Şimdi Ara

Mobilite 2.0 ilk bölüm: LG G4, Asus ZenFone 2, Galaxy Note 5'in işlemcisi, OnePlus 2, Xiaomi'nin Türkiye hazırlığı ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk program her sey daha iyi olur insalllah...

• quote:

Orijinalden alıntı: BozgunKing

Merhabalar,mobilite yeni videoda tüm kadro dahil olsa daha iyi olacağını düşünüyorum.Konuya geçeyim,MediaTek Helio X10 çılgın atıyor :) 120Hz Display (ekran yenileme) 240 kare/saniye hızında video kayıt. Aşk Nereden nereye, mediatek denince aklıma çin dandik telefonlar geliyordu. Helio x10 kullanıma çıksın Türkiyede satan firmadan hemen alacağım.

Bende sana katılıyorum tüm ekibin bi videoda olması gerektiğini. Mesela WindowsCentral sitesi ve onların diğer kolları olan androdcentral ioscentral v.b gibi sitelerin editörleri belli aralıklarla toplanıp bi değerlendirme yapıyorlar. Bence mobilitede ayda bir bunu yapmalı

• Ender reis arada gelip programlara ziyaretçi olarak katılsa fena olmaz.İyi alışmıştık ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4 inşallah 2k ve uygun fiyatla gelir...

• Ender Yıldız Donanımhaber.com'dan ayrıldımı ne oldu ?

• M9 da sorun yok demissiniz de m9 a underclock yapildi benchmark hileleri disinda 1.6 ghz ustune artik cikmiyor cpu umarim incelemede deginirsiniz

• Ender abiye alışmıştık

• en iyi ikili sizsiniz abi valla kimse gücenmesin :)

• Merhaba,

Ben de lojistik mezunu olarak konuyu irdeledim ancak Erdi Bey benim ne söylemek istediğimi anlayamadı ya da anlamak istemiyor. Pahalılığı üstü kapalı bir şekilde savunurmuşcasına bazı cümlelerde bulunmuş ve bu da bana tuhaf geldi. Ne yani iPhone 6'nın 2500 TL olması sadece bana mı tuhaf geliyor? Hiç mi vergilerin yarattığı bir güç yok. Her şeyden söz etmesini biliyorlar ama laf vergiye gelince dut yemiş bülbüle dönüyorlar.
  • Yeni MOBİLİTE hayırlı olsun . Video akıcı olmuş sıkılmadan izledik . Umarım her hafta yayınlanır . Canlı yayınları sabırsızlıkla bekliyoruz . LG G4 gibi bir telefonu sabırsızlıkla bekliyorum umarım çerçeveleri ince olur pili en az 3000 map olur da keyfine varırız . Sanki video biraz kısa olmuş çünkü uzun zamandan beri Mobilite yoktu o kadar gelişme oldu bir sürü yeni telefonlar tanıtıldı buna rağmen video kısa olmuş daha konuşulacak , sohbet edilecek çok şey vardı sanki . yayında emeği geçen her kezin emeğine , yüreğine , ellerine sağlık .

• Note 5'te herhalde s6 edge gibi iki yanı kavisli gelecek. Asıl çıkış o noktada olacaktır.
  • Ekonomi kötü alım gücü zayıf bir ülkeyiz ülkedeki insanların iphone 6 ve note 4 tercih etmesi ihtiyaçtan çok en iyisi en gösterişlisi bende olsun sevdasıdır.Bizim milletimiz elin avrupalısı gibi ihtiyacına göre cebindeki paraya göre gidip ürün almaz o bilinçte değiliz buna kendimide dahil ediyorum.Bankalardan kredi çeker gider avrupalının aldığı arabaya 2 kat para verir gider taksitle en lüks telefonu alır.Avrupalı herşeye değerinde harcar biz boğazımızdan kısarız telefon alırız borca girer araba alırız.Biraz bankaların açıkladığı rakamlara bakın ekonomi kötü deniliyor alınan telefonlara bak muhabbetini sokaktaki cahil adam yapıyor...
  • Herkesin ekonomisi kendini bağlar.

Birileri gitti mi millet baya duygusal oluyor.

Önemli olan video dan ne anladığınız.

Kurumlar kalıcı personeller geçicidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light Side

Ender Yıldız abiye ne oldu biri artık açıklama yapabilir mi hayır önemsiz bir şey olsa neyse ama önemli bir konu ne zamandır meraktayız. Sitenin Genel Yayın Yönetmeni Mesut abi olduğuna göre de açıklamayı benim yapacak halim yok heralde....

Kendi isteğiyle ayrıldı. İş teklifi falan aldı galiba. Mesut çevil açıklamıştı zaten geçmiş 2 si 1 de de..

• Yeni mobilite hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Zenfone 2
  • Gayet iyi olmuş geçenlerde de yazmıştım Mesut Erdi ikilisini göremiyoruz diye.Ender'in neden ayrıldığı hakkında bir açıklama iyi olurdu diye düşünüyorum.

• 21 yaşındayım bu güne kadar tek telefonum oldu oda maxi plus 5 oda sırf turkcell hattı olduğu için mecburen aldım.(alamadığım halde telefonla ilgili ve teknoloji ile ilgili haberleri uzun süredir takip ederim).Gelir dengesizliği ülkemizde aşırı derecede fazla ve bununla birlikte gösteriş için alanlar bir grup ve başkalarından geri kalmamak için kendisinin gücü başka birşeye yetemeyeceği için telefonu taksitle alanlar bir grup ve tabiki geliri yüksek olanların oranlarına bakmak lazım.Daha birton şey yazdım sonra sildim.Kısacası Alan cahil, satan çakal, devlet(kdv+ötv vb) sürekli yolunacak kaz arama peşinde.

NOT:ASGARİ ÜCRET 949 OLAN BİR YERDE 2500 LİRAYA BİR TELEFON NE DERSENİZ DEYİN DELİLİKTİR.ALANDA ÖYLE SATANDA VE BUNA ZEMİN HAZIRLAYANDA!

• Çok güzel bir program&video olmuş. Bu iki isim teknoloji konusunda konuşursa zaten her türlü izlerim.

Yalnız ses bir süre tiz ve geriden gelmeye başladı sonra sona doğru tekrar düzeldi. Bu kadar teknolojiye hakim insanların videosunda teknik-teknolojik beklentiler de artıyor. Normalde hiç sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 6 Nisan 2015; 16:32:55 >
  • mesut beyin olduğu programlar daha bi neşeli oluyor nedense :) bence güzel olmuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.