Mobilde Sınırsız İnternet İhtiyacının Çözümü Nasıl Olmalı (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana sinirsiz YouTube, Facebook, WhatsApp vs. Olsun , diğer uygulamalarda hiz Yüksek olmasına gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden böyle çünkü sınırsız internet akılda herhangi bir engel olmadan özgürce bilgi denizinin içine dalmaktır, nasıl laf lafı açıyorsa belki de çevrenizden duyamadıklarınıza erişip birilerinin duvarlarını delersiniz diye telaş içindeler...
Dijital çağ bu konuda gerçekten çok başarılı olup İngiltere'nin başı çektiği sanayi devrimini de geçip gerçek bir devrim yaptı. Matbaayı istemeyenlerin bu çağa da karşı durup neler yaptıklarını dehşetle izlemekteyiz, bunu yapanın insan olmadığını bile internetten öğrendik daha ne denir o utanç verici karanlığa? Bu arada Vodafone'da böyle güzel şöyle güzel diye de örnek göstermeyin, sınırsız interneti ne yapacaksın sen sorusunu haklı çıkartıyorsunuz, eninde sonunda bu ülkedeki rezaletlerin sebebinin onlar olduğunu göreceksiniz
İnsanları belirli bir kalıba sokup "hizaya getirmeden", gözlerini kapatmadan insan içine çıkabilirler mi sizce yönetici kesim olarak bir de?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mobilde Sınırsız İnternet toplumdaki herkese fayda sağlayacak bir fırsat. Herkese ama herkese. Bu konu üzerinden başka konulara değinmek bağcıyı kızdırmaktan başka işe yaramaz. Oysa ki önemli olan üzüm yiyebilmek. Yani demek istediğim Mobilde Sınırsız İnternet olması hepimize fayda sağlar ve bu tarz yorumlar bağcıyı kızdırmaktan başka işe yaramıyor. Bağcı kızınca da bundan herkes zarar görüyor.
Bence Mobilde Sınırsız İnternetin çözümü nasıl olmalı bu sorunun cevabını arayalım.
-
Zamanında Sınırsız Mobil internet paketi almış olan ve hala kullanmaya devam eden hattını devretmek isteyen var mı. Devir sonrası kullandığı paket devam ediyor mu.
-
Limitsiz interneti sadece film oyun indirmek ile iliskilendiren sinirsiz internete bir insanin neden ihtiyaci olacagini soran,
daha vahimi 512kb internetin insana yetecegine inanan insanlar varken bu firmalar bizi daha cok duduklemeye devam eder.
Romanyada ingilteredeki gelire oranla limitsiz internetlerin fiyati ortada bunlar sadece benim bildiklerim.
2 hotspot paylasimli PC veya tabletimizde kullanabilecegimiz suistimal edilmemesi adina limitsiz internetin gozumdeki fiyati max 129 tl.
Fiyatida yuksek tuttum suanki tarifelerle kiyaslayarak diger iki adet gittigim ulkeye gore kiyasladigimda 79 TL icimden gecen fiyat.
Yuksek hizli limitsiz internet ulke icin ekmek su kadar onemlidir cagin gerekliliklerini gorerek dusunun.
-
-
Isimiz superboxa kaldiysa yandik desene. Taahhut bitiminde fiyati arttirdiklari zaman aglaniyordun forumda kusmustun turkcelle. Amele gibi yanimda hotspot tasimanin pek bir pratikligini goremiyorum. Ayrica sinirsiz da olsa hiz siniri mevcut.
İşin superboxa kaldıysa valla hiçte yandın sayilmiyorsun ,1.5 yıldır kafam çok rahat sen rahat ol ,ağlanma olayına gelirse genel anlamda herkesin etkilendiği birşeyde tepkimi gösterdim 😉Ayrıca amele kelimesinin türkçemizde anlamını öğren ondan sonra ,bu yakıştırmayı yap kardeşim belliki açın çok bana karşı ,biyerlerde iğneyi sanada batırmışım😀 .Ben sınırsız kullanıyorum paramıda ödüyorum sıkıntı yok 2 yıl olacak ,Git önce bağlat kendine bir superbox ondan sonra sohbet edelim senlede
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Birader merak etme ben senden once superbox kullanmaya basladim zaten. Bu bir cozum degil. Ayrica surekli paylasiyorsun bu yontemi. Yasal degil ve hapis cezasina varabiliyor isler. Dikkat et basin agrimasin.
Tabi canım benden önce başladın test ettin ,aynen .Valla bir çok kişi için güzel bir çözüm işini bilene ,10 TL ye sınırsız internet isteyen varsa ,hiç beklemesin ,ben heray 200 liramı ödüyorum ,kafam çok rahat sen canını sıkma .Ben kendime dikkat ederim sende kendine dikkat et çok germe kendini ,düzelir 😀
Merhaba abonelik devrinde paket iptal oluyor malesef. Tüm indirimler siliniyor ve mevcut olan paket ve tarife şeçimi yapabiliyorsunuz. Özel teklifle gelen bir paketi örneğin limitsiz redli 169 tl olan paketi kesin olarak alamıyorsunuz. Tekrardan teklif gelmesi gerekiyor.
-
Peki teşekkür ederim. Mobilde uygun fiyatlı sınırsız internet için çözüm öneriniz var mı
Çözüm olarak suanki pazarda mevcut olan şartlar malesef üzücü. En uygunu yukarıda yazdıgım tarife var ama ne varki herkese tanımlama yapmıyorlar. Talep açıp olumlu olarak aynı gunde bu tarifeye geçenlerde var hemen. aylarca bekleyenlerde var malesef.
Bu çözüm değil malesef bildiğimizin tekrarı bir cevap oldu. Yine de teşekkür ederim. Mevcut şartlarda bir ürünün veya hizmetin değeri satıcının satmak istediği fiyat ile alıcının almak istediği fiyat arasındadır. Burada ne paketler ne fiyatlandırma öyle değil malesef.
Mevcut sartlarda çözüm yok malesef yukarıda da yazdıgımı tekrar yazayım bunu istemek lazım. Öneri olarak talep olarak vs gibi. Bakarsın bir firmada buna rakip olur 169a değil daha uygun a verir. İstemekten bir örnek vereyim mesela bu limitsiz paketi bu hafta forumda 199 tl den 189tl den ve 169tl den alanlar oldu. Şimdi 169 tlden alanla 199 tl ile alan kişi arasındaki fark ne. Ben kendimden söyliyim ben bunu 200 liradan almayacagımı 169 dan verirsen alacağımı söyledim dile getirdim ve aldım. Yazın çizin dile getirin bakarsın daha uygun fiyatlar olur. Bunlar benim şahsi görüşüm ve herkesin görüşünede saygı duyarım.
26 yaşından küçüksen belki vodafonun paketleri senin işini görebilir bi bak istersen.
Bence limitlendirici olan şey zaten internet hızları bu yüzden bu konuda endişelenmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Adamın 5 mbit interneti varsa mesala kaç kisi ayni anda sağlıklı kullanabilir ki. Sağlıklı kullanamaz zaten burada temel sınırlayıcı unsur hız . Zaten hıza göre bir fiyatlandırma yapılırsa otomatik olarak kullanıcı sayısı ve ödenen ücretle ilgili bir doğru oran oluşur.
Süperbox ın veya redbox ın en büyük sorunlarından biri taahütlü olması ve modemi zorla satması. Anlamıyorum ki bu modemler Türkiye de üretilmiyor sonuçta yurtdışından geliyor. İlla bunu kullanın demeleri ve dayatmaları mantıklı değil sonuçta Türkiye de kalan her bir kuruş hep beraber herkesi zenginleştiriyor. İnsanlar zenginleştikçe Türkiye de dönüp dolaşan para günün sonunda operatörlerin de gelir hanesine bir şekilde yansıyacak. Bi de bunu taahütlü yapmak ta ayrı bir hata. Taahütlü fiyatlar ile taahütsüz fiyatlar arasındaki derin fark olması da olucak iş değil. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Tüketici belki 1 ay 2 ay kullanıcak belki 3 ay, takıcak hattını vericek ücretini kullanıcak. Simdi sen tüketiciye bu hizmeti sunmadığın zaman tüketici bunun yerine başka hizmet almıyor. Tutup ta 2 ay 3 ay için internet bağlatmiyor. Belki de hareket halinde istese de bağlatamiyor. Tüketici mobil internetini tarifesi bitmesin diye gıdım gıdım kullanıyor, internette ihtiyaç duyduğu işlerini gerçekleştiremiyor. Paketini de büyütmüyor, zaten büyütsem de bi üst paket te bana yetmiyor diyor, benim sınırsız internete ihtiyacım var diyor. Öte yandan operatör data hattı ile sınırsız internet satarsa bu hattan da ekstra gelir elde edebilir. Yani sistem Kaybet / Kaybet üstüne kurulu Tüketici de kaybediyor operatör de kaybediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 27 Ekim 2020; 3:14:11 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X