Şimdi Ara

Mobee Net K1500 8GB vs ARTES i9701 IPS 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARTES i9701 IPS 16GB 435 TL
    Mobee Net K1500 8GB 398 TL

mOBEE epeydir duyduğum bir marka olduğu için destek tarafı daha iyidir gibi geliyor. Ayrıca HB da da satılıyor.
    Yorumlarınızı alabilir miyim.

• Mobee'den uzak dur da ne alırsan al kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oturan Boğa Artık Ayakta

Mobee'den uzak dur da ne alırsan al kardeş..

sorun mu yaşamıştınız
  • listeme Dark Evopad R9700 ü de ekledim. Darkçılardan da yorum alabilir miyim.
  • Kardeş Dark Evopad'ı bilemeyeceğim ama diğer 2 ürün arasından Artes bana göre daha ağır basıyor. Marka konusuna gelince bana göre duyulan bir marka olması iyi olduğu anlamına gelmez. Hiç duymadığın bir marka iyi çıkabilir. Yani tanındık marka olunca kaliteli olacak diye bir kural yok. Önemli olan senin ihtiyacını en az ücretle karşılamasıdır. Başka bir öneri istersen Oblio ve Ainol'u önerebilirim. Ben de tablet almadan önce Artes - Oblio - Ainol markaları arasında kalmıştım ama Artes'in i708 modelini almıştım. Bana kalırsa Artes i708 hem fiyatı ucuz hem de kaliteli bir ürün. Ama senin dediğin G701 modeli , i708'den daha iyi. Bunun yanında ; yine Artes'ten devam edecek olursak, yeni çıkan D821 modeli de hiç fena değil.

Diğer markalar arasından Ainol'un ise birçok ürünü var. Gördüğüm kadarıyla Ainol her kullanıcının bütçesine göre tabletler yapmış. Herkesin bütçesine hitap eden çok kaliteli ürünleri var. Oblio'ya geçelim. Oblio'nun da Oblio Mint Plus 8X ve Oblio Mint Plus 7X ürünleri beğenimi kazandı. Gördüğünüz gibi birçok alternatif var. Bence hiç acele etmeyin. İyi bir araştırma yapıp en iyi tercihi yapın. İyi şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: enzonza

Kardeş Dark Evopad'ı bilemeyeceğim ama diğer 2 ürün arasından Artes bana göre daha ağır basıyor. Marka konusuna gelince bana göre duyulan bir marka olması iyi olduğu anlamına gelmez. Hiç duymadığın bir marka iyi çıkabilir. Yani tanındık marka olunca kaliteli olacak diye bir kural yok. Önemli olan senin ihtiyacını en az ücretle karşılamasıdır. Başka bir öneri istersen Oblio ve Ainol'u önerebilirim. Ben de tablet almadan önce Artes - Oblio - Ainol markaları arasında kalmıştım ama Artes'in i708 modelini almıştım. Bana kalırsa Artes i708 hem fiyatı ucuz hem de kaliteli bir ürün. Ama senin dediğin G701 modeli , i708'den daha iyi. Bunun yanında ; yine Artes'ten devam edecek olursak, yeni çıkan D821 modeli de hiç fena değil.

Diğer markalar arasından Ainol'un ise birçok ürünü var. Gördüğüm kadarıyla Ainol her kullanıcının bütçesine göre tabletler yapmış. Herkesin bütçesine hitap eden çok kaliteli ürünleri var. Oblio'ya geçelim. Oblio'nun da Oblio Mint Plus 8X ve Oblio Mint Plus 7X ürünleri beğenimi kazandı. Gördüğünüz gibi birçok alternatif var. Bence hiç acele etmeyin. İyi bir araştırma yapıp en iyi tercihi yapın. İyi şanslar

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: franticis

quote:

Orijinalden alıntı: enzonza

Kardeş Dark Evopad'ı bilemeyeceğim ama diğer 2 ürün arasından Artes bana göre daha ağır basıyor. Marka konusuna gelince bana göre duyulan bir marka olması iyi olduğu anlamına gelmez. Hiç duymadığın bir marka iyi çıkabilir. Yani tanındık marka olunca kaliteli olacak diye bir kural yok. Önemli olan senin ihtiyacını en az ücretle karşılamasıdır. Başka bir öneri istersen Oblio ve Ainol'u önerebilirim. Ben de tablet almadan önce Artes - Oblio - Ainol markaları arasında kalmıştım ama Artes'in i708 modelini almıştım. Bana kalırsa Artes i708 hem fiyatı ucuz hem de kaliteli bir ürün. Ama senin dediğin G701 modeli , i708'den daha iyi. Bunun yanında ; yine Artes'ten devam edecek olursak, yeni çıkan D821 modeli de hiç fena değil.

teşekkürler

önemli değil

• evet zamanında Mobee Nett 800 almıştım. Pişman olmuştum. Ne kadar ucuz olursa olsun berbat bir tabletti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oturan Boğa Artık Ayakta

evet zamanında Mobee Nett 800 almıştım. Pişman olmuştum. Ne kadar ucuz olursa olsun berbat bir tabletti.

K1500'ü denemeden bu kadar kesin yargılama yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin.Ben K1500 kullanıyorum ve emin ol piyasadaki çoğu tabletten daha üstün senin kullandığın nett 800 alt sınıf bi tablet ve 256 mb ram kullanıyor işlemci hızı ise 800 mhz.Burada arkadaşın bahsettiği k1500 1 gb ddr3 ram ve ortalama 1.5 ghz işlemci hızı var.

Konuyu açan arkadaş için; fiyat farkını göz önünde bulundurmaz iseniz artesi öneririm mobee'den daha üstün bazı özellikleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 26 Eylül 2012; 15:07:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.