Bir süredir oynamak için MMORPG arıyorum fakat hoşuma giden bir tanesini bulmakta güçlük çekiyorum. Bu vakte kadar oynadıklarımdan aklıma gelenler: - SilkRoad - WoW - Vindictus - İKV - Zentia Online - BDO
Aradığım şey bir çeşit uzak doğu macerası, SilkRoad, Zentia gibi. Zentia Online benim bu vakte kadar oynadıklarımdan en çok eğlendiğimdi, fakat Avrupa sunucuları 2012 yılında kapandı ve artık Çin dışından oynamak mümkün değil. Uzak doğu, mitoloji ve eski zaman gibi temalar ilgimi çekiyor. Aradığım özelliklerde olduğunu veya hoşuma gidebileceğini düşündüğünüz MMORPG'leri tavsiye ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
blade and soul veya age of wushu olabilir
Zaris
kullanıcısına yanıt
Tavsiyen için teşekkürler, Age of Wushu'yu indirmeye başladım bile, kesinlikle çekici duruyor.
dostum kesinlikle Silkroad Online
nuhsaydam
kullanıcısına yanıt
10 senenin üzerinde oynayınca insan biraz sıkılıyor
valla dostum ben en son 80 cap oynadım Troyda şimdi yeniden başladım Private Servera Electus gayette iyi ve dengeli diğer serverlara göre. bi çok oyun oynadım ama Silkroad başka be :)
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
blade and soul veya age of wushu olabilir
Blade and soul oynamasın pay to win den daha kötü olay var. ÖDEME DUVARI! Ve bu duvar sürekli büyüyor.