Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musa.075
    Avea Prime 256 kbps'e düşer..

En düşük prime tarifesi (klasik) 65 TL + 4 defa 500 mb internet tanımlanıyor her tanımlanma 5 tl toplamda faturanız 85-90 tl civarı gelecek sonrasında hız 256 kbps. Tarife kapsamında 6 gb internet ve 1500 dk her yöne konuşma ve sms te var. Mantıklı gibi ama bana pahalı geldi yinede.
  • 4.5G teknolojisi ile hızlar yükselebilir. 26 Ağustos'da ihalesi yapıldı, 1 Nisan'da hizmete girecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: musa.075
    Avea Prime 256 kbps'e düşer..

En düşük prime tarifesi (klasik) 65 TL + 4 defa 500 mb internet tanımlanıyor her tanımlanma 5 tl toplamda faturanız 85-90 tl civarı gelecek sonrasında hız 256 kbps. Tarife kapsamında 6 gb internet ve 1500 dk her yöne konuşma ve sms te var. Mantıklı gibi ama bana pahalı geldi yinede.

Hocam bu yaz ki prime kampanyasını kaçırmışsın sanırım. Duyanlar avea prime klasik tarifesine geçti. 39 tl ye verdi millet yapıştı.
    Ben o tarıfeyı 39TL'ye kullanıyorum.
    4 ek 500mb paketide bitiriyorum.

256 kbps ile devam ediyorum.

• Evet kaçırdıkları maalesef şuan fiyat yüksek :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea ile internete giriyorum aylık 2Gb hakkım var akşam saatlerinde onu bile kullanamıyorum, hızı yoğunluktan mıdır nedir, inanılmaz düşüyor. bırakın sınırsızı kendi internetimizi kullanmak bile sıkıntılı hal aldı. Bunu söylemekten nefret ediyorum ama kötünün iyisi maalesef TTnet
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Sabitle mobili karşılaştırman ilginç olmuş 4G de bu problem çözülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 21 Ekim 2015; 9:21:32 >
  • lonelinessloneliness L kullanıcısına yanıt
    O da bir şey mi Hakkari'de 5 Ekim'den beri İnternet yok mobil operatörlerde. Bir Avea'da Whatsapp kullanacak kadar var, başka bir şey açmıyor hani. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

O da bir şey mi Hakkari'de 5 Ekim'den beri İnternet yok mobil operatörlerde. Bir Avea'da Whatsapp kullanacak kadar var, başka bir şey açmıyor hani. :D

Hakkaride misin?

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Evet.

• antizero kullanıcısına yanıt
    256 kbit hiz video izlemek ve sörf için yeterli oluyor mu

• köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim dönem gayet iyiydi ama uzun zamandır o hıza düşmediğim için , şuanki durum nasıl bilemiyorum hocam.
    Mayis gibi taahhut bitince bu tarifeyi düşüyorum kotalı paketler çok pahalı.iletişim,internet,sms ihtiyacları tek pakette gayet makul.Tabi turkcell ve vodafone özellikle 4.5gli 512 kpbs gibi hızlarda sınırsız paketler çıkarırsa iş değişir.

Tabi ki , mayıs ayında 4.5G için tarifeleri kontrol edersiniz zaten , muhtemelen 4.5G çıkacağı için 3G tarifeleri şuanlık uygun fiyatlara verilecektir. Abone çekmek için.
    Videoyu unut, mobil siteler için kullanışlı sadece.

Keşke şöyle 512 kbps yada 1 mbit hizinda sinirsiz net verseler yada 30-40 gb yuksek kotali internette is gorur.

• Youtube videolari tubemate ile hallederim.Diger filmde geceden indirmeye biraksak sabaha dolmus olur cok problem degil hocam

İnşallah hocam ama ben yine ümitsizim. Çünkü ülkemizde son kullanıcı adına yasalar ve yönetmelikler çıkarıyorlar ama aslında ne bize yarayan birşey var , ne de vatandaşa. Yani demek istediğim şu , mobil operatörleri geçtim , TTNET ve diğer türevi şirketler hala AKK adı altında bize saçma sapan kota limiti dayatıyorlar. Hemde sınırsız internet adı altında. Ee hani neresi sınırsız bunun. 50 - 75 - 100 GB'ı aşarsan bende senin hızını keserim. İşte bu gibi saçma kuralları yıkacak , onları düzene sokacak mercii yok. Rüşvet mekanizması almış başını gidiyor. İnsanlar verdikleri paranın hakkını alamıyor. O yüzden değil 4.5 isterse 90G gelsin , yine bu zihinsiz yönetim şekli ile birşey olmaz. Son kullanıcı hep mağdur her zaman mağdur...
    Amaç vatandaşı düdüklemek olduğu için ben de tam ummuyorum ama bir ihtimal vodafone yaparsa diye bekliyorum.En azından standart bir avrupa normu var.Turkcell koysa bile fiyat kazık olur,avea ise ttnet abone kaybı olmasın diye çıkarmaz.Şu an için tek bu tarife iyi gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

ben 96kbps (12KB/s)te bile 144p video izleyebiliyorum256kbps(32KB/s)verseler hd olmazsa eger rahat izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 17 Ocak 2016; 2:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

ben 96kbps (12KB/s)te bile 144p video izleyebiliyorum256kbps(32KB/s)verseler hd olmazsa eger rahat izlenir.

144 ile donmadan izleyebiliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.