Bugün beşiktaş sahilinde oturuyordum adamın birinin yanında kağıttan poşet vardı üstünde MIUI büyük şekilde yazıyordu ve onun altındada çince yazılar vardı..Poşedin yanın dawww.miui.com.tr yazıyordu adamlar geçte olsa geliyorlar sonunda
Arkadaşların dediği gibi ekonomi kötü diyenlere çok güzel cevap olmuş bu Millet eskiden tüp kuyruğu yağ gaz maaş kuyruğu bekliyordu şimdilerde iphone kuyrukları var helal olsun AKPARTİ
BURADAN MESUT ÇEVİKe SESLENİYORUM. LÜTFEN BİZİM GİBİ INTERNETİ YAVAŞ OLANLAR VE CİHAXI VİDEOYU ÇÇALIŞTIRAMAYANLAR İÇİN MOBİLİTELERİ VE DİĞER HER ŞEYİ METİN OLARAK DA YAYINLAYIN. LÜTFEN
Android'in Nexus serisinin yeni çıkan telefonundan bir haberisiniz yoksa kasti olarak mı hiç bahsedilmiyor Ekim 2014'de çıkan Android Nexus 6 inceleme gibi bir şeyler yapılacak mı acaba Samsung,Htc,Lg,Kalitesiz Çin Ürünleri,hep bunlardan söz ediliyor(Android Tarafında) Tamam Ülke olarak Ortadoğu ve arap tarafına yüzümüzü döndük ama lütfen teknolojide, yani ilericilikte biraz algımızı genişletelim.
seviyoruz seni mesut reyizz...
Arkadaşlar telefonuma şu kırılmaz çizilmez dedikleri üstüne bilimum torna araç gereçleriyle giriştikleri koruyuculardan taktırmak istiyorum. Gerçekten bu koruyucular o kadar sağlam mı yoksa bizi mi yiyorlar?
Ben adına göre Christina Mills değilim. Ben nedeniyle birkaç online kredi ile kandırdı benim umutsuzluğa scammers everywhere.Few ay önce mali gergin edildi ve olduğundan çok dikkatli olmak tüm kredi arayanlar uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum, ABD'de yaşıyor. Bir arkadaşım herhangi bir stres olmadan bana 2saat altında 85.000 $ bir teminatsız kredi ödünç Sayın Peter Jackson adında bir çok güvenilir borç veren beni sevk kadar neredeyse umudunu kaybetmişti. Peterjacksonloan@gmail.com Cehennemin O sahte kredi elinde geçtiğini çünkü tüm kredi arayanlar uyarmak için bu orta kullanıyorum: Eğer kredi her türlü ihtiyacı varsa sadece aracılığıyla artık onunla temasa. Ve ben de sana Sana bir kez kredi ihtiyacı da başkalarına bu bilgileri aktarmak yardımcı olmak isteyeceksiniz, ben o hileli online kredi elinde geçtiğini böyle cehennem geçmesine bile benim düşmanım görmesin Ayrıca Peter Jackson sizin kredi almak var, ben Tanrı ona uzun ömürler versin gerektiğini dua ediyorum.
Tanrı sonsuza dek onu korusun.
Christina Mills
Benim kredi var nasıl Tanıklık
Ben büyük bir sermaye 80,000,000tl bin gerekir çünkü Merhaba, benim adım olan Juliana Michael, sahte kredi elinde dolandırıcılık kurbanı, ben bir sahtekarlık tüm en 29,000,00tl olmuştur, neredeyse ben gitmek için bir yer vardı, öldü benim iş sürecinde tahrip ben yine bu olay duramaz .. oğlumu kaybettim. Haziran 2014 yılında, ben, ben bu Tanrı sizi korusun devam etsin, size teşekkür etmek fırsatı kullanmak istedim sonuçta beni şirkette kredi güvenli yardımcı iyi bir anne Bayan Elina beni tanıştırdı bir arkadaş, iyi bir anne bir araya geldi elinajohnson11@hotmail.com: Ayrıca hızlı sadece e-posta yoluyla Bayan Elina'nın aracılığıyla kayıt kredi ve güvenli kredi ihtiyacınız varsa, orada çok dolandırıcılık olduğunu, dost Türkiye'nin tavsiyelerde için bu fırsatı kullanmak istiyorum. Bu e-posta yoluyla bana ulaşabilirsiniz; julianamichael2001@gmail.com Eğer herhangi bir şüpheniz varsa. O tek kişi güvenilir ve güvenilir olduğunu lütfen. Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme