Şimdi Ara

MOBİL İMZA ALMANIN EN KOLAY YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu yazıda yorulmadan notere gitmeden masraf yapmadan aynı gün içinde nasıl mobil imza sahibi olacağınızı öğreneceksiniz

öncelikle sahip olmanız gerekenler
    1-adınıza veya şirketinize kayıtlı bir 128kb lık sim karta sahip Turkcell hat (sim kartınız 128 kb değil ise işleme başlamadan önce en yakın turkcell bayisinden edininiz)

2-garanti bankasında hesap veya kredi kartı yanısıra aktif internet şubesi (internet şubeniz aktif değilse kredi/banka kartınızın şifresi ile aktif hale getirebilirsiniz)

işlemler

garanti bankası internet şubenize giriniz

başvurular kısmından GSM seçiniz

turkcell alanında başvur seçiniz

gelecek ekranda mobil imza başvurusu seçiniz

gelecek ekranda 128 kb lık simkarta sahip turkcell numarınızı seçiniz (numaranız gözükmüyorsa kredi/banka kartınızı kullanarak bankamatikten ekleyebilirsiniz)

devam seçip yönergeleri takip ediniz yönergeler bittiğinde mobil imza sahibi olmuş olacaksınız

işlemler kolay yaptım oradan biliyorum

sıkıntı yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakgun -- 15 Kasım 2015; 23:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aakgun

arkadaşlar merhaba bu yazıda yorulmadan notere gitmeden masraf yapmadan aynı gün içinde nasıl mobil imza sahibi olacağınızı öğreneceksiniz

öncelikle sahip olmanız gerekenler
    1-adınıza veya şirketinize kayıtlı bir 128kb lık sim karta sahip Turkcell hat (sim kartınız 128 kb değil işleme başlamadan önce en yakın turkcell bayisinden edininiz)

2-garanti bankasında hesap veya kredi kartı yanısıra aktif internet şubesi (internet şubeniz aktif değilse kredi/banka kartınızın şifresi ile aktif hale getirebilirsiniz)

işlemler

garanti bankası internet şubenize giriniz

başvurular kısmından GSM seçiniz

turkcell alanında başvur seçiniz

gelecek ekranda mobil imza başvurusu seçiniz

gelecek ekranda 128 kb lık simkarta sahip turkcell numarınızı seçiniz (numaranız gözükmüyorsa kredi/banka kartınızı kullanarak bankamatikten ekleyebilirsiniz)

devam seçip yönergeleri takip ediniz yönergeler bittiğinde mobil imza sahibi olmuş olacaksınız

işlemler kolay yaptım oradan biliyorum

sıkıntı yaşamazsınız

Mozil imza aboneligi için her ay 5 tl alınacak mı kullanımlardan sonra ?

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    evet faturalı hatlar için şuan tarife bu hatta yıllardır aynı ben kullanırken hiç değişmedi
  • Arkadaşlar 128k 4G LTE kart almamıza rağmen 3G'li eski telefonum ile mobil imza hizmetinden yararlanma imkanım var mı? Telefon değiştirmek istemiyorum şu ortamda. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    mobil imza 3g veya 4g seçimi yapmaz edge olsa bile çalışır
  • peki turktelekomda mobil imza kolaymi varmi alan.merhaleler nasil, ilerliyor? teşekkürler...

• Mobil imza dediğiniz E-imza mı. PTT de ve bazı firmaların 300 küsüre sattığı. Oysa bize maliyeti nedir hocam bu şekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt

E-imza farklı mobil imza farklı.

E-imzada usb bellek gibi bir zımbırtı kullanılır.

Mobil imza ise telefondan kullanılabilen bir zımbırtı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.