Şimdi Ara

MMORPG Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bol oyunculu guzel bi mmorpg ariyorum mobalardan sinir hastasi oldum . Zamaninda 4story oynuyodum (5 sene oynadim) 2013 de biraktim o zamandan beri mmorpg oynamiyorum . Sizlerin onerilerine guveniyorum . Asil onemli olan sey aktif oyuncularin cok olmasi . Simdiden tesekkurler iyi forumlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdan müzdaribim kardeşim. Ben de arıyorum. Youtubda da TOP 10 MMORPG oyunlara baktım ama bir tek Black Desert oynamaya değer görünüyor, alternatif yok gibi. Updullah diyelim.

Lost Ark ya da Lineage Eternal arasında kaldım, henüz çıkmamışlar sanırım... oynamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 3 Nisan 2016; 6:04:59 >
  • Lost Ark UK ve US serverları 2017 nin 3. çeyreğinde çıkacakmış. 18 ay gibi bir süre var çıkmasına...
  • ozamana kadar buyrun wildstara gelin

• Bende ikisini bekliyorum

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Lineage Eternal'ın çıkış tarihi nedir kardeş bi bilgin var mı
  • Şu an için piyasada ki düzgün anlamda oynanmaya değer wow , teso ,gw2 ve blade and soul gibi duruyor bunlara bakabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film onerisi
    2 yıl önce açıldı
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Kafa dagitmalik film onerisi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremTarz

Şu an için piyasada ki düzgün anlamda oynanmaya değer wow , teso ,gw2 ve blade and soul gibi duruyor bunlara bakabilirsin...

BNS dışında haklısın +1
  • Ya aslında BnS da güzel ama optimizasyon sorunları var ve oyun late gamede pek bir şey sunamıyor pvp dışında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremTarz

Ya aslında BnS da güzel ama optimizasyon sorunları var ve oyun late gamede pek bir şey sunamıyor pvp dışında...

Aynen öyle.... o optimizasyon sorunu , botlar, hileler bitmediği sürece BNS önerilecek bir oyun olamaz. hızlı bir şekilde popilasyon kaybedio zaten. 5 aya sıradan kore oyunu olup çıkacak. gw2, eso veya wow ile yanyana konmamalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.