Bildirim
MMORPG oyun tavsiyesi istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sua n pıyasadakı en eglencelı mmorpg Dragons Prophet dene derım -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderhorn
Sua n pıyasadakı en eglencelı mmorpg Dragons Prophet dene derım
Piyasadaki en rezil mmorph DragonProphet
Denencek oyun varsa tera,newer winter,c9,vindictus veya dragon nesttir. -
aions online free play deneyen oldu mu hiç? -
aion free hatta türkçe çıkıcaktı en son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeaLx2
quote:
Denencek oyun varsa tera,newer winter,c9,vindictus veya dragon nesttir.
Saydıgın oyunlardan Copler Newer Dragon nest vındıctus bunlar 5 gunluk oyunlar newer cocuk oyunu kadar basıt . dragon nest aynı keza vındıctusu bırakalı yıllar oldu ne bı yenılık nede user var Tera eh dedırtır anca Bende senın ssaydıklarını toplasan prophet etmez emın ol :)) -
quote:
quote:
quote:
Saydıgın oyunlardan Copler Newer Dragon nest vındıctus bunlar 5 gunluk oyunlar newer cocuk oyunu kadar basıt . dragon nest aynı keza vındıctusu bırakalı yıllar oldu ne bı yenılık nede user var Tera eh dedırtır anca Bende senın ssaydıklarını toplasan prophet etmez emın ol :))
Patron oynamasam tmm dicem ana dragon prophet skiller oyun class sistemi hiçbiri akıcı değil nontarget bir oyun anca bu kadar rezil olabilir ama saygı duyarım tercihine.
-
Şimdi hangi oyuna başlasan arkadaş çevren yoksa zorlanırsın.Sana 12 KASIM 2013 te Türkçe olarak Tr de yayın hayatına başlayacak olan DK ONLİNE yi tavsiye ederim.Oyunun resmi adresi;
http://www.risegame.com/dkonline/ -
quote:
quote:
quote:
quote:
Saydıgın oyunlardan Copler Newer Dragon nest vındıctus bunlar 5 gunluk oyunlar newer cocuk oyunu kadar basıt . dragon nest aynı keza vındıctusu bırakalı yıllar oldu ne bı yenılık nede user var Tera eh dedırtır anca Bende senın ssaydıklarını toplasan prophet etmez emın ol :))
Patron oynamasam tmm dicem ana dragon prophet skiller oyun class sistemi hiçbiri akıcı değil nontarget bir oyun anca bu kadar rezil olabilir ama saygı duyarım tercihine.
Saydıklarından Iyıdır Dedım ben Cok ıyı bır oyun demedım . Skıllerı cok abartı target sıstemı yok ayrıca bu tarz oyunlarda en cok sevılen sey pet sıstemı oldugu ıcın bu oyunda en gelısmıs kısmı pet sıstemı clan savası ve kasaba gıbı seyler mevcut sen kac levele kadar ne kadar oynadın bılmıyorum Aam terayı oynayan bırı 2 ay oynar max vıncdıyı 1-2 hafta dıgerlerını yukledıgı gıbı sıler En ıdeal aslında Prophet veye Rıfttır Oda olmadı AION
-
quote:
quote:
bu oyunların hepsi 2-3 günlük oyunlar hani şu dillerden düşmeyen non target sistemi beş para etmez noldu c9'a ? millet c9la yatıp kalkıyodu oyun çıktıgında kaç kişi oynamaya başladı oynayanlar kaç gün oynayabildi ? :) ben klasik bildigimiz tarz oyunlardan öneriyim talisman online oynayabilirsin göreve dayalı bi oyun yetmediği yerde grind devreye girer dungeonları güzeldir zevklidir pk adına pek tatmin edici değil oyun kalabalık drop sistemi çok iyi her türlü yaratıktan değerli item düşebiliyor. 2. olarak eğer knight online seviyorsan japon veya kore serverlarında oynayabilirsin japon serverda 1-2 ay kadar önce yeni server açıldı öyle pek ahım şahım item yok adamlarda orda başlayabilirsin türk clanıda var 1 ay orda oynadım gayet zevkli sonunda anvilin azizliğine uğrayınca bıraktım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrezafrak
quote:
quote:
bu oyunların hepsi 2-3 günlük oyunlar hani şu dillerden düşmeyen non target sistemi beş para etmez noldu c9'a ? millet c9la yatıp kalkıyodu oyun çıktıgında kaç kişi oynamaya başladı oynayanlar kaç gün oynayabildi ? :) ben klasik bildigimiz tarz oyunlardan öneriyim talisman online oynayabilirsin göreve dayalı bi oyun yetmediği yerde grind devreye girer dungeonları güzeldir zevklidir pk adına pek tatmin edici değil oyun kalabalık drop sistemi çok iyi her türlü yaratıktan değerli item düşebiliyor. 2. olarak eğer knight online seviyorsan japon veya kore serverlarında oynayabilirsin japon serverda 1-2 ay kadar önce yeni server açıldı öyle pek ahım şahım item yok adamlarda orda başlayabilirsin türk clanıda var 1 ay orda oynadım gayet zevkli sonunda anvilin azizliğine uğrayınca bıraktım :)
Dediklerinde haklı sayılırsın ama oyun non target olmayınca herşey iteme bakıyor itemi fazla olan iyi olan kazanıyor non target olduğu zaman iş oyunculuğa bakıyor dragon nest oynarsan bir ara dediğimi anlarsın balance sistemi falan iyi oynayan kazanıyor insanlar bu yüzden non target tercih ediyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X