Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizimkiler daha paket bıtınce 1kbps dusuruyor,en yuksegı 128kbps pttcelde var ama oda cok yavas.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5G NİSAN 2016 DA GELİYOR
    bu konu açılalı 4 sene olmuş
    başlık artık düzeltilsin
    mobilde başlık en düşük hız 1mbps olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Arkadaşlar Bu konuyu açalı yaklaşık 4 sene oldu ve mobil 3G de maalesef bir arpa boyu yol alamadık, İnşallah bu sefer olacak. Nisan ayında 4G LTE geliyor. hızlar 3G ye göre ortalama 10 kat artacak, biz yine iyimser bir hız isteyelim 3G de istediğimizin 4 katını isteyelim Mobil 4G de en düşük hız 1 Mbps olsun diyoruz. :) Umarım bu sefer olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 1 Mart 2016; 9:42:21 >
  • Ağustos ayında BTK bir çalışma yapacakmış, 96/128 hızları kalkacak ama yeni hızlar ne olur belli değil
  • en az 512 kpbs olur bence.O da 4g için normal olanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK/AKN nın kalkması için destek verin arkadaşlar. Bugün önemli gelişmeler olacak, iyi forumlar

http://forum.donanimhaber.com/m_117507603/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Ağustos ayında BTK bir çalışma yapacakmış, 96/128 hızları kalkacak ama yeni hızlar ne olur belli değil

mobil platform için değişiklik bekleniyor mu ?
  • Btk beklentisi de boşa çıktı ağustos bitiyor yıl 2016 biz hala 96 128 gibi hızlarla uğraşıyoruz

• SoftRock kullanıcısına yanıt
    Benim 256 :) (TT Prime Yeni Klasik Wifi)

• quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Benim 256 :) (TT Prime Yeni Klasik Wifi)

Bende dün ultra 8gb tarifesine geçerek 256 kbps hıza terfi ettim. Fakat 256 kbps bile yeterli değil. Yazilarinizi prime klasik konusunu incelerken okumuştum özellikle indirim konusunda yazdıklarınız çok faydalı olmuş yazdıklariniz takdir ettim doğrusu yeri gelmişken teşekkür ederim size.

Hayırlı olsun. 256 şimdilik idare ediyor ama en az 512 olmalı. Nazik teşekkürünüz için mutlu oldum, ben de teşekkür esiyorum. O süreçte 100 den fazla arkadaşa referans/yol gösterici oldum. TT Prime MH adımı ezberlemişti. Sonradan 1 indirim daha aldım. Şimdi 90 günüm var; o tarifeyi (1500 dk 1500 sms 6gb) 19 TL ye kullanıyorum. Sınırsıza geçtiğimde cebi yakmıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Hayırlı olsun. 256 şimdilik idare ediyor ama en az 512 olmalı. Nazik teşekkürünüz için mutlu oldum, ben de teşekkür esiyorum. O süreçte 100 den fazla arkadaşa referans/yol gösterici oldum. TT Prime MH adımı ezberlemişti. Sonradan 1 indirim daha aldım. Şimdi 90 günüm var; o tarifeyi (1500 dk 1500 sms 6gb) 19 TL ye kullanıyorum. Sınırsıza geçtiğimde cebi yakmıyor :)

Bana 54tl gelecek fatura galiba bir ay içinde fiyatin pahali geldiğini söyleyip faturasiza geçmekle tehdit edeceğim umarım işe yarar. 19 tl gerçekten çok uygun bir fiyat darısı bizim başımıza. Tarifem 23ünde yenileniyor ve dün geçtim güncel faturada 24tl yaziyor 27 günlük fiyat anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftRock -- 27 Ağustos 2016; 17:06:29 >

Sizin tarifenin şartları Prime benziyor ama 54 TL pahalı. Güncelde 27 gün de olsa mevcut fiyat doğru olamaz. Pahalı geldi diyebilirsiniz, taahhüt verdiyseniz yeni olduğunuzdan pek kaybınız olmayacaktır. Bu arada bende bu tür durumlar olmuyor. Bir de HAFTALIK4GB=12 TL paketi var, öneririm. Ya da pahalı deyip indirim talep edin.

• Btk'nın yakın zamanda (engeç 31 agustos) Akk/Akn sonrası hızlar için açıklama yapılması bekleniyor, işin mobil kısmında en düşük hızında bu düzenlemeden nasibini almasını bekliyoruz.
  • 512 kpbs gibi bir hıza çekilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir
    512 kpbs gibi bir hıza çekilebilir.

En düşük beklentimiz bu yönde
  • şirketim bana 1 gb paket tanımladı 4,5 hızında.normalde dolamzdı ama geçen ay doldurdum ve hızım 1 kbps ye düştü.sanırım saniyede 1 bayt veri aktarılıyor.whatssappdan düz yazı bile gitmiyor.1 gün felan sürüyor yada gönderilemiyor.ama telefonda 4,5g bağlantı var.resmen rezillik.tamamen kes bitsin olay.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    En fazla 30 ağustosta açıklanır denmiş.Hatırladığım kadarıyla turkcellin 4.5 g için 2600 mhz dahil baya bir frekans alımı olmuştu.Bir ihtimal ileri dönemde sabit internet gibi 4.5 g üzeri sınırsız net verebilir.Hatta bir ara evde 50 gb 89 tl gibi kampanyası vardı.Kablo derdi,altyapı derdi olmadan mis gibi olurdu.

• Ülkemizde Para Telekom Tekel olduğu için, Mobilde Akk siz tarife çıkarmaları çok zor, Belki 512 kbps yada en iyi ihtimalle 1 mbps verilebilir. Tüm Iss ler bu konuda topu BTK ya atıyor. Bakalım yeni düzenlemede neler olacak.
  • köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Sabit İnternet ile mobil İnternet'i kıyaslamayın hocam. Ülkemizdeki sabit altyapı Turk Telekom altyapısı aşırı dandik olduğu için mobil hızlar bize yüksek geliyor. Ancak düzgün bir fiber veya bir VDSL altyapısı ile çok daha iyi hızlar mümkün.
    Mobil İnternet kablosuz olduğu için devamlı olarak bir frekans darboğazına sahip. Bundan sonra da daha sık ve daha iyi planlanmış baz istasyonları önem kazanıyor. Ancak bu çok ciddi ve maliyetli bir yatırım ki, operatörler o yatırımı yapana kadar artan veri kullanımımıza yine yetersiz kalmaya başlayacak şebeke. Bunu dengelemek için de kota kullanmak varken, adam gibi sınırsız verip şebeke yönetimini zorlaştırmaya niyetleri olmaz. Hani mobilde sabit gibi kotasız, AKK'siz falan İnternet paketleri beklemeyin yakın zamanda. 5G, 6G ile vs. belki. :)
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.