Şimdi Ara

MMR ve W/L Oranı Hakkında (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önceden bu konu hakkında yardım veya bilgisi olanlar ile karşılaşmadım. West'e geçtikten sonra Gümüş 1 Başlayıp 2 Haftada Altın 3'e çıktım. Altın 3'e çıktığımda +10 W/L oranım vardı ve Maç galibiyetlerinden de 25-30 arası puan gelmekteydi. Fakat ne olduysa altın 2'ye çıktıktan sonra W/L ve galibiyet puanlarında bir hayli düşüş yaşadım.

1. Seferde 3 Yenilgi 1 Galibiyet ardında 3 Yenilgi ile tekrar Altın 3'ün yolunu tuttum.
    2. Seferde 5 Yenilgi 1 Galibiyet ardından yine 3 Yenilgi ile tekrar Altın 3'e düştüm.

Tabi moral bozukluğundan altın 3'e düştükten sonra (1 hafta oldu) dereceli atmamıştım. Fakat bugün oynadığım dereceliyi kazandığımda 17 puan geldi. Daha önce düştükten sonra direk win aldığımda seriye çıkıyordum.

Üyelikte şuana kadar 241 Dereceli oyun atılıp 122 Galibiyet 119'da yenilgi aldım. Sorum şu üyeliğin daha da kötü hale girmemesi için ne yapmam lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendine iyi bir duo bul.( ͡° ͜ʖ ͡°)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok oyun kazanıp daha az kaybetmen gerek. Ben plat 2 iken 24 lost streak atmıştım plat 5'e düşmüştüm. İlginç olan bi tür büyü gibi ne kadar iyi oynasam da, tüm takım iyi oynasa da bir türlü atıyorduk oyunu ve kaybediyorduk. Plat 5 iken kazandığımda +11 puan geliyordu kaybettiğimde 24 gidiyordu. Ama yılmadım diamond oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

daha çok oyun kazanıp daha az kaybetmen gerek. Ben plat 2 iken 24 lost streak atmıştım plat 5'e düşmüştüm. İlginç olan bi tür büyü gibi ne kadar iyi oynasam da, tüm takım iyi oynasa da bir türlü atıyorduk oyunu ve kaybediyorduk. Plat 5 iken kazandığımda +11 puan geliyordu kaybettiğimde 24 gidiyordu. Ama yılmadım diamond oldum

Günde kaç maç oynuyordunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazir konu acilmisken sorayim,su an silver 4 serideyim ve w/l 9-6,mmr da su an ki ligimden 100 kusur daha fazla sizce 2 lig atlatir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

daha çok oyun kazanıp daha az kaybetmen gerek. Ben plat 2 iken 24 lost streak atmıştım plat 5'e düşmüştüm. İlginç olan bi tür büyü gibi ne kadar iyi oynasam da, tüm takım iyi oynasa da bir türlü atıyorduk oyunu ve kaybediyorduk. Plat 5 iken kazandığımda +11 puan geliyordu kaybettiğimde 24 gidiyordu. Ama yılmadım diamond oldum

Günde kaç maç oynuyordunuz ?

2-3
  • hocam ben de g3 de 3 hafta falan takili kaldım sonra oyuna biraz ara verdim tekrar girdigimde ise chat kismina iste adc top diye zorlamadim ne kalirsa oynadim ve genelde agresif oynamadım daha cok farm ve objektif dayalı oynadim zaten siz tasimasaniz bile illa takiminiz taşıyor simdi g2 oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/P Oranı iyi bir kablo
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25 LP yi 3 maçta zor kazandigimi bilirim tek yol win streak yakalamak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.