Şimdi Ara

Mobil teamviear telefona yüklüüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buu programıı nasıll yükliyeceqimm yada hangii version u telefonuu destekliyomuu acaba telefonn markasıı Nokia 5800 Xpresmusic
    denedim bi kaç kere böyle basit anlatım felan yapabilirmisiniz yada telefondanmıı indirmem lazım telefondan sitesine girdimm android diye bii yazılım var denedim olmadıı hepsini denedim acill cok lazım bi program yardımcıı olursanız sevnirim Dowlnd nick olarak teamviewer sitesin ni vermeyin varsa versyon yada tam aadıı indirim android felan kurdum desteklemiyo felan dedii acmadıı yardım edin ltf

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkdark

Buu programıı nasıll yükliyeceqimm yada hangii version u telefonuu destekliyomuu acaba telefonn markasıı Nokia 5800 Xpresmusic
    denedim bi kaç kere böyle basit anlatım felan yapabilirmisiniz yada telefondanmıı indirmem lazım telefondan sitesine girdimm android diye bii yazılım var denedim olmadıı hepsini denedim acill cok lazım bi program yardımcıı olursanız sevnirim Dowlnd nick olarak teamviewer sitesin ni vermeyin varsa versyon yada tam aadıı indirim android felan kurdum desteklemiyo felan dedii acmadıı yardım edin ltf

nokia 5800 symbian işletim sistemine sahip olduğu için o program uyumlu değil. Android tabanli telefonlar için

• Ne yapmalıyyım bekii bii yoluu yokmudurr bunun program vs 5800 derde sertifaka sorunuda var galiba net bi bilgi verebilirisn bu arada kardeşimin andorid sistm telefon var format vs sertifika bilgileri sinirnirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.