Şimdi Ara

MNG KARGO SOYGUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29.12.2018 tarihinde 839217308998 takip numaralı Şırnak/Cizre'den Ankara'ya toplam ağırlığı 3 kg olan bir modem gönderdim 39 lira ücretle. Kargo gönderdiğim adrese ulaştırılmadı. Alıcıya haber verilmedi ve eve herhangi bir not da bırakılmadı. Zaten alıcı evdeydi eğer kargo eve gitse mutlaka alınırdı. Daha sonra MNG Ankara Abidinpaşa şubesi kargomu çıkı şubesi olan Cizre'ye iade etmiş. Bunun için de 20 TL'lik fatura kesmiş. Bugün toplam da 40+20 60 TL ödeyerek kargomu iade aldım. Abidinpaşa şubesinden şikayetçiyim. Almadığım hizmet için 60 tl ödedim.
    Öne çıkarın herkes görsün yapılan soygunu. Müsteri temsilcisine şikayet oluşturdum cevap yok! Şikayetvar'a yazdım henüz bir gelişme yok. Firma ücret iadesi için THH'ye de başvuracağım.
    MNG KARGO SOYGUNUMNG KARGO SOYGUNU

• O kadar uğraşıyoruz sonra firmayla anlaşıp konuyu siliyorsunuz.
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    Anlaşma değil de ücret iadesi yaparlarsa ya da bir gelişme olursa editlerim konuyu silmem merak etmeyin hocam.
  • antalya konyaaltı hurma şubesinden antalya kemere 1 adet a4 kağıdı (yazıyla: bir) göndermek için 26 tl aldılar benden, mesafe 35km ,, arabayla gitsem gelsem 21 tl yakardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 14 Ocak 2019; 17:33:2 >
  • dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki yine gönderilmiş. Ben hem gidiş hem dönüş para ödedim ve sonuç olarak mofem hâlâ bende :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.