Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyle bir dunya yok. 128Kbps nin tam performansta calistigi durumda bile 144p izlenmiyor çok denedim. aslinda basit, kurun netlimiter hizi 128Kbps ye sinirlandirinve deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

256 kbit hiz video izlemek ve sörf için yeterli oluyor mu

ben 96kbps (12KB/s)te bile 144p video izleyebiliyorum256kbps(32KB/s)verseler hd olmazsa eger rahat izlenir.

144 ile donmadan izleyebiliyor musunuz?

internet hızlı oldugu zamanlarda mesela gece 01 den sonra 144p rahat izlenebiliyor,merak ettigim filmleri dahi izleyebiliyom,10-15 dakikada filan anlık bi iki saniye duraklama yapıyor,bazen de calıştıramıyor bile.240p ise yarim saat bekliyecek 10-25 dakika izleyecen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

256 kbit hiz video izlemek ve sörf için yeterli oluyor mu

ben 96kbps (12KB/s)te bile 144p video izleyebiliyorum256kbps(32KB/s)verseler hd olmazsa eger rahat izlenir.

144 ile donmadan izleyebiliyor musunuz?

internet hızlı oldugu zamanlarda mesela gece 01 den sonra 144p rahat izlenebiliyor,merak ettigim filmleri dahi izleyebiliyom,10-15 dakikada filan anlık bi iki saniye duraklama yapıyor,bazen de calıştıramıyor bile.240p ise yarim saat bekliyecek 10-25 dakika izleyecen

eger iphone kullanıcısiysaniz,appstorede tubemate pro var indirip kaliteyi 144p ye getirin izlenebiliyor.kesintisiz oluyor sadece filmi ilk yuklemede biraz uzun sürüyor.(5-10dk)3g yi acarsaniz biraz daha iyi oluyor edgeye göre.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Youtube'un ayrı bir video kaynağı vardı, sanırım video kaydırma çubuğundaki görüntüler. Onları oynatıyordu gayet takılmadan.
  • başlık düzeltilsin
    mobilde en düşük hiz 2 mbps olsun
    4.5 geliyor ... artık 256kbps 512 kbps ler bu zamanda olmaz ...

• 256yi buldukda 2Mbps kaldi. hayatta vermezler onu, ttnet ölür yinede buna izin vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

başlık düzeltilsin

o hızı hayatta vermezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

başlık düzeltilsin

Başka ne isterdin?

• Adamlar 3 yıldır 256'yı vermedi bize 4,5G gelse bile 256 yı vermeyecekler zihniyet bu yönde, belki bir güzellik yapıp 96'yı 128 yapabilirler.
  • 4.5G den sonra 1 mbps olmalı bence

• Benim tahminimde 256 bile vermeyecekleri yönünde bende biraz iyimser olayım 192 kbps maksimum diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

4.5G den sonra 1 mbps olmalı bence

1mbit olsa cogu insan evindeki neti kapattırır(torrenti olmayanlardan bahsediyorum). işini rahatlıkla 1 mbit internetle halleder.
  • Açıkça söylemek gerekirse 256 kbps sınırsız internet bile zor bir ihtimal.3g kullanıma sunulmadan evvel 96 kbps idi değişiklik olmadı. 4.5g ye bakıyorsun. 4.5 g nin gelişi sadece kotaları yükseltti ( O da fazla değil gıdım gıdım). Yine de bir umut işte bekliyoruz.

• 256'ya da razıyım ama 512 olsa süper olur

• operatörler,96kbit hızla sınırsız 1 ay 15₺,128kbit 19₺,256kbit 23₺,512kbit 28₺ gibi farklı hızlarla internet paketleri sunmaları lazım,maddi durumu iyi olanlar hızlısını alır,bu akk saçmalıgı da artık kalkmalı.

• Arkadaşlar bir imza kampanyası gibi birşey başlatsanız ya imza atayım.
  • lonelinessloneliness L kullanıcısına yanıt
    son iki maddeye katiliyorum. Art niyetli falan degilim sadece gercekciyim. tt tekel oldugu surece hicbir sey olmaz... Bu is rant isidir, bizim dusundugumuzden buyuk yerlere kadar ucu gidiyor diye tahmin ediyorum. yoksa adamlar bir senelik kârına karsilik vermezlerdi butun ulkenin alt yapisini elin arabina.

• lonelinessloneliness L kullanıcısına yanıt
    Tekrar edilmesinin nedeni bence su; imza vs. toplayarak sosyal medyada protesto ederek bir yere varilamaz. oncelikli olarak yapilmasi gereken buna sebep olanlarin degistirilmesidir. Adamlar mahkemeden cikan karari uygulamiyor toplanan imzaya mi bakacak? bunun baltalamakla alakasi yok, daha ciddi tepkiler verilmesi gerektigini soyluyor genelde herkes.

• Download alt hızının yükseltilmesi bence ciddi sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum ama maddelerde doğruluk payı var.Zaten bu siteyi kullanan herkes neti ciddi kullanıyor bana kalırsa.
    Rekabet meselesine gelince misal Adam Amiral Samsung almış kendi telini övüyor da övüyor Farklı marka gelince hemen yok efendim Çöp yok efendim Çin malı telefon alınmaz vs. Ama bilmiyor ki kendi düşüncelerini paylaşması yüzünden hep halk pahalı telefonlar alıyor,rekabet piyasası olusmuyor.Misal Lenovo telefon kullanıyorum markasından dolayı yaklaşık 450-500 lira kâr dayım ama yorumlar yüzünden halk pahalı telefon almak zorunda hissediyor kendisini.Sırf bu sebepten İphonedan nefret ediyorum böyle bir fiyat politikası olmaz olsun bakın en basitinden Sony Xperia Z3 ün yapıp da İPhone 6S plusun minik birkaç özelliği dışında ciddi farkı yok.Adamlar 200 küsur dolara ürettikleri teli 600 dolara satıyorlar.
    Neyse yeteryeter

• ben 2014 yılında mobilde en düşük hız 1 - 2mbps olsun dediğimde o zamanlar buradakiler bana 256k yı ya versinler diyorlardı ..
    şimdi nisanda 4g geliyor
    bakıyorumda şimdide 512 k yı ya versinler diyorlar ...
    millet bu zamanda 256k -512k ya versinler diyorsa o zaman biz kullanılabilir hızları çok bekleriz .....

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 1 Şubat 2016; 11:06:13 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.