Şimdi Ara

Mobil Veri H+ Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Telefonum Samsung Note 2 Mobil Veriyi Açınca H+,3G Vs Çıkmıyor Yardımcı Olurmusunuz ? Apn Ayarları Falan Var Sorun Yukarıda H+ Çıkmıyor

• mobil data bağlantısı gibi ayarlara bak. gsm seçili olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Dostum GSM/WCDMA Secılı
  • mesela benim sony telefonfa böyle, en alttaki h+ oluyo, sende nasıl ayarlar?

Bu Sekilde Kardesim
  • bildiğim kadarıyla lte h+ oluyo yine de başkalarının cevaplarını bekle derim.

İnş Cevap Gelir Kardesim Bekliyorum Ben İlgin İçin Teşekkürler :/ :)
  • Güç tuşuna basıp veri transferini aç/kapt yaptın mı hiç? eski note 2 kullanıcıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak01_ kullanıcısına yanıt
    Denedim Olmadı Kardeş :/
  • Veri transferi açıkda dursun biraz bekle çünkü hemen gelmeyebilir. Eski galaxy acemdede oluyo hatta saatler sonra geliyordu. Operatördende kaynaklanabilir ve internet paketin var mıydı ondanda olmayabilir.

İnternet Paketim Olsa Bile Normalde Geliyordu Anlamıyorum Ki Acaba Sorun Ne ?
  • Oparötörden kaynaklanıyordur hocam benim başımada gelmlşti. Yarın gelmesse sorun başkadır.

• HaykoCepkinG kullanıcısına yanıt
    1-)Bulunduğunuz bölgede 3g çekmiyor olabilir, 3g şebekenin kuvvetli olduğundan emin olduğunuz bir bölgede deneyin.

2-) Hattınızın 3g bağlantısı aktif olmayabilir, kullandığınız operatör firmanın online işlem merkezine girerek 3g'nin aktif olup olmadığını kontrol edebilir, aktif değilse etkinleştirebilirsiniz.

3-) Ya da APN ayarlarında bir eksiklik olabilir, kullandığınız operatörün apn ayarlarını internetten bulabilir, ya da en yakın iletişim merkezine giderek kontrol ettirebilirsiniz.

4-)Yukarıda anlatılan seçeneklerde bir sorun yoksa o halde telefonunuzda yazılımsal veya donanımsal bir hata olabilir. Bu gibi durumlarda telefonu fabrika ayarlarına almak, düzelmezse Odin ile stock rom yükleyip tekrar fabrika ayarlarına almak, gene düzelmezse telefonu servise vermek bir çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ekim 2014; 0:57:45 >
    İlgin İçin Teşekkürler Hocam Bekleyeyim Olmaz İse Bir Vodafone Bayisine Giderim İyi Geceler :)
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Birde Vodafone Bayisine Gideyım Belkı Orada Cozum Bulabilirim Yorumun İçin Tesekkurler İyi Geceler :)
    APN ayarlarının resmini atabilir misin.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Buyur kardesım
     Mobil Veri H+ Sorunu Acil Yardım Mobil Veri H+ Sorunu Acil Yardım Mobil Veri H+ Sorunu Acil Yardım

Benim ayarlar böyle ve çalışıyor, istersen farklı bir şey olup olmadığını kontrol et. Ayarlardan kaynaklanmıyorsa yukarıda yazdıklarımı yapabilirsin.

Mobil Veri H+ Sorunu Acil Yardım Mobil Veri H+ Sorunu Acil Yardım Mobil Veri H+ Sorunu Acil Yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.