Şimdi Ara

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
17
Favori
34.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea baz istasyonu altı gündüz vakti bu kadar.

Bu mesaja eklenen görseller:

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bursa 5evler baz istasyonunun altı

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

Hat hangisi

• tezekos kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa gece gidin hocam. Eğer çift taşıyıcı desteği varsa bingo 30 Mbps. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

İmkan varsa gece gidin hocam. Eğer çift taşıyıcı desteği varsa bingo 30 Mbps. :D

Gecenin bir vakti dağa çıkmak istemiyorum hocam giderim de çok ıssız orası kimin çıkacağı belli olmaz gece geç saatte

Gecenin bir vaktinde gitmeyin. Başka baz istasyonları vardır şehir içinde onlara bakın. Asıl 4.5 G ile burada ilçe meydanında bulunan istasyona gidicem hedef 100 Mbps yakalamak ve kota bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Gecenin bir vaktinde gitmeyin. Başka baz istasyonları vardır şehir içinde onlara bakın. Asıl 4.5 G ile burada ilçe meydanında bulunan istasyona gidicem hedef 100 Mbps yakalamak ve kota bitti.

Başka baz istasyonu yok bulunduğum yerde avea ya ait. :) şehirde değilim ztn ilçede :)

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Hat hangisi

TÜRKTELEKOM

kulede avea ve vodafone var Türkcell sıkıntılı kullanıcılar avea ve vodafone kullanıyor

bi evde 8 adet aynı kişi t.telekom faturası gelmiş
    Kulenin direk dibine geçmenize gerek yok hocam. Yakın mesafeden kulenin biraz karşısında bir noktaya geçin. Dibinde tüm sektörlerin sinyalleri karıştığı için sinyal kirliliği fazla. Antenlere bakan iyi bir konumdan iyi hızlar alınır hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Kulenin direk dibine geçmenize gerek yok hocam. Yakın mesafeden kulenin biraz karşısında bir noktaya geçin. Dibinde tüm sektörlerin sinyalleri karıştığı için sinyal kirliliği fazla. Antenlere bakan iyi bir konumdan iyi hızlar alınır hani.

Dağ da hocam direk ondan dibine girdim :) şöyle karşıdan göremem ki dik bir yer çünkü. Evimden 11 mbps hız alıyorum avea da.

• İstanbul / Kadıköy

Vodafone & Turkcell

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

• turkcell in bu yeni cikardigi yildiz 2gb yi kullanan varmi yeni paket adi değişti onceki gibi 7.2 mi hiz birisi deneyebilirmi kullananlardan sitede hiz sinirlamasina iliskin bi yazı goremedim bu en dusuk paketi 19tl 1 gb idi reklamlarda dönüyor o paketlerden bahsediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turk Telekom Balçova 3G hızı https://store.donanimhaber.com/c6/6c/15/c66c159efd1cd894c9c92e9a0619719a.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zoidberg -- 3 Mart 2016; 9:48:19 >
  • Boğaziçi köprüsü tam ortası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 8 Mart 2016; 15:39:59 >
  • TT

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Hareket halinde nasıl peki? FSM'den geçerken dosya göndermeye çalışıyorum. Normalde 450 KB/s ile gönderilirken köprüden geçerken 5 kez baz istasyonu değiştirdiği için beş kez hız sıfıra kadar düşüp tekrar yükselmeye başlıyor ama düşe kalka dosyanın çok az bir kısmı transfer olabiliyor. Köprüyü geçince ise bir daha tekrar yükseliyor ve sıkıntı çıkmıyor Turkcell'de.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Dostum Selamlar,

Hareket halinde ve yoğun saate aldım o hızı FSM ' de internet hızı iyi di geçen teknik birimin yetkilisiyle görüştüm üç gün önce boğaziçi köprüsü ayaklarına ek bir baz istasyonu daha koymuşlar.

Hem 3G hızlandırmak hemde 4,5G takviye yapmak o istasyonu devreye almadan önce diğer operatörler gibi vodafone internet hızı kötüydü baz istasyonunu devreye aldığından beri köprüde hız gayet iyi..
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Hımm. Benim Turkcell'de sıkıntı hız değildi, hız olarak gayet iyiydi. Ancak hareket halinde çok sık istasyon değiştirdiği için hız düşüp kalktığından verimli olmuyordu. Dosya gönderiyordum hız 0KB'a kadar inip tekrar yükseliyordu kaç kere. Belki hani sıkışık trafikte iyi bir hız verebilir ama hareket halinde tadı bozuktu. :)

Bkz. bunlar da köprü üstündeki hücreler:

• Turkcell Ankara/Polatlı

• backend kullanıcısına yanıt
    7 Mbit hız sınırlı paket değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.