Arkadaşlar ben mobil öğrenci üyesiyim patlıcada üye olursam benden kontür gider mi? Yani geçiş kontürlü mü? Teşekkürler.
2 hattımı patlicanli yaptım. üyelik ücretsiz. internetten üye olabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: rw21
Arkadaşlar ben mobil öğrenci üyesiyim patlıcada üye olursam benden kontür gider mi? Yani geçiş kontürlü mü? Teşekkürler.
KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. ücretsizdir sonra ayda 1 150 üyleyince sana 180dak hediye gelecek mobilöğrenci zaten senin tarirfen patlıcanda bi kulup gibi bişi zaten o yüzden patlıcan a üye olmak ücretsiz
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
Orjinalden alıntı: rw21
KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. ücretsizdir sonra ayda 1 150 üyleyince sana 180dak hediye gelecek mobilöğrenci zaten senin tarirfen patlıcanda bi kulup gibi bişi zaten o yüzden patlıcan a üye olmak ücretsiz
ama netten yaptığın zaman tam emin olamıyorum sen msj at
quote:
Orjinalden alıntı: Edmund
ama netten yaptığın zaman tam emin olamıyorum sen msj at
netten olduğun zamn profilini güncellemen gerekiyor oyüzden hediye gelmiyor bazen en iyisi KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. daha garanti yol
@hepsi1leşme evet bende nette kayıtlı gözüküyorum..üstüne üstelik birde patlıcandan mesaj geliyor ama hala emin değilim üyemiyim değilmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: Edmund
@hepsi1leşme evet bende nette kayıtlı gözüküyorum..üstüne üstelik birde patlıcandan mesaj geliyor ama hala emin değilim üyemiyim değilmiyim
sonuçta patlıcan a kaydın var aveanın ne yapacağı belli olmuyor KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. bide bunu yolla ne cvp gelecek zaten kayıtlısınız derse sorun yoktur
Arkadaşlar bende yeni vodafone dan avea ya geçiş yaptım. Geçişimi mobil öğrenci olarak yaptılar. Patlicana nasıl geçiş yapacağımızı bir çok arkadaşımız söylemişte mesaj atacağımız numarayı söylememişler. Patlicana geçiş avea nın hangi numarasına mesaj atacağız.
quote:
Orjinalden alıntı: Orgeneral
Arkadaşlar bende yeni vodafone dan avea ya geçiş yaptım. Geçişimi mobil öğrenci olarak yaptılar. Patlicana nasıl geçiş yapacağımızı bir çok arkadaşımız söylemişte mesaj atacağımız numarayı söylememişler. Patlicana geçiş avea nın hangi numarasına mesaj atacağız.
KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. ücretsizdir sonra her yeni ayda 1 150 yükleyince sana 180dak gelecek
yukarıda yazıyordu aynısı ama
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
KAYIT yazican, bosluk ad, soyad, il plaka kodu, dogum yili, cinsiyetini yazip gondericen. ücretsizdir sonra her yeni ayda 1 150 yükleyince sana 180dak gelecek
Ben onu sormadım ki. Mesaj atacağımız numarayı sordum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
Ben onu sormadım ki. Mesaj atacağımız numarayı sordum.
4362
Teşekkür ederim piri.reis
ben de vodafone dan avea ya geçtim. patlıcan değil ama mobil öğrenciyim. memnunum.
patlicanda yapsana hocam. güzel kampanyaları var.
quote:
Orjinalden alıntı: Eswedas
ben de vodafone dan avea ya geçtim. patlıcan değil ama mobil öğrenciyim. memnunum.
patlıcan'a da üye ol daha çok memnun olursu n
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme