Şimdi Ara

MMORPG Arıyorum Tavsiye Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizinle birlikte oynayabileceğimiz pvp si iyi olan bi mmorpg önerirmisiniz f2p olursa iyi olur iyi forumlar

• f2p olarak tek adam akıllı oyun tera sanırım
  • Bence f2p mmorpg de şuan en kalabalık oyun kesinlikle Aion'dur. Ben pek ısınmadım oyuna ama kesinlikle ve kesinlikle oyun çok kalabalık. Birde yeni expansion geliyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bence f2p mmorpg de şuan en kalabalık oyun kesinlikle Aion'dur. Ben pek ısınmadım oyuna ama kesinlikle ve kesinlikle oyun çok kalabalık. Birde yeni expansion geliyormuş.

Ben ilk çıktığında 1 saat oynayıp silmiştim 3 gün önce tekrar indirdim klass deniyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Bence f2p mmorpg de şuan en kalabalık oyun kesinlikle Aion'dur. Ben pek ısınmadım oyuna ama kesinlikle ve kesinlikle oyun çok kalabalık. Birde yeni expansion geliyormuş.

Ben ilk çıktığında 1 saat oynayıp silmiştim 3 gün önce tekrar indirdim klass deniyorum şimdi

bende yeni başladım 22 levelim oyuncu sayısı türk sunucusunda iyi gibi sanırım yabancılarda gelmiş tr sunucusuna.
  • C9 deniyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

bende yeni başladım 22 levelim oyuncu sayısı türk sunucusunda iyi gibi sanırım yabancılarda gelmiş tr sunucusuna.

Oyunda şöyle bir problem varmış ilk 1-2 saat çözme süresi çözümce oynanıyor bende kasıyorum yavaştan sen hangi classin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wow clasic için addon arıyorum
    2 yıl önce açıldı
    MMORPG tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kalabalık felan değildi. Ben bir ara online oyuncu sayısına bakmıştım. Serverlar 1000 civarı idi. Türkiye 400-600 arası idi..

Bir de bu oyunda çok hack var gibi şeyler diyorlardı twitch streamerları. Örneğin adam saldırı hızını arttırıyormuş birazcık. Bu sayede belli etmeden daha fazla vuruyormuş gibi.. Oynamadım ne yalan söyleyeyim. Bir ara niyetlenmiştim ama, f2p olduğundan emin olmadan indirmek istemeyip, 6-7 saat yayın yapanlarla konuşup vazgeçmiştim.
  • hşuan hero+ oynuyorum.cabal 2 v.b mmorpg bekliyorum yeni çıkacak....
  • @ozkansen
    Tr sunucusuna göre kalabalık ilk haritalarda hoşuma gitti ben zaten 10 bin kişi beklemiyorum knightın yeni açılan sunucusu gibi olması yeterli.Evet hile var ama hile banlanıyorsa problem değil 60 level adam hile açarsa videosunu çeker raporlarım.

@GrandTurco
    Oyunun görev mantığı falan çözmen gerekiyors onrası kolay yalnız çok görev var hepsini yapmadım ve bazı görevler çok zor parti olmadan yapılmıyor okçuyum

Benim oyun tavsiyem allods kaliteli oyun yapmışlar , aion da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Mayıs 2015; 3:30:21 >
  • Runes of magic deneyebilirsin.. yeni tr server açılıyor 5 mayısda

http://www.forumrunesofmagicworld.com/
  • bende rangerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpayx67

hşuan hero+ oynuyorum.cabal 2 v.b mmorpg bekliyorum yeni çıkacak....

cabal 2 obt ne zaman başlar bilgin var mı
  • Aion sağlam oyunda pvp sistemi felan çok sağlam zaman istiyor çok zamanı olanlar aksin bende oynuyorum günde 1 saat felan

• Türkçe güzel oyun varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.