Şimdi Ara

Mmorpglerin bitmesinin sebebi değeri bilinmeyen knight onlinedir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Knight'ın yeni versiyonu çıkıyor rise online world adı altında herhangi bir pvp değil bu arada alta videosunu bırakıyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=GIlprNuPF3o
    Hocam Allah seni inandirsin kaç yaşında adamım, 10.000 TL değerinde çek görsem bu kadar ilgimi cekmezdi herhalde ( 2005-2010 arasında knight oynamis insanlar tepkimi abartı olmadığını anlayacaklardır )
    Trailer beni benden aldı zaten orada sıkıntı yok da bir mmorpg'yi oynanabilir yapan aktif oyuncu sayısının çok yüksek olmasıdır, eğer klasik pvp serverler gibi basta oynanip sonra vahşi batı kasabası ıssızlığına donecekse bu oyun da hayal kırıklığı olur.

Ve dürüst olmak gerekirse öyle de olacağına inanıyorum ne yazık ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumun elder scrolls onlinedan haberi yok

• Adam ciddi ciddi kınayt güzellemesi yapıyor 😂

• Animation cancel bugını düzeltemedikleri için bu bir bug değil feature diye zırvaladılar oyunun ilk yıllarında, millet de bunu yedi maalesef. Şimdi nasıl bilmiyorum ama bu saçmalık yüzünden bırakmıştım oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

MMORPG ne lan zevksiz misiniz. Hayatımın en rezil zamanları MMORPG oynadığım zamanlardır.
    Sabah kalkar ekiple TS girer haritayı kapatır akşama kadar kasardık. Saatlerce o koltuğun üzerinde otururdum, yaz günleri terler çıplak otururdum. Millet dışarıda türlü türlü gezerken, aktiviteler yaparken, ne bileyim spor yaparken bir şeyler öğrenirken ben her gün +8 saat oturur hesabımı kasardım.
    Son seviye 99, ben de 70 küsür seviyelerdeydim, haritayı kapatır grupça saatlerce kasardık ve gün sonu kazandığımız exp seviye atlamamızı %3 falan etki ederdi. Hay böyle işin içine tüküreyim ne güzel vakitlerimi harcamışım... Ben o zamanlar liseliyim, ekip daha büyük paraları falan var exp boost alırlardı %5 olurdu onlarınki de...
    Ulan koca bir senem bununla geçti iyi ki hatadan çabuk döndük bıraktık mmorpg beladır. Şimdi vaktimi hiç almayan oyunlar oynuyorum ben istediğim zaman girerim 5-10 dk takılır çıkarım. Oyun beni zorlayamaz, bağlayamaz. Hükmeden taraf benimdir
    Acayip boş yapmışsın.

5-10 dk barbi giydirmece mi oynuyorsun?

• ShellShock Live oynuyorum ortalama bir oyun 5dk sürüyor. Girip 2-3 oyun atıp çıkıyorum.
    Oynayan arkadaşlar varsa beraber fractured space oynuyoruz 20dk sürüyor ya da ara sıra CSGO girerim o da 30dk civarı sürüyor.

Tabi şöyle bir şey de var; hayatımın en iğrendiğim dönemleri MMORPG oynayıp saatlerce bilgisayar başından kalkmadığım zamanlardı. Şu an ikisi arasında seçenek sunsan barbie giydirmeyi tercih ederim 10 dakikada bitirir kalkar hayatıma devam ederim en azından
    Boş yaptığım yok falan da yok sen günde 10 saatini oyunlara veren elemanlardansan orasını bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 14 Mart 2020; 11:28:17 >
  • Knight Online'a 15 senemi verdim. Başka oyun oynayınca bunaltı geliyor. Yeni oyun öğrenme hevesim hiç yok. Knight a da ayıracak ne vakit var ne başka bir şey. İşten geliyorum bütün akşam sosyal medyaya bakıp çıkıyorum. Nasıl bi lanetse başka oyun da oynatmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Knight Online'a 15 senemi verdim. Başka oyun oynayınca bunaltı geliyor. Yeni oyun öğrenme hevesim hiç yok. Knight a da ayıracak ne vakit var ne başka bir şey. İşten geliyorum bütün akşam sosyal medyaya bakıp çıkıyorum. Nasıl bi lanetse başka oyun da oynatmıyor
    Hocam uskoya ayıracak vaktiniz yoksa aylarca pvp serverleri deneyebilirsiniz cok kısa sürede itemini dizip direk full event ve pknın zevkini alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Hocam Allah seni inandirsin kaç yaşında adamım, 10.000 TL değerinde çek görsem bu kadar ilgimi cekmezdi herhalde ( 2005-2010 arasında knight oynamis insanlar tepkimi abartı olmadığını anlayacaklardır )
    Trailer beni benden aldı zaten orada sıkıntı yok da bir mmorpg'yi oynanabilir yapan aktif oyuncu sayısının çok yüksek olmasıdır, eğer klasik pvp serverler gibi basta oynanip sonra vahşi batı kasabası ıssızlığına donecekse bu oyun da hayal kırıklığı olur.

Ve dürüst olmak gerekirse öyle de olacağına inanıyorum ne yazık ki..

Alıntıları Göster
    Hilal adam yani ıstırap güvenlik programının sahibinin yaptığı oyun dosyaları o kadar kötü ki bu oyun vurkaç oyunu olacak Örnek:Istırap Serverlerin en son versiyon olan 1 ay önce açılan homeko serverinden nasıl patladığını görebilirsinizi ona göre uyarıyorum paranızı kaptırmayın.Bu oyunu yapanlar görüntüdeki gibi bir oyunu az sorun ile patlamadan çıkarabilecek bilgi birikimine sahip değiller şuan cok fazla hype var dediğimi göreceksiniz hatırlatırım 1 seneye:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 27 Mart 2020; 2:37:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Hocam uskoya ayıracak vaktiniz yoksa aylarca pvp serverleri deneyebilirsiniz cok kısa sürede itemini dizip direk full event ve pknın zevkini alırsın.

Alıntıları Göster
    Yok hocam bizden geçmiş. Geçen girdim bir pvpye mage açtım. Bunu yılda bir kez yaparım. Neyse çıktık pkya 2 sc anca. 3. scyi atacak derman kalmıyor bende yoruluyorum. Zaten hanımda başlıyor bir saatten sonra. Biz bitmişiz.

• gerçekten değerini bilemedik özür dileriz
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Pvpside güzel bence hocam esonun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca Silkroad Online oynamış birisi olarak söylüyorum. Her şey, para vermek üzerine kurulu. Ben de para harcadım, yalan yok fakat illa ki sizden daha çok para harcayacak birisi olacak. Bu yüzden bıraktım.

• metin2 :(

• Sen oynamadigin için bilmiyorsun . Diablo var wow var Metin2 oynayan tayfa var . Demek istediğin şu galiba hepsi sıkıcı knighttan sikilmiyorsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.