merhabalar! okuma yazamayı bilmeyen arkadaşlar var onlar için bir site yapayım mobilden girsinler ve harflerden başlayarak okumayı öğrensinler istedim ve yaptımda fakat sorunla karşılaştım.
pc"den girince herhangibir sorun yok fakat mobilden girince turkce karakterler görünmüyor ve mp3 oynamıyor.
benim istediğim şey mobilden girince Türkçe karakterler görünsün ve mp3 ses dosyaları çalışsın ben bu sorunu nasıl çözerim ?
ilgilenen herkese teşekkür ederim
Hocam mp3 sorununu bilmiyorum ama türkçe karakter sorununu nasıl çözebilcegini biliyorum tasarım dosyasını UTF-8[b/] formatında kaydedersen sıkıntı kalmıcaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: mazlum2143
Hocam mp3 sorununu bilmiyorum ama türkçe karakter sorununu nasıl çözebilcegini biliyorum tasarım dosyasını UTF-8[b/] formatında kaydedersen sıkıntı kalmıcaktır.
Tüm dosyaları zaten UTF-8 yaptım aksi takdirde turkce karakterleri kaydedemezsinki zaten bilgisayardan girince sorun yok herşey güzel fakat mobilden girinde işler değişiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme