Şimdi Ara

Mobil oyun Plague Inc'in, dünyayı salgından kurtarmaya çalıştığınız The Cure genişlemesi ücretsiz olarak yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ndemic Creations'ın yaptığı strateji oyunu Plague Inc'in genişleme paketi The Cure ücretsiz bir şekilde yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Mobil oyun Rush Rally 3'ün yeni eklenti paketi Gravel Tracks 19 Kasım'da geliyor

Normalde ölümcül bir salgın yarattığınız ve tüm dünyayı ele geçirmeye çalıştığınız Plague Inc oyununun, işleri tam tersine çeviren genişlemesi yayınlandı. The Cure isimli genişlemede tahmin edebileceğiniz gibi bu sefer de salgını tamamen yenip ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. 

Bu yeni genişleme paketinde maskeleri zorunlu kılacaksınız, ülkeleri karantinaya alacaksınız ve deneysel tedavileri deneyeceksiniz. Bir yandan da ekonomik olarak halka destekte bulunup onları evde tutmaya çalışacaksınız.

The Cure isimli eklenti paketi, ana oyuna sahip tüm oyuncular için gerçek salgın bitene kadar ücretsiz olacak. Ana oyunu ise şu anda App Store üzerinde 2,99 TL'ye, Google Play üzerinde ise ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

Plague Inc, özellikle Covid-19 salgının çıktığı zamanlarda oldukça popüler olmuştu ve hatta Çin'de yasaklanmıştı. 

• Severek oynuyordum. Bu güncelleme güzel düşünülmüş. ilk fırsatta yükleyeceğim

• Hemen yüklüyorum geri bakalım tam tersini nasıl yapmışlar merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merak ettim bakacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.