Şimdi Ara

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
17
Favori
34.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Para caginda maalesef umitli olamiyorum cogu insanin tanrisi para oldu artik, ozellikle anorexia hastaligi gibi dunya dolusu parasi olmasina ragmen cebinde 5 kurus yokmus gibi milleti hala yolan, hakkini yiyen insanlardan Allah cumlemizi korusun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    amin hocam ahir zaman kiyamete doğru gidiyoruz bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazığ Türk Telekom
    Bu mesaja eklenen görseller:

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıgagalıöküzgagalayıcı -- 23 Şubat 2016; 20:33:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul / Maltepe Çarşı

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

• Sabredin arkadaşlar cok iyi olucak lte ilr herşey..Avea 3g yi 2100mhz den veriyordu oyuzden kapsama mesafesi cok dusuktu suan butun baz istasyonlarinda 3g + olarak U900 den veriliyor..lte ile 800 band geliyor..kapsamaya gore sahalarda 800+1800 hatta cok kalablk.yerlerde kadikoy taksim gbi 800+1800+2600 3 band lte olacak..birsuru showcase sahalari geliyor meydanlara kalici olarak minimum 300mb verecek istasyonlar..su kotalarla ilgi btk calisma yapiyor az kaldi ev internetinin de ayni ev telefonu gibi sonu gelecek:))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer operatörlerde durumlar nasıl
    Bilgin varmı

• Metin* kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle çalışmalarında başarılar diliyorum

Hep avea dan bahsediyorsun ama burada kimse Avea'yı sevmiyor. Vodafone LTE' de nasıl olacak biraz bilgi verir misin en iyisi Avea mı olacak Vodafone mu ?

Kısacası Vodafone ne yapacak kısa bir bilgi verirmisin

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Sabredin arkadaşlar cok iyi olucak lte ilr herşey..Avea 3g yi 2100mhz den veriyordu oyuzden kapsama mesafesi cok dusuktu suan butun baz istasyonlarinda 3g + olarak U900 den veriliyor..lte ile 800 band geliyor..kapsamaya gore sahalarda 800+1800 hatta cok kalablk.yerlerde kadikoy taksim gbi 800+1800+2600 3 band lte olacak..birsuru showcase sahalari geliyor meydanlara kalici olarak minimum 300mb verecek istasyonlar..su kotalarla ilgi btk calisma yapiyor az kaldi ev internetinin de ayni ev telefonu gibi sonu gelecek:))

turkcellde durumlar nasıl
  • Avea dan bahsetme sebebim şu Turkcell 2g de 3g de zaten.sorunsuz lte de de sorun olmayacak..Turkiyede hic kimse lte de turkcell iyi olurmu diye merak etmiyor cnku:)) genelde bana.pm ler avea ile geliyor cnku en cok.sikinti onda yasaniyor ve lte iyi olacagina inanmak istiyor insan :) Vodafone zaten artik turkcell seviyelerine geldi desek yalan olmaz hoca turkcell nerde vodafone orda var..Vodafone icin sunu soyleyebilirim zaten 3g icin basarili bi operator turkiye sartlarinda..Lte de istasyon sayisi turkcelle yakin..Herkesin bildigi gbi siralama:) ama mesela trafikte dikkat ettinizmi bilmiyorum yogun arac trafigi oldugu yerlerde internet simgesi gosteriyor ama internet felc oluyor..Lte de bu sorun baya duzelicek iste..Hani bilirsiniz bu gsm frekansin onemli oldugu kadar istasyon sayisi onemli ve turkcell diger iki operatorun toplami kadar neredeyse..Gizli bilgi olmasa idi lte servis veren yerleri paylasirdim ki bu saha oldukca fazla 1 nisani bekleyip gorecegiz hocam:))
    gizli bilgi derken 1 nisandan sonra acilinca paylasilacak yerlerimi kasdediyorsunuz yoksa suanda 4g veren mi :D

Sağol Dostum O zaman vodafona Devam :)

• Bu mesaja eklenen görseller:

• Fakultede uc operatorde lte yi acmislar. 5 hafta sonra gorecegiz bakalim.

• üni netimi bu İstanbul damı çok iyi ya upload dowland uyumlu :D

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Evet elazığ ama
  • Yazın Bulgaristan'da iken biraz şehir dışında tır parkı gibi bir yerde beleş kablosuz ağa bağlanmıştım. Aklıma test etmek geldi, sonuçlar 25 ile 40 Mbit arasındaydı indirme ve yükleme. Hani elin tır parkı bizim üniversitelerden iyi durumda neredeyse. :D
  • vodafone silivri

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Türkiye teknolojide geri maalesef gonul isterki yerli arge miz olsun %100yerli tellerimiz olsun ama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: trex34

Wifi testi yapmışsın arkadaşım

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Öylesine attım hocam.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.