Şimdi Ara

MMS Göndermem Lazım Acil Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin o zaman yapman gereken, setting wizard ile ayarları yapmak, yada 7070 den MMS ayarlarını almak, bunun dışında hiç birsey yapmaman gerekiyor, çünkü aynı şekilde ayarları alınmış mms alıp gönderebilen, tv izlenen 6630 var bizim evde..

quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

nokia 6630
  • noxco bana yardı meder misin telefonum s.e w800 turkcell hattım. SA**K sitede sadece telefonun kendi ayarlarını yapın dio!!!!!!!!!
    şimdi bana data hesap ayarları interent atarları akış seçenkleri java ayarlayı lazım help plz
  • Pardon, hattın Türkcell değilmi :)

Turkcell Online İşlem merkezine girip ordan ayarları ücretsiz telefonuna gönderebilirsin. Ben öyle yaptım ve şuan sorunsuz kullanıyorum.

Turkcel ONline İişlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 17 Ocak 2006 19:52:36 >
  • tamam ayarlay geldi de şimdi data için hangisi sçeili olcak internet profili için hangsisi java için hangisi?
  • hepsini TCELLWA-GPRS YAPTIM AMA HALA İTNERNET PROFİLİ HATASI VERİYOR DELİRCEM
  • Ben yaptım neyseki data yolu ile alıp gönderiyorum.GPRS ile wap'ı yapamadım.
  • ya noxco olmuyor valla anlamadım kırıp atacam ya en sonunda teli dediklerini on kere yaptım mms ayarlarını kendim yaptım , 7070e göndererek yaptım ama tık yok.
  • buyrun noxco bişeyden anlamaz...

önce JAVA ayarlarını yazıyorum...

Menü/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

İsim: internet

APN: internet

Kullanıcı kimliği: boş

Şifre: boş -> Kaydet

Menü/Bağlantı/İnternet ayarları/İnternet profilleri/Yeni profil/Ekle

İsim: internet

Kullanılan hesap: internet -> Kaydet

Menü/Bağlantı/java ayarlarındaki profili kurduğumuz interneti seçioz
  • şimdi W800İ TURKCELL MMS İÇİN AYARLARI

Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

İsim: TURKCELL MMS

APN: mms

Kullanıcı kimliği: mms

Şifre: mms -> Kaydet

Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/ AVEA MMS/Düzenle

Şifre isteme: Kapalı

IP adresi: ....

Kimlik doğrulama: Normal

Data sıkıştırması: Kapalı

Başlık sıkıştırma: Kapalı

Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Tercihli servis -> GPRS ve GSM -> Seçiniz

Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/Yeni profil/Ekle

İsim: TURKCELL MMS

Kullanılan hesap: AVEA MMS -> Kaydet

Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MMS/Seçim/Ayarlar

Kullanılan hesap: TURKCELL MMS

İnternet modu: wap

Gateway adresi: 212.252.169.217 -> Kaydet

Menü/Mesajlar/Ayarlar/MMS

Geçerlilik süresi: Şebeke maksimum

Otomatik indirme: Her zaman

Mesaj sunucusu:http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms

menu- mesajlar -ayarlar-mms-İnternet profili: TURKCELL MMS

• http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245&pid=10245
    al sana bi link ayarlar yoksa burdan al bırak online işlem merkezini fln
  • neden acaba ya benim ayarlar böyle sorunu anlamıyorum yani
  • quote:

neden acaba ya benim ayarlar böyle sorunu anlamıyorum yani

bu ayarlar doğru ise ya göndermek istediğin resim çok büyük genelde 60-70 kb tavsye ederim
    yada hattın mms servisine açık değil
    yada telsimin altyapsıında bi sorun varm demektir.
  • sergen baba ben türkcelli kullanıyordum şimdi onuda kullanamıyordum iyice delirdim dün müşteri hizmetlerini aradım birşeyler söyledi yaptım olmadı iyice sinirlendim.tekrar aradım teknik servisteki kız çıktı valla biraz sinir olunca insan garibim hemen halletti sesini duyacaktınız valla kıyamadım fazla şey yapmaya sanki ağlıcaktı aslında yüklenmedim azcık sert konuşmuştum
  • quote:

sergen baba ben türkcelli kullanıyordum şimdi onuda kullanamıyordum iyice delirdim dün müşteri hizmetlerini aradım birşeyler söyledi yaptım olmadı iyice sinirlendim.tekrar aradım teknik servisteki kız çıktı valla biraz sinir olunca insan garibim hemen halletti sesini duyacaktınız valla kıyamadım fazla şey yapmaya sanki ağlıcaktı aslında yüklenmedim azcık sert konuşmuştum

ok o zaman sorun ayarlarda değil hattaymış demektir.
  • aynen öyle arızayı çıkartınca bak nasıl ilgileniyorlar şu telsimide arim da bi ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.