Şimdi Ara

Mmorpg Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; archeage, blade and soul, aion, tera, guild wars 2, dragons prophet, neverwinter, cabal 2, skyforge, vindictus, echo of soul, dragon nest, dc universe online gibi bir sürü oyunu oynadım şuan farklı bir mmorpg arıyorum tavsiyesi olan yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen121 -- 10 Kasım 2016; 15:28:39 >

• Dragon Dogma Online

http://www.dd-on.jp/pc/
  • riders of icarus
  • final fantasy 14
    black desert online
    revelation
    wow
  • Oynadıkların arasında en beğendiğin hangisi oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

Oynadıkların arasında en beğendiğin hangisi oldu ?

tera, guild wars 2, echo of soul. Diğer önerilere gelecek olursam riders of icarus u denedim, revelation henüz gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen121

quote:

tera, guild wars 2, echo of soul. Diğer önerilere gelecek olursam riders of icarus u denedim, revelation henüz gelmedi.

Hımm aşağı yukarı zevklerimiz aynı imiş. Bende saydıkların arasında sırasıyla Aion, gw2 ve Tera yı sevdim diğerlerini hiç sevemedim. Revalation Online denemelisin. Yakında açık betası çıkıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmen121

quote:

Hımm aşağı yukarı zevklerimiz aynı imiş. Bende saydıkların arasında sırasıyla Aion, gw2 ve Tera yı sevdim diğerlerini hiç sevemedim. Revalation Online denemelisin. Yakında açık betası çıkıyor.

aynen :) onu bekliyorum şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.