Bildirim
MMORPG önerir misiniz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Elder Scrolls Online
Guild Wars 2
Black Desert Online
Blade and Soul
disinda duzgun yok zaten piyasada. Aylik ucret sorun degilse listeye WoW ve FFXIV eklenir o kadar :) -
Hocam Blade and Soul mu Guild Wars 2 mi hangisini önerirsiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: SoFunny
Hocam Blade and Soul mu Guild Wars 2 mi hangisini önerirsiniz?
Guild Wars 2 casual oyunculara yonelim, endgamede ne yapacaginizi siz seciyorsunuz oyun sizi zorlamiyor.
Blade and Soul icerik olmayan bitmeyen bir icerige sahip desem yeridir, surekli kendinizi gelistirmeye calisiyorsunuz.
Ben PVP ve PVE olarak ikisinde de tercihimi GW2`den yana kullanirdim. -
Sağ olun. GW2'yi bir deneyelim bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SoFunny
Sağ olun. GW2'yi bir deneyelim bakalım.
Bana kalirsa piyasadaki en kaliteli oyundur :) -
Albion online. -
Oynamaya değer yeni mmorpg yok hep eskilere dönmek zorunda kalıyoruz. Wow en mantıklı seçim ama onada ayda 50 lira vermek var. 50 lira 1 ay için çok değil belki ama oyunun beleş olup istediğim zaman premium alma seçeneği hep daha iyi geliyor. Eso yu sevmedim o sevdiğim mmorpg atmosferini veremiyor, final fantasy online da aylık ücretli, gw2 yi de biraz denedim düşük levelde bile realm pvp girip oradan oraya koşturabiliyorsun sevmedim. Geriye oynayacak mmorpg kalmıyor. -
Tera'yı ve Wildstar'ı atlıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 28 Temmuz 2017; 22:52:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Beramus_
Tera'yı ve Wildstar'ı atlıyorsunuz
Evet tera da eklenebilir bu secenekler arasina eklemeyi unutmusum. Yalniz wildstar populasyon cok dusuk ne yazik ki :/ -
Tera mı kusura bakmayında terada herhangi bi clan olmadan dunguenlara giremiyorsun bile partye priest gelme icin 30 dk beklediğimiz olurdu o yüzden terayı önermiyorum p2w birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P2w mmorpgnin fitratinda var bns dışında oyunda oynanmaz. Biri sınırsız gelistirme falan demiş ne salliyosun oynamadiysan. Sinirsiz grind dedigin black desert online. Bns de para vermeden her seyi yapabilirsin ve arenada zaten itemler statlar eşitleniyo. Yetenek oyunu olup zombi gibi grind yapmiycagindan arkadaş sevmemiş :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mianfei
P2w mmorpgnin fitratinda var bns dışında oyunda oynanmaz. Biri sınırsız gelistirme falan demiş ne salliyosun oynamadiysan. Sinirsiz grind dedigin black desert online. Bns de para vermeden her seyi yapabilirsin ve arenada zaten itemler statlar eşitleniyo. Yetenek oyunu olup zombi gibi grind yapmiycagindan arkadaş sevmemiş :D
Bazi seyleri senin gibiler icin o kafandaki kullanmadigindan uzun uzun yazmak gerek. Bns disinda mi oyun oynanmaz? Ee salladigin BDO`da da her seyi para vermeden yapabilirsin bu P2W olmadigini mi gosteriyor? Evet sinirsiz gelistirme cunku bitmek bilmeyen bir grind var iki oyunda da. Ha tabi sen 1000 kusur AP olmak icin aylarca ugrasiyorsan da para veren bunu 1 ayda halledebiliyorsa ve sen buna P2W demiyorsan mutluluklar dilerim oyun zevkinle. Bns`de ileri ranklara ulasip pvpde surekli ayni kisiyle eslesip, bitmek bilmeyen queue surelerine pvp diyorsan vay be diger oyunlarda pvp yok desene sen :D
P2W sizin gibi bos kafalar icin var. Git wow, eso, ffxiv, gw2 bak p2w var mi. Sizin gibi mmorpg anlayasi bos oyunlardan ibaretleri yemek icin var zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 8 Eylül 2017; 9:40:58 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeadia
quote:
Bazi seyleri senin gibiler icin o kafandaki kullanmadigindan uzun uzun yazmak gerek. Bns disinda mi oyun oynanmaz? Ee salladigin BDO`da da her seyi para vermeden yapabilirsin bu P2W olmadigini mi gosteriyor? Evet sinirsiz gelistirme cunku bitmek bilmeyen bir grind var iki oyunda da. Ha tabi sen 1000 kusur AP olmak icin aylarca ugrasiyorsan da para veren bunu 1 ayda halledebiliyorsa ve sen buna P2W demiyorsan mutluluklar dilerim oyun zevkinle. Bns`de ileri ranklara ulasip pvpde surekli ayni kisiyle eslesip, bitmek bilmeyen queue surelerine pvp diyorsan vay be diger oyunlarda pvp yok desene sen :D
P2W sizin gibi bos kafalar icin var. Git wow, eso, ffxiv, gw2 bak p2w var mi. Sizin gibi mmorpg anlayasi bos oyunlardan ibaretleri yemek icin var zaten.
bdoya p2w demeyen ağır fanboydur. bdoya para vermeden oynaman için hayat vermen gerekiyo. kusura bakma canım kimsenin senin kadar boş vakti yok
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zeadia
quote:
bdoya p2w demeyen ağır fanboydur. bdoya para vermeden oynaman için hayat vermen gerekiyo. kusura bakma canım kimsenin senin kadar boş vakti yok
Beynindeki bosluga mi uzulsem yoksa laf sokmaya calismana mi uzulsem bilemedim. P2W diyorum zaten. BDO da BNS de para vermeden oynanacak oyunlar degil. BNS`de de pvede ilerlemek icin senin tabirinle hayat vermen gerekiyor. Arena pvpsi icin oynanir belki cunku herkes esit ama onu da sadece bir arena icin aylarca ayni kisilerle esleserek oynayacak olani sanmiyorum. Neyse sana ne yazsam bos amacin ortami germek once ne yazdigimi anla sen sonra tartismaya gir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 8 Eylül 2017; 14:17:23 >
-
quote:
Bir de bns örneği vermişsin. Bns p2w ötesinde bir oyun, adamlar mağazada oyunun en değerli eşyası gem satıyorlar ve sattıkları gem ler oyun içinde droplanmıyor. 5 kuruş para vermeden heptagonal gem yap bakalım nasıl yapıyorsun cidden merak ettim. Ondan başka oyun oynanmaz dediğin bns mmorpg tarihindeki en hızlı küçülmeyi yaşadı defalarca sunucuları birleştirdiler artık birleştirecek sunucuları da kalmadı. En fazla 1-2 yıla kalmaz sunucuları kapatacaklar yada 3. sınıf bir yayımcıya yok pahasına satıp gidecekler oyunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X