir belgesel hazırladılar bununla ilgili:

• Michael Bisping ile Tyron Woodley ortak kiloda buluşup bir Super Fight yapmak istiyormuş.
  • UFC 209'un ana maçı Khabib - Tony Ferguson olabilir.
  • Khabib yenerse eze eze yener kuşkusuz. Ama eğer Tony takedown ları savurup dövüşü ayakta yaparlarsa Tony çok üstün olur. Ve tabi Mcgregor in partisi olur bu
  • UFC 209'un ana maçı belli oldu. Tyron Woodley - Stephen Thompson II
    Khabib - Tony maçı da kesinleştikten sonra iyi bir kart olur UFC 209. Alistair Overeem ve Mark Hunt kapışması da var.
    62 kilonun genç ismi, Boşnak Mirsad Bektic de tecrübeli Darren Elkins ile dövüşecek. Bektic için 65 kilonun Khabib'i diyebiliriz, iyi bir güreşçi.
  • UFC ağırsikleti Josh Barnett, Bellator ve TNA dövüşçüsü Bobby Lashley ile TNA'de karşılaşacak.
  • Öncelikle selam vereyim. Sonra yazılanlara bakayım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustMMA -- 13 Ocak 2017; 13:9:35 >
  • UFC 209 sağlam bir kart oldu:

Khabib ile Tony maçının kazananı geçici kemeri alacak bu arada. Bu karta bir tane daha sağlam maç ekleseler süper olur.
  • Ufc 209' a nerede ise 2 ay var. Bence Thompson şampiyonluğu Woodley' den alacak. UFC 205' te sanki Woodley' e kıyak yapıldı ve beraberlik verildi. Thompson babası ile çalışıyor. Babası yani Ray Thompson da eski profesyonel dövüşçü ve hala Karate okulu sahibi. Stephen maçlarında çok iyi odaklanabiliyor ve kafasına darbe aldıktan sonra girdiği bilinç kaybında soğukkanlılıkla hareket edebiliyor, ki bu dövüş sporlarında çok önemlidir. Woodley' gelirsek. Evet iyi bir dövüşçü ve şu an şampiyon. Kariyeri gayet güzel. Ancak ben yenileceğini düşünüyorum.

Khabib favori dövüşçülerimden. Connor McGregor' u olası maçta yeneceğini düşünüyorum. McGregor iyi dövüşçü. Ancak karakter olarak tipik İrlandalı. Haz etmem. Saygısız. Açgözlü. Sonradan görme. Tony Ferguson' a gelirsek iyi bir dövüşçü. Kariyeri güzel. iyi dövüşçülerle karşılaştı. Ancak Khabib' i yenebileceğini düşünmüyorum.

Alistair ile Mark' ın maçına gelirsek. Tahminimce Hunt yine samoa gücü ile sağı Overeem' e indirecek. Overeem artık eski Overeem değil. Yavaşladı. Yaşlandı. Miocic karşısında şike ile vermedi ise çok rezil durumda idi. Ancak güzel çalışırsa ve eski Overeem' i geri getirebilirse Hunt' ı yenebilir.

Diğer dövüşçüler ilk 10 içerisinde olmadıkları için pek tanımıyorum ancak bu tip maçlar sürpriz bitebilir. İlk 10! a özellikle ilk 5' e girmeden dövüşçüler ile pek ilgilenmiyorum.

• UFC 208'e Anderson Silva - Brunson maçı eklendi.
  • Bu hafta sonu UFC Fight Pass herkese bedava.
  • Yair Rodriguez ikinci rauntta nakavt etti BJ Penn'i.
    Yair tekvando ağırlıklı dövüştüğü için izlemesi çok zevkli, bazen rakiplerine karşı röveşataya kalkıyor o derece fantastik tekmeleri var.

• 18 Şubat'ta The Turk lakaplı dövüşçümüz Ahmet Kayretli, CFFC organizasyonunda kemer maçına çıkacak. Kendisine başarılar diliyorum.
  • michael bisping sakatlanmış.en iyi ihtimalle mayısa kadar yokmuş.sanırım vagina sından ameliyat olacak.hayatımda tanımadığım bir insandan tanımadığım bir kadından bu kadar nefret etmedim ama bu kadından tiksiniyorum...
  • UFC 210'da Weidman ile Mousasi kapışacak.
  • reddit in mma kısmında keyifli bi sohbet başlığı vardı bugün.gerçi bizim burada bu tarz bir başlık altında uzun sohbetler olmasını beklemiyorum ama ben yinede bir adet liste paslayayım.belirli kategorilerde gelmiş geçmiş en iyiler...

chin (alınan darbelere en dayanıklı,en sert çene sahipleri,düşmeyen adamlar) = bu kategoride hiç tartışmasız frankie edgar ı kral tahtına oturturum.ardından daniel cormier ve nate ile nick diaz kardeşler ilk aklıma gelenler.

bjj ustaları = burada gracie ailesini temsilen şeref konuğu olarak royce gracie mutlaka var.demian maia söylemeden geçilmez.jacare souza yı da ekleyelim.son olarak ağır sikletlerden fabricio werdum da dersek benim liste tamamdır.

wrestling (en iyi güreşçiler) = burada khabib ve cormier ikilisi başı çeker.ardından yoel romero,GSP,randy couture derim.

striker (hücum odaklı dövüşen,genelde stand up tercih eden saldırı uzmanları) = rumble ı tahta oturttuktan sonra gerisini sıralayalım. anderson silva,conor mcgregor,jimi manuwa,vitor belfort,lyoto machida ve son olarak cody garbrandt eklemesi yapıp burayı kapatıyorum.

most power-strongest (gerek knockout kabiliyeti gerek toptan fiziksel güç) = rumble yine tahtında.onun ardından yoel romero,brock lesnar, daniel cormier,mark hunt,rampage jackson,tyron woodley diyorum.

cardio (yorgunluğa en uzun süre dayanabilenler) = nate ve nick diaz kardeşler buradada iyiler.keza frankie edgar yine buradada başı çeker. benson henderson,demetrious johnson,jon jones,tj dillashaw,cody garbrandt,alexander gustafsson,dominick cruz diğer aklıma gelenler.

fastest (en hızlı,çabuk ellere ve ayaklara sahip,en atik) = ilk sıraya TJ Dillashaw u koyarım.sonrasında cody garbrandt,conor mcgregor, lyoto machida,jon jones,anderson silva,rafael dos anjos...

buna benzer daha bir çok (en iyi karateciler,en atletikler,en iyi maçlar,en iyi knockoutlar vb vb) sıralanabilir...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.