Şimdi Ara

MMS Göndermem Lazım Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben telsim mycep kullanıyorum tlfonum 7610 mms ayarlarım yok acil mms atmam lazım başka bir telsim hatta ancak atamıyorum.İnternetten veya başka bir yoldan atabilirmiyim yada mms ayarlarını nasıl yaparım.

• Kardeş telsime telefon etsene onlar sana ayarları gönderir hemen
    Ve yapman gerekenide söylerler,zaten manuel olmaz o ayarlar telefon et hemen telsime sen
    444 0 542
  • ara gerekli ayarları yollarlarveya yapılması gerekeni manuel yaptırırlar konu açmaya bile gerek yok yaw
  • Şİmdi gönderebiliyiroum ama data araması filan yapıyo yani değişik bi yoldan yapabildim.baya bi köntör götürüyo bunun başkaa bi yolu yok mu
  • Kardeş
    mesajlara gir
    MMS yaz 7070 e gönder gelsin ayarın, sonrada yolla nereye yolliycaksan.

Hadi onuda beceremedin diyelim, gir telsimin web sitesine, orda adam hem uzuuuun uzun anlatmış.
  • Yaptım ama Data call yolu ile alıp veriyor mesajı bir merkezi arıyo oraya yolluyo msjı.tabi araken kontörler gidiyo.Diğer yol gprs bağlantısı ile bu yolla gitmiyo işte msj onu yapamıyorum.Gprs yolu ile nasıl yollucam mms'i.

telsimin sitesi fiilan boş.7070'e kaç tane msj attım ama ayar yapamıyor.kendi yaptığım data call yolu ile yollama daha iyi onladan.yardım lütfen.
  • mms için wap veya gprs gerekiyor wapı ben yapamadım gprs için de aylık 750 kontör istiyor ama sınırsız kullanıyorsun çok saçma birşey aynı mms sorunu bende yaşıyorum kafayı yicem ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mms yaz 7070e yolla ücretsiz olması lazımdı ama bilmiom.

• her yorumunda bu ne yaaa....copy paste falan mı yapıyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: jaxx

mms yaz 7070e yolla ücretsiz olması lazımdı ama bilmiom.

• Kardeş, ne GPRS nede WAP ayarı gerekmiyor............... Sadece yapmanız gereken, ya telefonunuza Setting Wizard kurup onunla ayar yapmak yada 7070 e, MMS yazıp, gelen ayarı kayıt etmek. hepsi bu. Bu yolla ben TELEVİZYONU bile izliyorum. + 6600 + 6630 + 6670 + N70 hepsine aynı ayarları yaptım. Telsimin sitesi boş iş demişsin, bence sen beceremiyosun, cünkü dünya alem o ayarları kullanıyor....

Ve 3 operatörde en hızlı MMS alışverişi TELSİM dedir........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 13 Ocak 2006 21:48:32 >
  • mms servisi hiç bir oporetörde düskün çalısmıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

mms için wap veya gprs gerekiyor wapı ben yapamadım gprs için de aylık 750 kontör istiyor ama sınırsız kullanıyorsun çok saçma birşey aynı mms sorunu bende yaşıyorum kafayı yicem ya

Beni anlayan AKILLI bi insan çıktı sonunda.teşekkür yorum için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Kardeş, ne GPRS nede WAP ayarı gerekmiyor............... Sadece yapmanız gereken, ya telefonunuza Setting Wizard kurup onunla ayar yapmak yada 7070 e, MMS yazıp, gelen ayarı kayıt etmek. hepsi bu. Bu yolla ben TELEVİZYONU bile izliyorum. + 6600 + 6630 + 6670 + N70 hepsine aynı ayarları yaptım. Telsimin sitesi boş iş demişsin, bence sen beceremiyosun, cünkü dünya alem o ayarları kullanıyor....

Ve 3 operatörde en hızlı MMS alışverişi TELSİM dedir........

arkadaş telsimin tedarikçidisir
    en hızlı mms telsimdeymiş......

• quote:

Orjinalden alıntı: ValleyGirls

quote:

mms için wap veya gprs gerekiyor wapı ben yapamadım gprs için de aylık 750 kontör istiyor ama sınırsız kullanıyorsun çok saçma birşey aynı mms sorunu bende yaşıyorum kafayı yicem ya

Beni anlayan AKILLI bi insan çıktı sonunda.teşekkür yorum için.

ben birtane türkcell hattım vardı artık mms gibi şeyler için onu kullancam valla cepöğrenci olmasa telsimi kullanmamya bence sende öyle yap.ne yapalım başka çare yok kader utansın dicem ama telsim utansın valla

• Benim öyle bi şansım yok sevgilime mms atıcam onun hattı telsim o yüzden telsim kullanmak zorundayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ValleyGirls

Benim öyle bi şansım yok sevgilime mms atıcam onun hattı telsim o yüzden telsim kullanmak zorundayım

aynı durum bendede var oda eski hattımı kullanma diyor çok rahatsız eden var diye telsimde 750 knt istiyor gidip dövecem hepsini ben kontörden tasarruf edim diye telsime geçtim adamların yaptıklarına bak buralardan alıyorlar fazlasıyla.
  • MMS göndermek için 750 kontor verip gprs açtırmanıza gerek yok. Gidiyor ve geliyor. Yapmanız gereken tek şek MMS ayarlarını almak. sonrada göndermek. mms için wap ve gprs ayarları gerekmiyor. Benmi anlatamıyorum, sizmi anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
    SADECE VE SADECE TELSİM_MMS AYARLARINI ALMANIZ YETERLİ!
  • noxco msjla telsimden mms ayalarını aldım kaydettim ama tık yok kardeşim bir türlü gitmiyor mms kafayı yicem ya
  • Kardeş eğer telefonun NOKİA ise sorun çıkmaması lazım, ama SonyErikson ise, onda elle ayarlaman gerek maalesef. Eğer telefonunun modelini ve markasını söylersen, yardımcı olmaya çalışayım.

quote:

noxco msjla telsimden mms ayalarını aldım kaydettim ama tık yok kardeşim bir türlü gitmiyor mms kafayı yicem ya
  • nokia 6630
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.