22499 TL Lenovo Yoga Slim 6 OLED EKRAN Core i5 1240P-8Gb-512Gb Ssd-14inc-W11
-
-
-
dün mağazaya gidip laptoplara baktım oled ekranları ilk kez gördüm böyle bir ekran canlılık kalitesi yok. normal ekran ile arasında çok fark var fakat benim gözler o kadar canlı parlak renklere ışıklara uzun süre bakacak kadar sağlıklı değil. uzun süre kullanımda yorabilir diye düşündüm olmayadabilir bilmiyorum. ama yeni dönem oled ekran dönemi gibi onu anladım.
-
hocam okumada göz yoruyormuş böyle aletle zaten okuma ve internet yapılır o yüzden boşverin va panel qled en temizi. medya için ayrı tv almak daha mantıklı
-
eski nesillerini kullanmış, bol bol tamir etmiş biri olarak söyleyim, eğer menteşe yapısını değişime gitmedilerse mide bulandırıcı bir tamir süreci ve çabuk deforme olan menteşeleri var. 2 yıl kullanıp atmalık pc.
-
Bu eskileri gibi değil sanki. Yoga olmayan Yoga😀. 360 derece dönmüyor. Ram de arttırılamıyor diye hatırlıyorum. Alacak olan bir daha araştırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 30 Aralık 2023; 13:16:34 > -
Sukhasanadan öteye gidemeyen yoga modeli mi olur dimi? Adını değiştirselermiş keşke.
-
Arkadaslar gundelik isler icin bir laptop ariyorum. Ama ara ara cs:go gibi oyunlar da oynuyorum. Bu bilgisayara ne diyorsunuz? Oled ekranlar icin isinir diyorlar? Laptop lardan cok anlamiyorum. Kacirilmayacsk bir firsat mi dersiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal ekran olanların neredeyse iki katı fiyatına. Sırf oled ekran için 10 bin lira fazla verilir mi?
Kasası güzel ekranı güzel diye bu para verilmez bence.
Hahaha. Nedir diye baktım ki yoga pozisyonunun ismiymiş😀. Sen çok yaşa. Genel kültürümü arttırdın😀. Ama o kadar değil ya. Hanumanasana yapabiliyor ama Urdhva Dhanurasana yapamıyor 😀.
-
Sırf oled diye o para verilmez
Mediamarkt, teknosa extra, vatan bilgisayar gibi fiziksel mağazalardan birine gidip OLED ekranlı notebooklara bakmak istiyorum dedikten sonra diğer notebooklarla kıyaslayın. Ciddi anlamda fark olduğunu göreceksiniz. Core i5 1240P gündelik işler için de oldukça hızlı bir işlemci. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
-
Şahsen hem Oled hem de kaliteli bir Ips ekranlı laptop sahibi olarak Oled ekran apayrı bir seviye. Oled ekrandan sonra diğer laptoplar ekranları eskilerden kalma teknoloji gibi geliyor zaten, kalitesiz geliyor direk mağazada baktığınız diğer ürünler. İzlediğiniz videodan tutun baktığınız filme kadar seyir zevkinizi değiştiriyor ekran, şahsi fikrimce. O yüzden 10 bin altına bile IPS tv bulunurken Oled Tvlerin giriş modelleri dahi çok yüksek fiyatlardan başlıyor, çünkü üretimi maliyetli, lüks bir teknoloji.
-
Almayı düşünenler RAM belleğin artırılmadığını göz önünde bulundurmalı.
Önümüzdeki zamanlarda %80 ram kullanımıyla OLED keyfi yaşamanın ihtimal dahilinde olduğunu göz ardı etmemek gerek.
ben 2 model arasinda kaldim da siz hangisini tercih ederdiniz?
huawei matepad d14 ve lenovo yoga slim 6
matepad'in de ekrani baya iyi duruyor ve 16 gb. Ama cok anlamiyorum siz ne dersiniz acaba?
Oled ler güzel fakat hem dikkatli kullanmak gerekiyor hem de parlak ekran olduğu için yansıma biraz problem yaratıyor.
-
O oled ekranların parlaklık kontrolü için pwm flicker hızının düşüklüğünde bazı insanları rahatsız ediyor diye biliyorum. Bu sebeple çok uygun fiyatlı, ekonomik istisna modelleri haricinde bir çok ekranın kapat aç hz hızı oldukça yüksek.
Notebookcheck gibi işini hakkıyla yapan sitelerden beğendiğiniz ürünü almadan önce bu konudaki test ve inceleme değerlerine, yorumlarına bakabilirsiniz.
bazen klavyeye bakarken ekran titrer gibi oluyor ama ortamın tamamen karanlık olması gerekiyor onu görebilmek için ve göz ekrandayken titremiyor odağın başka yerde olursa farkediyorsun.
-
Konu yine etten boktan sebeplerle hortlanmış
www.vatanbilgisayar.comLenovo Yoga Slim 6 Evo 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-slim-6-evo-12-nesil-core-i5-1240p-8gb-512gb-ssd-14inc-w11.html
Vatan'da üyelik şöyle böyle 23.900'e geliyor. Bankalarınızın avantajlarıyla birleştirince daha da ucuza gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 24 Ocak 2024; 23:6:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- msi shout out
- ofis koltuğu önerisi
- phanteks t30
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X