Şimdi Ara

Mobilite 2.0 ilk bölüm: LG G4, Asus ZenFone 2, Galaxy Note 5'in işlemcisi, OnePlus 2, Xiaomi'nin Türkiye hazırlığı ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M8s doğru hamle demişsiniz ama bence tam tersi HTC'nin en berbat hamlesi olacak. Çünkü 1800 liradan aşağı gelmez. S615'li cihazlar arasında çok pahalı olacak.
    Ayrıca P6 999 liradan girdi ve 2 yıl önce o fiyata en iyi cihazdı. Sonra G2 fiyatı çok düşünce fazla albenisi kalmadı. P7 de benim hatırladığım kadarıyla 1200 veya 1300 liraydı.
    Son olarak da fiyatlandırma konusunda size katılıyorum. 650$'lık telefonun fiyatı belli 2500 lira. Ama millet 300$ telefonu 800 liraya bekliyor. Ama o fiyata gelmesi imkansız. Bunu anlamak için de profesör olmaya gerek yok. İlkokul matematiği yeterli. Millet ya trollük yapıyor yada 4 işlem yapma kapasitesine sahip değil.

• Mesut abi şu programda bahsi geçen her telefonu kullanmışsın onu anladık helal olsun :).

• @fx57 Donanım Haber programı artık yayınlanmayacak mı acaba, kaç haftadır yok ?
  • Ender'in neden ayrıldığı hakkında bir açıklama iyi olurdu
  • valla ben 600 tllik huawei g610 kullanıyorum üst versiyon denilen telefonlardan hiçbir eksiği yok,ne yapacaksınız bu 2500 tllik telefonlarla bunada bir anlam veremiyorum bu telefonlar ışınlamamı yapıyor yada istanbul trafiğindenmi kurtarıyor herkesin standart kullandıgı bir teknoloji bencede bu paralar boş ve emeğinize yazık ülke ekonomisine yazık biz ve çocuklarımız kaybedecek bu tür boş işlere para harcamak inanın hiç bir ekstraları yok bu telefonların alo deyeceksin navigosyonunu kullanacaksın 2-3 oyuna takılacaksın hepsi bu sosyal aglara baglanacaksın bu denilenlerin hepisni 600 tl lik telefon ile rahatca yapıyorum..ben nazarımda telefona bu kadar para vermek ölü yatırım.para kolay kazanılmıyor beyler bayanlar kimse kimseyede 1 tl sini koklatmaz uyanık olalım..reklam oyunlarına kanmayalım hadi sağlıcak ile
  • Ender abi nerede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bir ara bu oparetörlerin tahaütlü cihaz satarkan koydukları yüksek faizi de konuşursunuz sözde ithalat açığı kapanacakdı fakat paralar yine yabancı şirketlere gidiyor turkcell avea ve vodafone nun samsung, lg ve diğer markalardan pek farkı yok

• Keyifle izledim. Teşekkürler.

• mesut abi sesin çok düşük geliyor....

• LG G4 1.8 sensor ie gelecek.

• Halen snapdragon 615 in snapdragon 800 801 ayarında olduğunu söylüyorsunuz ne gpu nede cpu olarak 615 800 ile yarışamaZzzzzz
    Mobilite 2.0 ilk bölüm: LG G4, Asus ZenFone 2, Galaxy Note 5'in işlemcisi, OnePlus 2, Xiaomi'nin Türkiye hazırlığı ve dahası...Mobilite 2.0 ilk bölüm: LG G4, Asus ZenFone 2, Galaxy Note 5'in işlemcisi, OnePlus 2, Xiaomi'nin Türkiye hazırlığı ve dahası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• içerik ile alakasız olacak ama Akkuyu nükleer santrali ile ilgili aldığınız reklamı neden "ekran kartı" kategorisinde yayınladınız. Bence "Taşmı yiyek" daha uygun olurduhttp://prntscr.com/6qn68j . işin şakası bir yana bu reklamları yakıştıramıyorum, sizin ihtiyacınız olmamalı bunlara.

• Güzel olmuş elinize sağlık bu ikili degişmesin...

edit:kareli gömlek sevdalıları :)

• Video için teşekkürler. Yalnız ses biraz kötü. Ona da el atarsanız çok güzel olur.. İyi çalışmalar..

• Arkadaslar konuyla ne kadar ilgisi var bilmiyorum bu konuda maruz görün lütfen... Çinden meizu m1 note getirteceğim. 2 versiyonu var. s615 ve mediatek 6752 . netten arastirma yaptim biraz. cpu ve gpu olarak media tek daha güclü sanki. ve mtk islemci oldugu icinde imei de sorun yasamam gibi geliyor. snapdragon sanki daha multi medyaya oynuyor. yine de son olarak sizlerin de görüsünüzü sormak istiyorum. s615 mi mtk 6752 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Arkadaşlar ender yıldıza ne oldu?

Ender Donanımhaber'den ayrıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ender Yıldız ile Erdi Özüağ programlarda çok samimiydi nerdeyse kardeş gibiydiler biz de alışmıştık kendisine çok merak ettim acaba ne teklif ettiler de donanımhaberi arkadaşlarını bıraktı

• quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

Ender Yıldız ile Erdi Özüağ programlarda çok samimiydi nerdeyse kardeş gibiydiler biz de alışmıştık kendisine çok merak ettim acaba ne teklif ettiler de donanımhaberi arkadaşlarını bıraktı

Is Baska , Dostluk Baska . Bu degil ki Tamamen ayrildilar :) .
  • Bu ikiliden kötü iş çıkmaz. Güzel sohbetiniz. Doyurucu bir program olmuş. Ağzınıza sağlık.

• Ender Yıldız ve Kaan Arlı için onların Twitter profillerine bakın arkadaşlar. O zaman istediğiniz bilgiye ulaşacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.