Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lonelinessloneliness L kullanıcısına yanıt
    Gayet acik ima etmistim aslinda. Bu isin degismesi icin gerekli tepki sandiktir. Rantcilar gider yerine adaletli biri gelirse, tt altyapisi tekel olmaktan cikartilip butun sirketlerin kullanimina acilirsa ozaman internet fiyatlari duser. yoksa siz 70 milyon imzada toplasaniz tt abone kaybetmemek icin internetin gelismesine izin vermez. btk yani hukumette buna canak tutar cunku birlikte nemalaniyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Gayet acik ima etmistim aslinda. Bu isin degismesi icin gerekli tepki sandiktir. Rantcilar gider yerine adaletli biri gelirse, tt altyapisi tekel olmaktan cikartilip butun sirketlerin kullanimina acilirsa ozaman internet fiyatlari duser. yoksa siz 70 milyon imzada toplasaniz tt abone kaybetmemek icin internetin gelismesine izin vermez. btk yani hukumette buna canak tutar cunku birlikte nemalaniyorlar.

turktelekom alt yapısı herkese açık bundan öncede max hız 1 mbps idi ve o zaman da turk telekom özelleşmemişti.turktelekom özelleşmemiş olsaydı evine internet bağlamak için başvurduğunda afrası tafrası 1500olan memurlarla muhatab olmak zorunda kalırdın.
    Zaten turkiyede öyle nankörler var ki ağzınla kuş tutsan yaranamazsın
    Hayatındaki her olayı bir insana bağlayan yapıda yaşayan ergenler zaten rte gelmeden once turkiye Finlandiya idi.turk telekoman ve diğer devlet kurumlarından palazlanan 7/24 aylaklık yapıp maaşlarını alanlar tabiki memnun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilader bos tatava yapma. altyapinin kimseye acik oldugu yok, git vodafone adsl konusunda tt calisanlarinin diger sirket abonelerini nasil bezdirdigini oku ogren oyle gel. genis bant internetin dunyada gelisimi zaten maks. 20 sene yok, bunlarin olmadigi bir zaman mi vardi ki onunla karsilastirmaya kalkiyorsun?

tt nin ozel sirkete ozel sirketin bize hat satmasi sana ozellesme olarak gozukuyorsa kafan basmiyor demektir. once git tt kac senelik kárına karsilik peskes cekilmis onu ogren oyle gel. Benim ergenligimin ustunden cok zaman gecti, keske bazilarinin da cocuklugunun ustunden biraz zaman gecmis olsaydi.

not: Turkiyede oyle yalakalar var ki ayagindan donunu alsan donup bir sey demezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 1 Şubat 2016; 13:24:03 >
  • 1 mbit civarına yaklaşsalar iyi olur.insanlar sevinir.25 tl-28 tl arası aşımsız 1 gb kotalı internet gayet iyi.akn 1 gb den sonra hız düşümü 1 mbite yakın.güzel olmaz mı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Bilader bos tatava yapma. altyapinin kimseye acik oldugu yok, git vodafone adsl konusunda tt calisanlarinin diger sirket abonelerini nasil bezdirdigini oku ogren oyle gel. genis bant internetin dunyada gelisimi zaten maks. 20 sene yok, bunlarin olmadigi bir zaman mi vardi ki onunla karsilastirmaya kalkiyorsun?

tt nin ozel sirkete ozel sirketin bize hat satmasi sana ozellesme olarak gozukuyorsa kafan basmiyor demektir. once git tt kac senelik kárına karsilik peskes cekilmis onu ogren oyle gel. Benim ergenligimin ustunden cok zaman gecti, keske bazilarinin da cocuklugunun ustunden biraz zaman gecmis olsaydi.

not: Turkiyede oyle yalakalar var ki ayagindan donunu alsan donup bir sey demezler.

Azıcık mantıklı ol ingiliz şirketi gelecek bedavadan alt yapıyı kullanacak boyle bir keyif nerde var.ben sana her şey dort dörtlük demiyorum ama başınıza ne gelse rte den biliyor olmanız kadar saçmalık yok.adsl 20senedir gelişmiş olabilir ama kafanız azıcık yorarsan avrupada insanlar ev telefonu ile şakır şakır konuşurken bizde ev telefonu bağlatmak bir haftayı buluyordu.bu tur teknolojik işler salla başı al maaşı kafasındaki memurlara teslim edilemez.misal turkcell baz istasyonu alt yapısını avea ile paylaşıyor mu ya da vodafone avea ile paylaşıyor mu. Ee o halde turk telekom da bunu paylaşırken zorluk çıkaracak tabi.
    Yine diyorum bir şeylerin çok mükemmel olduğundan bahsetmiyorum başınıza gelen her şeyi rte yapıyor diyerek sıyrılmanız beni çıldırtıyor

• Biraz mantıklı olsanız gam yemeyeceğim. Hadi vodafone ingiliz şirketi tt kimin şirketi? arapların değil mi? onu geçtim superonline'a ya da küçük sermayeli Türk şirketlerine de zorluk çıkartmıyorlar mı zannediyorsunuz? niye her şey ttnet in lehine işliyor ne farkı var altyapıyı kullanacak diğer şirketlerden? ne demek tabii ki zorluk çıkartacak babasının malı mı.

ben kimse gelsin altyapıyı bedavadan kullansın demiyorum ama o altyapı bu milletin parası ile devletin oluşturduğu altyapıdır kalkıpta birkaç senelik karına karşılık elin arabına veremezsin. takmışsınız bi devlet memuruna... Devlet olarak altyapıyı elinde tutarsın, bakım işletimi için gerekli olan parayı özel şirketlerden alırsın ve hepsine eşit mesafede fiyatla verirsin olur biter. bak bakalım ozaman nasıl rekabet oluşuyor. btk denilen kurum güya vatandaşı koruması gerek ama nedense kararları hep tekel şirkete yarıyor, nerde işe yarayacak kampanya varsa btk baskısı ile ortadan kaldırılıyor. akk sonrası 3 mbite çıkartıldı ama diye de savunmaya gerek yok herkes biliyor ki bu akk denilen şey ttnet in tivibusu takılmadan çalışsın diye uyduruldu. vatandaşı düşünseler öncelikle yalın adsl garabetine çözüm bulurlar, el ele verip milleti düdüklemezler...

yazacak çok şey varda işte değmez kendimi yormaya. son olarak x kişisi önemli değil mühim olan zihniyet sorunu, bu zihniyet nerden ne kadar rant sağlarız zihniyeti. başındakinin adı değişse ne değişmese ne. tabi birde her şeyden anlıyor gibi ortalığa düşüp akıl vermeye, her konuyu kurcalayıp memleketin bütün ayarlarıyla oynamaya kalkanlar göz önünde oluyor o da ayrı bir konu.

velhasıl ben artık size cevap vermeyeceğim, tavsiyem sizde öyle yapın.

• suicide kullanıcısına yanıt
    muhalefet olacağım diye şekilden şekle girmeye gerek yok

Memurunun maaşını ödeyemeyen devletten bu hallere gelmişiz doğarken internetle telefonla doğanlar nankörlük ediyor.bu toprakların kaderi budur

• Telekomun arkası çok güçlü, inanılmaz bir siyasi güce sahip. İstediği gibi at koşturup, fiyat belirleyebiliyor. Rekabet kurulu ve BTK telekomun emrinde gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 1 Şubat 2016; 22:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

1 mbit civarına yaklaşsalar iyi olur.insanlar sevinir.25 tl-28 tl arası aşımsız 1 gb kotalı internet gayet iyi.akn 1 gb den sonra hız düşümü 1 mbite yakın.güzel olmaz mı arkadaşlar?

1mbit degil 128kbit verseler havalara uçar ız.96kbit ten 32kbit te düsürmesinler sonra,telefonu kıpırdatmadan kullanıyoz şuan hızı düser diye.

• 4,5G ile 1 mbit sınırsız net gelecek arkadaşlar. fav atıp bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

4,5G ile 1 mbit sınırsız net gelecek arkadaşlar. fav atıp bekleyin.

Ben 1mbps den vaz geçtim gündüz yüksek kota gece sınırsız olsa oda yeter. Güncelleme ve indirme işlemlerini gece yaparız :)

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Bilgi nereden geldi? Hangi operatör verecek bunu?

• 1 olmalı sürpriz yapılabilir video açsa yeter

• 4.5G de pardon yani 4G LTE de, degil 1 Mbps Sınırsız, 512 Kbps bile mucize olur, sırf onun için bile operatörümü hemen değiştiririm ve evdeki neti kapatırım. Yalnız TT istemediği sürece hiç bir firma sınırsız vermez Adsl kullanıclarının yarısı (vdsl hariç) neredeyse internete 2-3 mbps hız ile giriyor onların çoğu o zaman 4G mobile kayar TT bunun olmasına asla izin vermez. Ne zaman ki kendi alt yapısı çok iyi duruma gelir belki o zaman izin verir. Oda TT'nin bu yatırım hızıyla baya uzun bir süre alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 23 Şubat 2016; 10:50:15 >
  • 4,5G reklamları başladı, Merak ediyorum kotalar nasıl olacak, 300 mbit hızla mevcut kotalar dakikalar içinde bitecetir. Hani şimdiki gibi genelde 2-4 gb kotalar anlamsız kalacaktır. Hız en az 10 kat artacak, bakalım bu oran kotalarda da öyle olacak mı?
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Olur tabi neden olmasin. 20-30gb kotali tarifeler 80-100 liraya satilabilir mesela :)

Mobil internetin sabit hatlardan ucuza gelmesine ne ttnet ne de vergi toplayicilar izin verir. Dusunsene en basitinden yalin internet ucreti (ya da mecburi acik tutulan tlflar) gibi cukka bir paradan ve bunun vergilerinden vazgecmek var isin ucunda...

• Dediğiniz gibi fiyatlar 80-100 lira olursa 4G nin pek anlamı kalmaz, şayet mobilde 20-30 Gb ve sonrası 512kbps-1Mbps gibi bir hız olursa ve 35-40 tlyi geçmez ise ben Ev telefonumu ve internetimi hemen iptal ederim. TT nete ayda 60 Tl para bayılmaktan bıktım. Fakat hayal gibi bir şey, TT çok güçlü ve devlet tarafından korunuyor bu yüzden zaten TEKEL, Bu şartlarda TT böyle bir şeye asla izin vermez, Velhasıl 4G de sanki fiyasko olacak. Az kaldı 4G için son 30 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 29 Şubat 2016; 11:20:56 >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    20gb sonrasi 1mbps ve 30-40liraya bende tavım. anında ttnetin kıçına tekmeyi basarım :)

• Hayaller Paris, gerçekler Adana.

• Böyle bişey Avrupa ülkelerinde bile çok az. Günlerdir yurtdışı kotalarını inceliyorum ve çoğunluk 5 - 10 GB kota sonrası Edge hızında internet. Bana cazip gelen Fransa oldu, 6 GB kota sonra 512 kbps fiyatta 35 Euro. Fiyat onlara göre ucuz olsada bizde de aşağı yukarı böyle olacaktır. Birde Rusya, Ukrayna, Çek gibi bazı ülkeler 4G üzerinden sabit internet sunuyormuş ama dil olmadığı için pek anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.