Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 1 mbit en az hız olayının akk sonrası olduğundan emin misiniz? Boşuna umutlanmayın, bu en az 1 mbit hız 1gb'tı kullanırken bence. Akk sonrası yine aynen 96 kbps yada 128 kbps olarak devam edecek. Umarım yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Arkadaşlar bu 1 mbit en az hız olayının akk sonrası olduğundan emin misiniz? Boşuna umutlanmayın, bu en az 1 mbit hız 1gb'tı kullanırken bence. Akk sonrası yine aynen 96 kbps yada 128 kbps olarak devam edecek. Umarım yanılırım.

malesef bunlar bos umutlar bence. sadece sunu dusunun 1mbps interneti cepten alabilsek ttnetin zarari dunya kadar para olur. bir suru insan ertezi gun adsl i kapattirmaya kosar. Turkiyede rant saglanan boylesi bir kapi varke kimse buna comak sokmaz, bu yasayi cikaranlar da bu rantlara ortak cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mbit sınısız imkansız. Çünkü bu hızda operatörlere yüklenme olur. Havadan gelen internetin bir abone kapasitesi var bu kapasite A sınıfı lisans sahibi turkcell de yüksek diğerlerinde daha düşük. bu kapasite dolunca kimse nete bağlanamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Arkadaşlar bu 1 mbit en az hız olayının akk sonrası olduğundan emin misiniz? Boşuna umutlanmayın, bu en az 1 mbit hız 1gb'tı kullanırken bence. Akk sonrası yine aynen 96 kbps yada 128 kbps olarak devam edecek. Umarım yanılırım.

malesef bunlar bos umutlar bence. sadece sunu dusunun 1mbps interneti cepten alabilsek ttnetin zarari dunya kadar para olur. bir suru insan ertezi gun adsl i kapattirmaya kosar. Turkiyede rant saglanan boylesi bir kapi varke kimse buna comak sokmaz, bu yasayi cikaranlar da bu rantlara ortak cunku.

Aynen bence de durum böyle. Pttcell yada cepnet ile bile ttnet kapatan varken, 1 mbit ile binlerce kişi ttneti kapatır. Ayrıca 128 kbps ile bile sabahlara kadar download yapanlar var, 1 mbit ile download yapacak kişileri düşünemiyorum. Buda doğal olarak diğer kullanıcıların hızına etki edecek ve belki hatta operatörler bu sebepten en az 1 mbit hız koşulunu sağlayamayacaklar vs. İki türlüde bu iş yaş.

• Hep bizmi taşin altına elimizi sokacaz birazda onlar soksun doğru düzgün bir internet verseydiyler şikay etmezlerdi o kadar 96 ne yav sözde yotubede bir şaka izliyecem izlemez olaydım faceye girecem girmez olaydım sözde avrupa birliğine girecek bir ülke

• 1 mbit yapmazlarsa ne androıd nede windows mobil kullanan çift ve 4 cpulu ceplerde randıman alamazlar.üstelik 96 kbitte kilitlenmeleri bekletmeleride cabası.internet çok yavaşsa bazen çok çekirdeği çökertir.bu hızla çok çekirdekli cep önermem canım.1mbit aşımsız akn sonrası şarttır.böyle giderlerse internet için nah cep alırlar.ttneti ilgilendirmez başka servis sağlayıcı.çağdaş bir ülke internet hızından ucuzluğundan belli olur.

• Temuzda her şey beli olur okadr bekledik biraz daha bekliyelim bakalım ne olacak Doğru düzgün bişi olursa iyi olur ben pek anlamıyorum 1mbit falan hızı iyi olur inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

1 mbit yapmazlarsa ne androıd nede windows mobil kullanan çift ve 4 cpulu ceplerde randıman alamazlar.üstelik 96 kbitte kilitlenmeleri bekletmeleride cabası.internet çok yavaşsa bazen çok çekirdeği çökertir.bu hızla çok çekirdekli cep önermem canım.1mbit aşımsız akn sonrası şarttır.böyle giderlerse internet için nah cep alırlar.ttneti ilgilendirmez başka servis sağlayıcı.çağdaş bir ülke internet hızından ucuzluğundan belli olur.

internet hizi ile cpu nun ne alakasi var yahu, ttnet baska bir sirket onu bizde biliyoruz ama sonucta internet pastasini yiyen sirket. kendi faaliyet alaninda kendi karini boylesine dusurecek bir seye izin verir mi sence? zannediyor musunuz ki hukumet halka faydasi olsun diye yasa cikariyor? alakasi yok sadece ve sadece tekel olan ttnet in cikarlarina gore is yapiyorlar cunku hukumette bu isten para yiyor. eger kendine guvenen delikanli varsa cebe falan gerek yok bu halkin sahibi oldugu telekom altyapisini araplarin elinden alip halkin kullanimina acsin yiyorsa....

• PttCell ile 7/24 torrent çekenler var. 1 megabit olsa düşünemiyorum. Bu sefer internet çok yavaş diye konu açar herkes. Hayır operatörler torrent gibi çok fazla kaynak yiyen program ve siteleri yasaklasa neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

PttCell ile 7/24 torrent çekenler var. 1 megabit olsa düşünemiyorum. Bu sefer internet çok yavaş diye konu açar herkes. Hayır operatörler torrent gibi çok fazla kaynak yiyen program ve siteleri yasaklasa neyse.

katilmiyorum, alti ustu 1mbit ile cokecek sistemi hic kurmasinlar ozaman. sizin bahsettiginiz kullanici orani yariyi bile bulmaz, esek yuku ile para almasini biliyorlar okadarcikta hizmet versinler.

• O yüzden mi PttCell hızları düşürdü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

O yüzden mi PttCell hızları düşürdü ?

ne yuzden dusurdugunu bilemem ama "sistem kaldirmiyor" diyerek dusurdulerse halt etmisler, ne boktan sistemmis ki bukadarcik trafigi kaldirmiyor, alirsin yeni cihazlar artirirsin bant genisligini zaten para akiyor aboneden. ama islerine gelmiyor karlari dusmesin diye hizi dusurmek daha kolay geliyor iste ben bu mantiga katilmiyorum. ozaman ne anlami var 3g nin, koysunlar ust limit 96kpbs 2g de takilsin herkes...

• Ttnt bi işin içinden çıkartın adam o kadar kazanmiş bi kaç kuruş düşsün ne olacak hiç zan etmiyorum ttnt kulananlar bıraksın insanların morelini bozmayın bu iş olcak o kadar şikayet boşa gitmez

• 4g cikmadan 3g yi huzur icinde kullanamayacaz galiba. Geriden gitmeye alismisiz, az yatirimla cok para zihniyeti oldugu surece bu ulke bu konularda bir arpa boyu yol alamaz. Ttnet yatirimlari azaltti mevcut yatirimlarida yeraltindaki kendisine ait bile olmayan bakirlari satarak yapiyor.

• 3g nasıl kaldıramaz tüm insanlar yüklenice kaldıramaz mı diyorsun hız da yüksek olunca mantıklı aslında neden bu kadar düşük hız verdiklerine şu an anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: kayıpreal

Ttnt bi işin içinden çıkartın adam o kadar kazanmiş bi kaç kuruş düşsün ne olacak hiç zan etmiyorum ttnt kulananlar bıraksın insanların morelini bozmayın bu iş olcak o kadar şikayet boşa gitmez

bunun moral bozmakla ne alakasi var ? siz gormek istemiyor olabilirsiniz fakat yapilan her sey ttnet e daha cok kazandirmak icin zaten. boyle bir durumda ttnet gibi bir kan emici ve ortagi yoneticiler varken bu is olmaz. hadi interneti gectim gss sacmaligi icin millet birsuru sikayet ededkwn bile bir sey olmuyor siz neye gore bukadar iyimsersiniz acaba.

• Ben bilmiyorum internet üzerinden ne paralar kazanıyorlar yada sizin tabirinizle görmek istemiyorum. Peki neden BTK niye böyle bişi ortayı atı ttnet korkutmak içinmi

• quote:

Ben bilmiyorum internet üzerinden ne paralar kazanıyorlar yada sizin tabirinizle görmek istemiyorum. Peki neden BTK niye böyle bişi ortayı atı ttnet korkutmak içinmi

btk nin bahsettigi sey benim anladigim kadari ile kullanicilarin adil kullanim kotalari bitmeden once yapacaklari baglantilarda olmasi gereken en dusuk hizlar. yani bir nevi standartlari belirliyor. yine soyluyorum umarim haksiz cikarim ama bu rakamlarin akk sonrasi ile ilgisi ne yazik ki bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Ben bilmiyorum internet üzerinden ne paralar kazanıyorlar yada sizin tabirinizle görmek istemiyorum. Peki neden BTK niye böyle bişi ortayı atı ttnet korkutmak içinmi

btk nin bahsettigi sey benim anladigim kadari ile kullanicilarin adil kullanim kotalari bitmeden once yapacaklari baglantilarda olmasi gereken en dusuk hizlar. yani bir nevi standartlari belirliyor. yine soyluyorum umarim haksiz cikarim ama bu rakamlarin akk sonrasi ile ilgisi ne yazik ki bulunmuyor.

dediginiz dogru bunlar akk girmeden önce normal internet hızındayken almanız gereken en düşük hız akk ile bir ilgisi yok kimse boşuna heveslenmesin yani.

• Yani diyorsunuz 1gb sınırsın 1gb bitince kafamızı duvarlara vuracaz inş 96 olmaz. haklısınızda aslında çünkü hiç bir operatörden hiç bir gelişme olmadı şimdiye kadar yeni paketler çıkardı hata aksine interneti düşenlerde oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıpreal -- 30 Haziran 2014; 0:24:37 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.