Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derken, PTTCell yeni aboneleri için (20 Mayıs 2014 sonrası) sınırsız internet hızını 128 Kbps'den 64 Kbps'ye düşürdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Derken, PTTCell yeni aboneleri için (20 Mayıs 2014 sonrası) sınırsız internet hızını 128 Kbps'den 64 Kbps'ye düşürdü.

Demek ki bu çıkacak olan internet yasası fasa fiso. 64 kbit nedir ya ayıp be. Online radyo bile dinleyemezsin...
  • 2 aydır yeğen 5 tl yukleyip sınırsız 3g kullanıyor faturasız hattı ile.
    anlamadık gitti nasıl oldu bu iş. discovery kullanıyor. Hattınıda ben vermiştim.
    Faturalı olsa tereddüt edicemde faturasız şükür. arada evden bende telefonuna baglanıyorum. 12 mbit hız alıyorum.
  • Hız artırımı beklenirken devletin kendi sanal operatörü 64kbps hıza düşürüyor hızı neredeee bu devlet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delux5534

128 Kbps Pttcell artık ölüm şu internet hızlarını 256 kbps sabitlesinler yeter artık!

pttcell 64kbps oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

2 aydır yeğen 5 tl yukleyip sınırsız 3g kullanıyor faturasız hattı ile.
    anlamadık gitti nasıl oldu bu iş. discovery kullanıyor. Hattınıda ben vermiştim.
    Faturalı olsa tereddüt edicemde faturasız şükür. arada evden bende telefonuna baglanıyorum. 12 mbit hız alıyorum.

günlük ise bende yapıyorum 3tl ile. ama aylık falansa farklı bi durum.

• dört saat yirmidört dakika, ha gayret cezanın bitimine az kalmış.

128 kbps' yi nasıl diyorduk, alınan sinyal ve bağlantı kalitesi ile birlikte düşündüğümüzde zaten onu da göremiyoruz. görüyor olsak zaten ona da şükür denebilir. ama öyle olmuyor. tek rakamlı kbps ile sürünürken, bağlantı kurulmaya çalışılılan yerler bile galiba saldırı var algısına kapılıp bağlantıyı kesiyor. öyle ya 3 mbyte' lık bir dosya için kapı çalışıyorsun. ping pong tek rakamlı kbps olunca, server hade len .. git diyor. ama bunu sen gel operatörlere anlat. anlatmaya gerek yok, onlar da biliyor zaten.

• Kesinlikle olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle 1kbps olacak az kaldı

• Temmuz ayı içinde BTK nın hız konusunda Operatörlere verdiği süre dolacak, Bakalım Nasıl bir Tabloyla karşılasacağız
  • Destekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Temmuz ayı içinde BTK nın hız konusunda Operatörlere verdiği süre dolacak, Bakalım Nasıl bir Tabloyla karşılasacağız

Süre dolsa ne olacak, yine değişen bir şey olmaz, kılıfına uydururlar görürsünüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Temmuz ayı içinde BTK nın hız konusunda Operatörlere verdiği süre dolacak, Bakalım Nasıl bir Tabloyla karşılasacağız

umarim haksiz cikarim fakat siz bu duzenlemeyi yanlis anliyorsunuz. bu sartlar kotayi doldurmadan once hattin saglamasi gereken minimum degerler olacak. diger turlu olsa bir suru insan adsl kullanmayi birakir, sizce tt gibi bir cikar kapisi, onu araplara peskes cekenler buna izin verir ya da bunu yaparlar mi ?

• Aslinda düzenleme AVEA için çıkarıldı. Diğerlerinde zaten ciddi bir hız sorunu yaşanmıyor size tanınan hakkı doldurasıya kadar.

AVEA, bu yasadan kaçınmak için yaptığı dalavereler:

- Önce kamu mega ve seç tarifilerini 1MBs e düşürdü. Çok fazla itiraz gelince vazgeçti.
    - Facebook Twitter paketleri koşulsuz olarak 64kbs e düşürüldü.
    - PTTCELL tarifeleri 64kbs ye düşürdü ve 3GB sınırı koydu. Yani hızınız max 64kbs ve 3GB tan sonra ücretli.

Size tavsiyem TEMMUZ dan sonra avea'ya bir daha dönmemek üzere tahahhüt vermeniz.
    AVEA 2g hızında 3g veren tek operator. Başka bir operatore geçip internetini test ettiğinizde avea'da geçen zamanınıza acıyacaksınız.
    Kesinlikle aldığı tarife ücretlerini haketmiyor.
  • turkcell hat kulanıyorum yanlişlık iki kere internetimin hız sınırını kaldırdim bu konuda bilgisi olan kütfen yardımcı olurmu bana

• 1mbit down 512 kbit up .kota geçimindeki tahmini maxsimum hızlar.minimum istenen 768 down 256 up ,ancak TC de 1 gün süre içinde down ve up ortalama hızı 256 kbitin altına inemez.kısacası bunu tutturmak için 1 mbit 512 kbitlik oran kafidir.artık 96 kbitlik mesajı 768 kbit min olarak değiştirirler artık.pttcele gelince internet bazında edge işletmenidir.normaldir 64 kbite inmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 20 Haziran 2014; 10:00:44 >
  • Biz hızlar yükselsin derken, Pttcell hızları düşürüyor. (claps.gif)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala değişen birşey yok sanırım

turkcell de 96kb/s kota dolunca.
  • Bu hız ne zaman artacak bide ben 1gb sınırsız kulanıyorum benim 1gb bitirdikten sonra hızım kaç olacak yinr 96 mı olcak doğru bilgisi olan söylesin bizi bilgilendirsin

• temmuzun 23 üne kadar zamanları var.yoksa cezayı yerler.dosya indirirken saniyede 110 130 kbyte görürseniz bilinki 1 mbıt olmustur.ve şu an artmadıysa hala 96 kbit dir ve 96 kbit mesajı gelmeye devam eder.yoksa 1 mbite düşmüştür mesajı gelirdi

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.