Şimdi Ara

Mobee tablet nasıl? Tablet Tavsiye yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/mobee-nett-s1400-8gb-9-wi-fi-beyaz-android-tablet/02.049.6019.0026

Arkadaşlar kardeşim için sadece film izlemek ve facebooka girmek için tablet alacam. 3g ye gerek yok ekranı 9' diyor ama sanki biraz uzun mu duruyor ne... fiyatına göre iyi gibi geldi sizce alayım mı? tavsiye edebileceğiniz varsa bu fiyat civarı bakabilirim.. şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Raider -- 16 Mayıs 2013; 16:32:43 >

• inceledim iki cihazıda pek cazip gelmediler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-neotab-b90-8gb-9-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600085&categoryId=3008012#Yorumlar

bi de bu var yardımcı olursanız sevinirim.

Düşük model tek çekirdek işlemci..
    Dual core işlemci artık şart..
    Codegen ultimix 88 modeline bakın, fiyatına göre çok iyi bir tablet.. dual core 1.6 ghz işlemcili
    Ayrïca ips ekranlı ve quad core gpu... hediye deri stand kılıf ve hdmı ara kablosu da var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-neotab-b90-8gb-9-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600085&categoryId=3008012#Yorumlar

Codegen ultimix 88 modeline bakın, fiyatına göre çok iyi bir tablet.. dual core 1.6 ghz işlemcili
    Ayrïca ips ekranlı ve quad core gpu... hediye deri stand kılıf ve hdmı ara kablosu da var..

evet bu model baya iyimiş fiyatına göre.. ama bataryası 500 Mah yazılmış 5000 dir galiba di mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

evet bu model baya iyimiş fiyatına göre.. ama bataryası 500 Mah yazılmış 5000 dir galiba di mi?

Forumda konusu var.. batarya 5000 mAh..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bu pcyi almak istyorum ama karar veremedim hala..çok teknolojiden anladıgım soylenemez...tek işlemcili demişsiniz bu pcye..nerden anlıyoruz bunun tek işlemci oldugunu? cozunurlugu cok ıyı degil galiba..bana en cok office programı lazım..arada internete girebilirim..oyunla aram yoktur..sadece top eleven fm de..bana yetmezmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Windows Tablet Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    söylediğin tablet istediğin özellikleri karşılıyabilir tabi istersen birde PROBOOK PRBT805 ve ARTES D710 Dual Core tabletlerinede bakabilirsin. Bunlarda istediğin özellikleri taşıyor
  • Artes markalı ürün kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. d712 bir kere değişti 4-5 kere tamir oldu. para iadesi hakkımı kullanmak istediğimde. RMA formu verildi. Ancak bizdehesaplı.com formu tanımadı. EEE benim suçum nerde? kim yapacak para iadesini? tüketici mahkemesine baş vurdum. Bu şekilde müşteri mağduriyetini ön planda tutan iki firma ile tanışmış oldum. Birisi RESEr bilgisayar bursa. diğeri malum artes...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.