Şimdi Ara

mmx Action HD Yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Digiturk' ün yeni film kanalı Moviemax Action, HD kalitesiyle 30 Aralık' ta yayına başlıyor.
    Muhtemelen Moviemax Speed kanalının yerine gelecektir.

mmx Action HD Yayında

EDİT(29.12.2014): mmx Action HD ve mmx Action 2 HD kanalları 30 Aralık günü sabah saat 08.00' da, mmx Stars 2 ve mmx Speed kanallarının yerine yayına başlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 30 Aralık 2014; 9:07:17 >

• Evet speed ve stars2 kapatılıp yerlerine mmx action hd ve mmx action 2 hd acilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Evet speed ve stars2 kapatılıp yerlerine mmx action hd ve mmx action 2 hd acilacak

iyi olmus ama mmx action 2 hd yerine mmx love hd falan olsaydı fena olmazdı :)
  • iyi olmuş ya 3 aydır kullanıyorum bir kere bile speed kanalını açmışlığım yoktur :) hd olması iyi olmuş.

• 10928V30000 5/6 kanal eklendi ama daha yayina gecmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Yaban -- 24 Aralık 2014; 13:38:04 >
  • arkadaşlar...digitürk şebekesinin moviemax action yeni şifreli özel televizyonu 30 aralık 2014 tarihinde hayırlısıyla yayın hayatına başlasın diyelim...benim isteğim moviemax horror kanalını yayına geçirseler keşke ülkemizin korku televizyonuna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...iptv üzerinden dünya çapında meşhur pink paketinin üzerinden yayın yapan pink horror müthiş korku filimlerini 24 saat sürekli yayınlıyor seyrediyorum...
  • MMX Action kanalında yayınlanacak filmler yavaş yavaş belli oluyor.Yılbaşında Görevimiz Tehlike 1-2-3 yayınlanacak.Ocak ayı boyunca da Star Trek,Transformers 1-2-3,Er Ryan'ı kurtarmak,İtaliyan İşi,Wolverine ve Edge of Tomorrow filminin ilk gösterimi de MMX Premier'de değil MMX Action kanalında olacak.
  • Yeni Görsel
     mmx Action HD Yayında
  • pek bir numarasını göremedik ama.
  • Syfy kanalı gelicekki süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 30 Aralık 2014; 23:49:46 >
  • Arkadaslar bende film paketi yok. Yilbasinda hediye olarak bugunluk tum moviemax ve digimax kanallari acik diye yazi cikti. Bugun kanallar hala acik. Online islemlerden hediye veya uyelik mi var diye bakiyorum o da yok. Film kanallari ile ilgili hic ir paketim bulunmuyor. Faturada bir yamuk gorur muyum sizce? Sizde de boyle olan var mi su anda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 3 Ocak 2015; 22:39:28 >
  • erdorado kullanıcısına yanıt
    Tam gününü bilmiyorum ama bir kaç gün içinde kapanıcak. Muhtemelen yarın olabilir. Sıkıntı olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 4 Ocak 2015; 21:52:31 >
  • arkadaşlar...moviemax action topiğine yazdığım mesaj yüzünden 4 eksi almışım anlıyamadığım olay gayet mantıklı mesaj yazmışım tamamen kendi şahsi fikrimi belirtmişim yahu beni eksileyenler kimler gerçekten merak ediyom ve yazıklar olsun diyom...!!!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

Arkadaslar bende film paketi yok. Yilbasinda hediye olarak bugunluk tum moviemax ve digimax kanallari acik diye yazi cikti. Bugun kanallar hala acik. Online islemlerden hediye veya uyelik mi var diye bakiyorum o da yok. Film kanallari ile ilgili hic ir paketim bulunmuyor. Faturada bir yamuk gorur muyum sizce? Sizde de boyle olan var mi su anda?

bu gece 00.00 da kapanacak
  • action bence şuan iyi.
    cumartesi akşamı-Gün Batımından Şafağa ve efsane film Hayvan Mezarlığı vardı
  • konu dısı ama,digitürk kanallarıyla ilgili gelişmeler bölmüne tıkladığımda ana sayfaya atıyo neden böyle oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cross78

action bence şuan iyi.
    cumartesi akşamı-Gün Batımından Şafağa ve efsane film Hayvan Mezarlığı vardı

arkadaşım...geceleri 24.00 sonra aynen diğer moviemax yayınlarındaki gibi yeni kanal action üzerinden sansür azalıyo gibi sende benimle aynı fikirdemisin bende korku filimlerini beğeniyle seyrederim...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    dostum gece sansür yok denecek kadar azalıyo,korku filmleride devam eder umarım
  • cross78 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de öyle. Nedendir bilmiyorım ama

• Stars 2 kanalı hem SD'ydi hem de bence gereksizdi. Onun yerine ekstra bir HD kanal gelmesi güzel olmuş. Açıkcası Love HD ve SCi-Fi HD film kanalları da gelse çok güzel olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.