Bildirim
MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU] (43. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İmkan varsa gece gidin hocam. Eğer çift taşıyıcı desteği varsa bingo 30 Mbps. :D -
quote:
Orijinalden alıntı: mustifb
İmkan varsa gece gidin hocam. Eğer çift taşıyıcı desteği varsa bingo 30 Mbps. :D
Gecenin bir vakti dağa çıkmak istemiyorum hocam giderim de çok ıssız orası kimin çıkacağı belli olmaz gece geç saatte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecenin bir vaktinde gitmeyin. Başka baz istasyonları vardır şehir içinde onlara bakın. Asıl 4.5 G ile burada ilçe meydanında bulunan istasyona gidicem hedef 100 Mbps yakalamak ve kota bitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustifb
Gecenin bir vaktinde gitmeyin. Başka baz istasyonları vardır şehir içinde onlara bakın. Asıl 4.5 G ile burada ilçe meydanında bulunan istasyona gidicem hedef 100 Mbps yakalamak ve kota bitti.
Başka baz istasyonu yok bulunduğum yerde avea ya ait. :) şehirde değilim ztn ilçede :)
quote:
Orijinalden alıntı: asi_genc6134
Hat hangisi
TÜRKTELEKOM
kulede avea ve vodafone var Türkcell sıkıntılı kullanıcılar avea ve vodafone kullanıyor
bi evde 8 adet aynı kişi t.telekom faturası gelmiş -
Kulenin direk dibine geçmenize gerek yok hocam. Yakın mesafeden kulenin biraz karşısında bir noktaya geçin. Dibinde tüm sektörlerin sinyalleri karıştığı için sinyal kirliliği fazla. Antenlere bakan iyi bir konumdan iyi hızlar alınır hani. -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Kulenin direk dibine geçmenize gerek yok hocam. Yakın mesafeden kulenin biraz karşısında bir noktaya geçin. Dibinde tüm sektörlerin sinyalleri karıştığı için sinyal kirliliği fazla. Antenlere bakan iyi bir konumdan iyi hızlar alınır hani.
Dağ da hocam direk ondan dibine girdim :) şöyle karşıdan göremem ki dik bir yer çünkü. Evimden 11 mbps hız alıyorum avea da.
-
turkcell in bu yeni cikardigi yildiz 2gb yi kullanan varmi yeni paket adi değişti onceki gibi 7.2 mi hiz birisi deneyebilirmi kullananlardan sitede hiz sinirlamasina iliskin bi yazı goremedim bu en dusuk paketi 19tl 1 gb idi reklamlarda dönüyor o paketlerden bahsediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
[simage] https://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/18/14/02/181402ebcce6143abb210a1911ac7a87.png&size=4&bound=3&border=1&resolution=0 [/simage]
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turk Telekom Balçova 3G hızı https://store.donanimhaber.com/c6/6c/15/c66c159efd1cd894c9c92e9a0619719a.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zoidberg -- 3 Mart 2016; 9:48:19 >
-
-
Hareket halinde nasıl peki? FSM'den geçerken dosya göndermeye çalışıyorum. Normalde 450 KB/s ile gönderilirken köprüden geçerken 5 kez baz istasyonu değiştirdiği için beş kez hız sıfıra kadar düşüp tekrar yükselmeye başlıyor ama düşe kalka dosyanın çok az bir kısmı transfer olabiliyor. Köprüyü geçince ise bir daha tekrar yükseliyor ve sıkıntı çıkmıyor Turkcell'de. -
Dostum Selamlar,
Hareket halinde ve yoğun saate aldım o hızı FSM ' de internet hızı iyi di geçen teknik birimin yetkilisiyle görüştüm üç gün önce boğaziçi köprüsü ayaklarına ek bir baz istasyonu daha koymuşlar.
Hem 3G hızlandırmak hemde 4,5G takviye yapmak o istasyonu devreye almadan önce diğer operatörler gibi vodafone internet hızı kötüydü baz istasyonunu devreye aldığından beri köprüde hız gayet iyi.. -
-
-
7 Mbit hız sınırlı paket değil mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X