Şimdi Ara

MOBIBLU - DHH100 5GB MP3 ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MOBIBLU - DHH100 5GB MP3 ÇALAR&KART OKUYUCU

Marka : MOBIBLU
    Ürün : DHH100 5GB MP3 ÇALAR&KART OKUYUCU
    Ürün Kodu : MBLU.MP3.DHH100.1
    Bellek Kapasitesi : 5GB (1
    Bellek Yuva : SD / MMC bellek yuvası
    Ses Formatı : MP3, WMA
    Veri Taşıma : Var (~ 7 adet CD)
    MP3 Müzik : ~ 1500adet / ~85saat (128Kbps)
    WMA Müzik : ~ 3000adet / ~170saat (64Kbps)
    Direk Ses Kaydı : Var
    Direk MP3 Kaydı : Var
    ID3 Tag Desteği : Var
    Ekolayzer : Var (7 farklı)
    Mikrofon : Var
    Hoparlör : Var
    LCD Ekran : 5 satır Grafik LCD
    Bağlantı : USB 2.0 (480Mbps)
    Güç : 4.2V, Şarj edilebilir Li-Polymer
    Pil Ömrü : ~ 10 saat
    Ağırlık (Pil hariç) : ~ 100g
    Ölçüler : 80x56x22.4mm
    İşletim Sistemi : Windows 98SE/2K/ME/XP, MacOS 10
    Diğer : Taşıma kılıfı, stereo kulaklık,
    : USB kablosu, AC şarj adaptörü
    : Direk kayıt kablosu

Garanti Süresi (Yıl) : 2

MOBIBLU - DHH100 5GB MP3 ÇALAR

Arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan varmı? Tavsiye edermisiniz?

• pil süresi yeter diyorsan iyi ürün.
    fm özelliğine iyi bak, bazılarında bulunmuyor.
  • kac lira yaw bir yazsan da bizde detaylı olarak bilgilensek gerci hızlı sistem getiriyor. bhu arada ürün iyi yinede iyice araştır derim ben sana
  • Fiyatı 291,99 YTL

ses kalitesi nasıldır acaba?
  • Hızlı Sistem tarafından piyasaya sunulan yeni MobiBLU DHH-100 MP3 çalar, 5 GB’lık kapasitesiyle göz dolduruyor. DHH-100 ile, SD veya MMC kartlarınızdaki fotoğraf, müzik ve bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz! Yüksek kaliteli dijital müzik çalar ürünleriyle tanınan MobiBLU, müzik severlerin taleplerini en iyi şekilde karşılayacak yeni bir MP3 çalar modelini piyasaya sundu. Bir çok pratik fonksiyona sahip olan MobiBLU DHH-100, 5 GB’lık geniş hafıza kapasitesi, SD kart kopyalama özelliği ve dahili stereo hoparlörü ile rakipsiz bir ürün. MobiBLU’nun Türkiye distribütörü Hızlı Sistem tarafından pazara sunulan DHH-100, şık tasarımı, hafif yapısı ve üstün özellikleri ile beğeni topluyor.

SD/MMC kartlarından müzik-fotoğraf kopyalayabilme, “Direct Encoding” özelliği ile harici müzik kaynaklarından direkt MP3 ses kaydı, USB 2.0 ile yüksek hızlı veri aktarımı, yüksek performanslı, şarj edilebilir Lityum-Polimer pili ile 10 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunan MobiBLU DHH-100 ile MP3 ve WMA formatındaki müzik dosyalarını dinleyebilirsiniz.

Hem Küçük, Hem Hafif, Hem de Yüksek Kapasiteli
    MobiBLU DHH-100, 80mmx56mmx22.4mm ölçülerindeki boyutları ile çok kolay taşınabiliyor. 5 GB’lık geniş kapasitesi sayesinde yaklaşık 1500 müzik parçasını saklayabilen MobiBLU DHH-100’ün ağırlığı ise sadece 100 gram!

Kolay ve Pratik Bilgi Taşıma-Depolama Çözümü
    Bilgisayara hızlı USB2.0 portu ile bağlanan MobiBLU DHH-100, “Çıkartılabilir Disk” olarak tanınıyor ve dosyaları kolayca aktarmanıza imkân tanıyor.

SD/MMC Karttan Veri Aktarımı
    Dijital kameranızla fotoğraf çekerken bellek kartınız dolduysa hiç sorun değil. SD ya da MMC bellek kartınızı MobiBLU DHH-100 üzerindeki kart yuvasına takın ve bütün fotoğraflarınızı ve müzik parçalarınızı MobiBLU’nun 5 GB’lık geniş diskine kolayca aktarın.

Yüksek Kaliteli Stereo Hoparlör!
    Müzik zevkinizi arkadaşlarınızla da paylaşın: MobiBLU DHH-100’ü üzerindeki hoparlörlerden, kulaklık olmadan da dinleyebilirsiniz. En kaliteli müziğin keyfine varabilirsiniz. MobiBLU DHH-100 ile, MP3 ve WMA formatındaki müzik dosyalarını dinleyebilirsiniz.

Ekolayzır Ayarları
    Kullanıcı, 5 hazır ekolayzır ayarına (Normal, Rock, Jazz, Classic, Pop) ek olarak 10 özel ekolayzır ayarı tanımlayabilmekte. Bu özellik sayesinde istediğiniz müzik parçasını tam da istediğiniz ayarlarda dinleyebilirsiniz.

Ses Kayıt Özelliği

Yüksek kaliteli ve hassas mikrofonu sayesinde güçlü ses kayıt özelliklerini profesyoneller de rahatlıkla kullanabilir.

Müzik Parçalarınızı Kolayca MP3’e Dönüştürün

Bilgisayara gerek kalmadan, radyodan veya CD ya da teyp çalarınızdan direkt MP3 kaydı yapabilirsiniz. Bunun için gerekli ara bağlantı kablosu da ürünle birlikte geliyor.

Güncellenebilir Yazılım
    Cihazın işletim yazılımını (firmware) güncelleyerek yeni çıkacak dosya formatlarını kullanabilirsiniz.

Şık, Beyaz Ekran
    MobiBLU DHH-100, şık, 5 satır, okunaklı, yüksek kontrastlı bir ekrana sahip. Kullanıcı menüler arasında rahatlıkla gezinebilir.

• Bence o fiyata daha iyi mp3 çalarlar var; mesela Zen Neeon, Sandisk Sansa E200 serisi ve Samsung YP-Z serisi bir model daha iyi ve modern kaçar, çünkü bu model biraz eskidi açıkçası, güncel bir model değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Bence o fiyata daha iyi mp3 çalarlar var; mesela Zen Neeon, Sandisk Sansa E200 serisi ve Samsung YP-Z serisi bir model daha iyi ve modern kaçar, çünkü bu model biraz eskidi açıkçası, güncel bir model değil

zen neeon mu daha iyi bu alet mi?
    bunun ekranı daha büyük bence daha iyi zen neeonun ekranı okumak için büyüteç lazım

sandiskleri de alan hemen geri iade ediyor bilmiyorum neden
  • Ses kalitesi olarak daha iyi olabilir bence, mobiblu çok dinlemediğim için onun hakkında çok bir fikrim yok. Fakat listelediğim cihazlar arasında ses kalitesine ve sağlamlığına en güvendiğim model Samsung YP-ZQ dur. Sandiski iade edenler dikkatsiz kullanıcılar genelde, radyoyu firmware ile açabileceklerini zannedenler ya da radyo var sananlar genelde. Yoksa cihazın kalitesiyle ilgili bir sorun olupta iade eden görmedim.

Sonuç olarak seçim size kalmış.
  • quote:

Ses kalitesi olarak daha iyi olabilir bence, mobiblu çok dinlemediğim için onun hakkında çok bir fikrim yok. Fakat listelediğim cihazlar arasında ses kalitesine ve sağlamlığına en güvendiğim model Samsung YP-ZQ dur. Sandiski iade edenler dikkatsiz kullanıcılar genelde, radyoyu firmware ile açabileceklerini zannedenler ya da radyo var sananlar genelde. Yoksa cihazın kalitesiyle ilgili bir sorun olupta iade eden görmedim.

Sonuç olarak seçim size kalmış.

senin dediğin Samsungların 2GBı 350Ytl pahalı biraz
  • Evet ben kalite arayanlar için yazdım. Pahalı ama ona göre de inceliği, ses kalitesi ve mobiblue 'nın yaklaşık 3 katı pil ömrü var. [25saat ] Ben isterseniz diyorum zaten, istemeyen almaz
  • quote:

Evet ben kalite arayanlar için yazdım. Pahalı ama ona göre de inceliği, ses kalitesi ve mobiblue 'nın yaklaşık 3 katı pil ömrü var. [25saat ] Ben isterseniz diyorum zaten, istemeyen almaz

peki i-river H10 5GB nasıl sence? samsung ve Mobiblu ile karşılaştırınca nasıldır?
  • I-river h10 türkiye de satışı yok . forumdan asan88 i bul o satıyor olması lazım. I-river ses kalitesi olarak daha iyidir.
  • Valla ses netliği olarak, Samsung daha önde yer alır, fakat River ' da baslardan özellikle hoşlanıyorsanız, süper cihazdır. H10 'ü TR' de bir ömerozkan, bir de asan satıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.