Şimdi Ara

mmo için g502

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuan gaming mouse almayı planlıyorum aklımda razer naga 2014 vardı(225lira) ama aklıma takıldı bu gün g502 satan biriyle tanıştım (200lira) genel olarak fps oynamam ama 12 adet programlanabilir tuşu var. Şuan çok kararsızım siz hangisini önerirsiniz?

• MMO için Razer Naga öneririm dostum. Eğer fps moba oynasaydın g502 daha iyi olabilirdi. Hangi mmo oyunu oynuyorsun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

MMO için Razer Naga öneririm dostum. Eğer fps moba oynasaydın g502 daha iyi olabilirdi. Hangi mmo oyunu oynuyorsun acaba?

şuan için archeage ve vco moba olarakta lol ile dota 2 oynuyorum fps tarzı nadir olsada tek tük oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemtek -- 11 Ağustos 2014; 22:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktkrgll

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

MMO için Razer Naga öneririm dostum. Eğer fps moba oynasaydın g502 daha iyi olabilirdi. Hangi mmo oyunu oynuyorsun acaba?

şuan için archeage ve vco moba olarakta lol ile dota 2 oynuyorum fps tarzı nadir olsada tek tük oynarım

Moba/fps ve çok olmasa da mmo için g502 daha uygun. Fakat tam bir mmo oyuncusuysan naga öneririm. Mouse u ne için alacaksın? Fps ve lol dota için mi yoksa mmo da combo yapabilmek için mi? Ona göre seçimini yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.