Şimdi Ara

Mobil Bankacılık Anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nde Türkiye'de Mobil Bankacılığın Kullanımına Etki Eden Faktörler ve Müşteri Memnuniyetine Etkileri konulu yüksek lisans tezi hazırlamaktayım. Tezim için Türkiye'de mobil bankacılığın kullanımıyla ilgili hazırladığım anketim aşağıdaki linkte bulunabilir:
    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFdiTHRlY1RRSmZkeTNQbkl4Wm80LWc6MQ

Ankette alınan bilgiler yalnızca akademik amaçlı kullanılacak olup alınan bilgilerin analizi harmanlama metodu ile analiz edileceğinden katılımcıların kişisel bilgileri hiç bir kişi ya da kurum ile paylaşılmayacaktır.

Bir 20dk'nızı ayırıp tezime katkıda bulunabilirseniz, anket linkini çevreniz ile paylaşabilirseniz çok sevinirim,

Yardımlarınız için teşekkürler,
    İyi günler,

• anketi doldurdum hocam... umarım yardımcı olmuşumdur...
  • doldurdum hocam...
  • 3.soruda durdum ben ama..

Hangi banka demissiniz

Akbank
    Garanti
    Ingbank
    Ykb
    Teb
    Isbank

Hepsini kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bankacılığını devamlı kullanıyorum çok iyide oldukça da güvenli geliyor şifreler v.s. cep telefonuna gelen mesaj ama mobil bankacılığa bir türlü ısınamadım nedense güvensiz geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

3.soruda durdum ben ama..

Hangi banka demissiniz

Akbank
    Garanti
    Ingbank
    Ykb
    Teb
    Isbank

Hepsini kullaniyorum

her banka için ayrı ayrı doldur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

3.soruda durdum ben ama..

Hangi banka demissiniz

Akbank
    Garanti
    Ingbank
    Ykb
    Teb
    Isbank

Hepsini kullaniyorum

her banka için ayrı ayrı doldur :)

O kadar iyiliksever degilim sanirim piricim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler dolduran herkese, elinize, emeğinize sağlık.

Anketteki sorular bir banka için tasarlandı, bu yüzden tavsiyem en çok kullandığınızı seçerek ve düşünerek doldurmanız.

Tekrar çok teşekkürler zaman ayıran arkadaşlara.
  • hocam fortis mi kaldı

güncel banka listesi:http://www.tbb.org.tr/tr/Banka_ve_Sektor_Bilgileri/banka_listesi.asp?tarih=20.11.2012

anketi doldurdum, faydalı olması dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

İnternet bankacılığını devamlı kullanıyorum çok iyide oldukça da güvenli geliyor şifreler v.s. cep telefonuna gelen mesaj ama mobil bankacılığa bir türlü ısınamadım nedense güvensiz geliyor bana

Turkcell'de ve AVEA'da bulunan MOBiL iMZA özelliğini kullanırsan yeterince güvenli. Mobil imza'nın şifrelemesi 128 bit. Kimse bimediğinden henüz kırılamadı, hack'lenmedi.

Ayrıca mobil imza özelliği bankacılığık haricindewww.turkiye.gov.tr adresinde de kullanılıyor. Bu sayedewww.turkiye.gov.tr adresine girmek için -ayrıca- şifre ALMADIM.

http://www.avea.com.tr/web/Servisler/MuzikEglenceVeIcerik/Icerik/Mobil_Finansal_Servisler/AveaMobilimza

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/turkcell-mobil-imza.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 20 Kasım 2012; 17:32:39 >

• katılım bankaları neden listede yok?
    www.tkbb.org.tr

• Anket sona dogru bozdu.

İşlem tutarının %10'u işlem ücreti olarak alınsa dahi mobil bankacılığı kullanmaya devam ederim.

• cep bankaciligini kullanan arkafaslar cevaplayabilirmi

ben yeni kullanmaya basladim

risk nedir

guvenlik acigi nedir

nelere dikkat etmek gerekiyor.....

• TFKB'yi atlamışım, ekledim, uyarı için teşekkürler.

Fortis yakın zamana kadar açık ve cep şubesi hizmeti verdiği için eklenmişti, yine de uyarı için teşekkürler.

Elinize sağlık,
  • anketi yaptim insallah faydali olur calismalariniz icin..

• teşekkürler
  • Kullandığım banka listede yok.(Bankasya) Protesto ediyorum bu anketi. Madem bir anket yapıyorsun, bari piyasadaki tüm mobil hizmet veren bankaları araştır da ondan sonra anket düzenle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakerim1976 -- 22 Kasım 2012; 21:13:02 >
  • adam haklı hocam.. güncel banka listesi verdim hala fortisi kaldırmamışsınız. fortis, teb oldu hocam
  • Fortis için açıklamayı yapmıştım.
    Bank Asya'yı ekledim.
    Piyasada mobil bankacılık hizmetini 1 seneden daha önceden itibaren veren bankaları dahil ettik ankete. Elbette araştırma yaptık, 180e yakın makale okuduk, 20dknızı vereceğiniz bir anketi hazırlamak için aylarca çalıştık. İki cümleniz ve 5dknız ile bu kadar emeği bu kadar hor görmeyin lütfen.
    Bankalar birliğinin internet sitesindeki mobil bankacılık verilerinde kullanılan bankalar üzerinden düzenlemeyi doğru bulduk ankette çünkü sonuçları da o banka listesindeki verileri kullanarak kıyaslayacağız.

Her neyse, yardım niyetiniz için ve uyarılarınız için teşekkürler.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Henüz ulaşmam gereken rakama ulaşamadım, çalışmanın sonuçlarının güvenilir olması açısından maksimum 10-15dk.nızı rica ediyorum.
    Link:https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dFdiTHRlY1RRSmZkeTNQbkl4Wm80LWc6MQ#gid=0

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.