Şimdi Ara

....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadi123 -- 4 Mayıs 2023; 9:41:36 >

• Ne kadar çok fazla dil bilirsen o denli senin faydan olur.

Ama temelin yoksa önce temelleri öğren. Apple üzerine app geliştiriyorum. Biraz masraflı. Ancak Android daha uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobi amaçlı ilk mobil uygulamalarımı geliştirdiğim cihaz : ) O zamanlar Visual Studio 6 üzerinde Visual Basic ile geliştiriyordum. Şimdi ise Android 7 Nougat ve Java'nın mobile özel tasarlanmış versiyonu Kotlin çıktı. Ancak temeller aynı. Arkadaşın dediği gibi farklı diller bilmek önemli fakat sunucu tarafında çalışan uygulamaları da bilmek kullanmak önemli c unku mobil cihazlar artık birçok şeyi sunuculardan alıp verip çalışıyor.

....

• quote:

Orijinalden alıntı: revivo72

Hobi amaçlı ilk mobil uygulamalarımı geliştirdiğim cihaz : ) O zamanlar Visual Studio 6 üzerinde Visual Basic ile geliştiriyordum. Şimdi ise Android 7 Nougat ve Java'nın mobile özel tasarlanmış versiyonu Kotlin çıktı. Ancak temeller aynı. Arkadaşın dediği gibi farklı diller bilmek önemli fakat sunucu tarafında çalışan uygulamaları da bilmek kullanmak önemli c unku mobil cihazlar artık birçok şeyi sunuculardan alıp verip çalışıyor.

....

Sunucu tarafında çalışan uygulamalar neler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• P2P herhangi bi uygulama yaptın diyelim... bir sunucu da gerekecek, o sunucuda çalışacak programlar yani mobil olmayan normal programların hepsi o kapsama dahil. Whatsapp mobil uygulama diye geçer ancak tahminen Whatsapp geliştirme işlerinin 75% i sunucu tarafındaki uygulamalardır. Pil durumu gösterge programı yapıyorsun diyelim o zaman hiçbir sunucu programı kullanmassın. ancak günümüzde coğu uygulama sunucularla birlikte calışıo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.