Şimdi Ara

Mobil hat kapalı olduğu halde bakiye azalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iki günlüğüne tr ye geldim Burda da turkcell hat kullanıyorum.turkcelin kazık internetfiyatlarini bildiğim için hiç Data açmadım. Bugün bi mesaj geldi günlük internet kullanımim 5 tl yi geçtiği için 23.59 a kadar 100 mb hediye vermişler

Hiç internet kullanmadığım halde 5tl yi geçmişim. Herneyse akşam eve gidince bakarım dedim önemsemedim. Şimdi ise gördümki bu babalar 8 kere 0kb internet kullanımina 8 tl kesmiş.

Müşteri hizmetleriniaradim telefona bak atti.ayni telefonu yurtdışında Orange le kullanıyorum hiç bir gün böyle sorun yaşamadım.

Bu sefer 4g ye suç buldu.
    gecen kurbanda daha ne 4g vardi ne HTC 10 vardi aynı olay havaalanında başıma geldi.
    Simi taktım telefonu açtım iki dakka sonra pat aynı mesaj.o zaman bayram diye unutmuştum şimdi hatırladim

Kullanım detayı ekte.gecen seferkinide bulup ekleyecem

Bana htcnin numarasını veriyo.twlefonda sıkıntı olsa yurtdışında da olur aynı sıkıntı.

Sizce nedir problem beyler
     Mobil hat kapalı olduğu halde bakiye azalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• numaranı taşıt fanatik olma hiçbir operatöre. Hangisi ucuz ve kaliteliyse ona geç bence.
  • Yok fanatiklikten değil ,Bu mağdurolma durumu diğer operatorlerde de olabilirdi. Yani turkcell kullanıp konturumuzu yedirmeme hakkımız yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.