Şimdi Ara

MN3101 yerine MN3007 ?? (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    datasheet'lerine de baktım aslında ama amatör olduğum için tam anlayamadım.bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
    MN3101 yerine MN3007 kullanabilir miyim ? ya da MN3101 yerine kullanabileceğim başka bir entegre biliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since1983 -- 5 Ocak 2012; 13:26:44 >

• Kullanamazsınız maalesef.
    MN3007 . bir " Bucket Brigade Device " entegresidir. "BBDs have been used to delay audio signals before digital delays dethroned the BBD based effect units.1 şeklinde de bir açıklama bulabildim. Özet olarak bu entegtre bir delay ( gecikme / tekrar ) yani eko entegresidir.

MN3101 ,se , "Clock generator / Drive CMOS LSI for BDD" entegresidir. Kısacası , MN3005 türü entegrelere CLOCK üretmeye yarar. Kısacası ikisi çok farklı şeyler.

http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/panasonic/MN3011.pdf
    Bu linkte de bir örnek devre mevcut...
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi untayk -- 5 Ocak 2012; 23:05:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: untayk

Kullanamazsınız maalesef.
    MN3007 . bir " Bucket Brigade Device " entegresidir. "BBDs have been used to delay audio signals before digital delays dethroned the BBD based effect units.1 şeklinde de bir açıklama bulabildim. Özet olarak bu entegtre bir delay ( gecikme / tekrar ) yani eko entegresidir.

MN3101 ,se , "Clock generator / Drive CMOS LSI for BDD" entegresidir. Kısacası , MN3005 türü entegrelere CLOCK üretmeye yarar. Kısacası ikisi çok farklı şeyler.

http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/panasonic/MN3011.pdf
    Bu linkte de bir örnek devre mevcut...
    Saygılar.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.