Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz ayinda gelisme olacagini dusunuyoruz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Temmuz ayinda gelisme olacagini dusunuyoruz. :)

İnşallah inşallah. Şu 96 kbps'yi yok etsinler başka bir şey istemiyorum.
  • 256 kb gibi bir hız olursa (keşke olsa) TTneti hemen kapatırım.
  • 1mbit bekleyuk.bu arada turkcell.com.tr sitesine ne oldu ? Pcden mobil modemden giremiyoruz.

• Nike kullanıcısına yanıt
    256 Kbps yaklaşık 30-32 kb'ta denk geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbocat1 T kullanıcısına yanıt
    Dns yada vpn falan mı kullanıyorsunuz?

• goggle dns adresi kullanıyorum. 2 haftadır turkcell com tr ye girilmiyor pcden. tuhaf bir durum.kampanyaları pcden html sitesinden nasıl göreceğiz yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

goggle dns adresi kullanıyorum. 2 haftadır turkcell com tr ye girilmiyor pcden. tuhaf bir durum.kampanyaları pcden html sitesinden nasıl göreceğiz yahu.

Dns'yi kapatınca da mı girmiyor? Eğer kapatınca giriyorsa bu sitem niye
  • malesef otomatik dnsde de girilmiyor.

• Avrupada 1mbte düşüyormuş var mı böyle bir şey?

• quote:

Orijinalden alıntı: flashshow

Avrupada 1mbte düşüyormuş var mı böyle bir şey?

Evet bütün Avrupa ülkelerinde mobil internet bazlı AKN uygulanıyor ve en düşük AKN hızı 3G için 1 Mbps, 4G için de Rusya'da ki sağlayıcılar 4 Mbps düşünüyorlar. Birkaç Rusya operatör firmaları anket düzenledi. Bizde Turkcell'de çalışan kız arkadaşım düzenli olarak toplantı ve konferansa katılıyor. AKN sonrası hız 4G ile yükseltmeyi düşünüyorlarmış. Henüz ortada kesin bir karar yok ama %95 ihtimalle mağdur olacağımız birşey olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirgt

Arkadaslar, ben şu anda sınırsız internetin açıklarını bulup hız sınırı olmadan kullanıyorum. Size de biraz uğraşıp bulmanızı öneririm. Ancak ileride kabarık bir faturayla karşılaşmamak için faturalı hat kullanmamanız hayrınıza olur. Eğer burada acıklarsam açıkları kapatırlar. Bu yüzden ayrıntı veremiyorum, kusura bakmayın.( kombo ;)) Anlayan anlar zati.

Peki bilgisayara bağlayıp kullanılabiliyor mu yoksa sadece telefondan mı ? Hayır parasını verip internet alıcamda yok ev telefonu yok taahhüt bi ton para istiyolar altı üstü 3 ay kullanıcam maksimum LOL oynarım ona yetsin yeter kıvamındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Orijinalden alıntı: emirgt

Arkadaslar, ben şu anda sınırsız internetin açıklarını bulup hız sınırı olmadan kullanıyorum. Size de biraz uğraşıp bulmanızı öneririm. Ancak ileride kabarık bir faturayla karşılaşmamak için faturalı hat kullanmamanız hayrınıza olur. Eğer burada acıklarsam açıkları kapatırlar. Bu yüzden ayrıntı veremiyorum, kusura bakmayın.( kombo ;)) Anlayan anlar zati.

Peki bilgisayara bağlayıp kullanılabiliyor mu yoksa sadece telefondan mı ? Hayır parasını verip internet alıcamda yok ev telefonu yok taahhüt bi ton para istiyolar altı üstü 3 ay kullanıcam maksimum LOL oynarım ona yetsin yeter kıvamındayım

arkadasin bahsettigini bende kullaniyorum hiz siniri yok minimum 3 mbps aliyorum biraz arastirin

• Bilgisayarda kullanabiliyormuyuz onu soruyorum yoksa ben telefonda pek birşey yapmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Bilgisayarda kullanabiliyormuyuz onu soruyorum yoksa ben telefonda pek birşey yapmıyorum

evet
  • Çoğu android de çalışıyor yazıyor , ben iphone kullanıyorum Ayrıca pttcell sınırsız internet var ondada para falan gidermi acaba ?

• 128 Kbps Pttcell artık ölüm şu internet hızlarını 256 kbps sabitlesinler yeter artık!

• combo olayi eskiden vardi. suan hangi operatöru kullaniyorsunuz? bu bilgiyi verseniz kafi

• Üç kişiye bir şeyler çıtlattım. Ama geniş bir açıklama beklemeyin. Biraz araştırın. Turkcell kullanıyorum ve diğer operatörlerle ilgili bilgim yok. Emeğe saygı. ;)

• emirgt E kullanıcısına yanıt
    Bu kadari kafi hocam, gerisini hallederiz.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.