Şimdi Ara

Mmo önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Mmo ya başlamak istiyorum ama hangisine başlamak hakkında fikrim yok Önerdiğiniz kasılmalık degıl de daha cok ws lik pvp si olan bildiğiniz kolay ve zevkli bi mmo var mı

• s4 league
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

s4 league

zevkli mi öğrenmesi kolay mı oyuna para yatıranlara cok fazla ayrıcalık var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfordjoker

quote:

s4 league

zevkli mi öğrenmesi kolay mı oyuna para yatıranlara cok fazla ayrıcalık var mı ?

ben 3 yıldır oynuyorum 70 lvl proyum oyuna yatıranlara ayrıcalık evet var ama öyle insanlar var tanıdıgım hıc para yatırmadan para yatıranı diz çöktüren ayrıca verdiği zevkte bambaşka oyunun
  • quote:

quote:

quote:

s4 league

ben 3 yıldır oynuyorum 70 lvl proyum oyuna yatıranlara ayrıcalık evet var ama öyle insanlar var tanıdıgım hıc para yatırmadan para yatıranı diz çöktüren ayrıca verdiği zevkte bambaşka oyunun

Hocam yuklenıyo su anda bakacaz ınsallah guzeldır

• quote:

quote:

quote:

quote:

s4 league

Hocam yuklenıyo su anda bakacaz ınsallah guzeldır

oyunda turkce dil destegi var ama oyun biraz zordur baslarda trick denilen duvardan zıplama bir silahtan digerine gecerken combo yapma falan 1 haftada anca alısırsın oyuna ondan sonrası kendını gelıstırmedır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.