Bildirim
MMORPG oyun fikrim var ama gerçekleştirebilicek gücüm yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda da takan yok zaten -
Hiç sorma ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce oyun yapmamış programlama vb bilmeyen adamı kim niye taksınla.Ayrıca en baba mmorpg ler tutmuyorken senin yapacağın mmorpg yi kaç kişi oynar -
Dayanacak gücüm kalmadı, tutun beni a dostlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Daha önce oyun yapmamış programlama vb bilmeyen adamı kim niye taksınla.Ayrıca en baba mmorpg ler tutmuyorken senin yapacağın mmorpg yi kaç kişi oynar
Sende haklısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim sen burdakilere bakma onlar kendilerinde o cesareti bulmuyor dayım blizzard'Da çalısıyor ona haber verdim amcam rockstarda çalışıyor onada haber verdim bizim birde aile dostumuz gabe var onada haber verdim oda valvenin sahibi sen projeyi bana yolla ben onlara atıcam eğer uygun görürlerse sana belli bir bütçe vericekler 10 milyon yada 100 milyon gibi bir rakam sende oyunu geliştirip mmorpg pazarına süreceksin olurda tutarsa zenginsin bizide görürsün olurda tutmazsa canın sağolsun kardeşim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X