Şimdi Ara

Mobilite-4: Galaxy S III'ün rekoru, Nexus 7, Sony Xperia Mint, LG F180 ve daha fazlası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
13.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_gx_so_04d-4774.php

ONE S de kullanılan işlemci MSM8260A aradaki fark iletişim chipinde(LTE SİZ) geri kalan bütün özellikler aynı.Biri MSM8960 biri MSM8260A.Bizim gibi ülkelere 8260A versiyonu geliyor.

Play-PLUS-PRO versiyonu var.Ben yanlış anlamışım kusura bakma.8260A ile 8960 PLUS diye geçiyor.Piyasa olan veriyonların hepsi S4 plus...Sizin dediğiniz gibi değil 8960 ile 8260A da performans farkı felan yok.LTE 4g farkı var.

http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)

Samsung Galaxy S2 ve Galaxy S3 den ibaret değil.(Bunlarında sadece global versiyonlarında Exynos kullanıyor.(Texas ve özellikle Qualcommdan chipset tedarik ediyor.)Satış yaptığı telefon miktarına baksanız yeter. Bir çeyrekte 50 milyon adet smartphone satıyor.Sony gibi otherde gezen firmalar bu değerlere yıl genelinde ulaşamıyor.Bir yerde okumuştum akıllı telefon pazarında Apple ve Samsung pazarın yaklaşık yüzde 90 ına hakim.Hal böyle olunca en büyük müsteriside Samsung olmasıda doğal.Bunlara HTC yide ekleyebiliriz...OTHER nasıl az sattığını göstermez .Adamlar satamıyorki OTHER a yani digere eklemişler.O diğerde tonla firma İlk defa böyle bişi duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SensatiOX -- 15 Temmuz 2012; 1:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyrapson

IPhonei tek gecerim! Telefonlarla bilgisi pek olmayan android alir. Iphoneda yapamayacagin cok az sey var systemi bile istedigin gibi degstirirsin yazilim yazmasini biliyorsan eger, bilmiyorsan yazilan yazilimlari kulanirsin ki onlardanda yuzlerce cok kaliteli program var... benim birsuru android kulanan arkadaslar var mesela onlar bnm iPhonei gordukten sonra ilk firsatta iPhone a gectiler! IPhone a android yukleyebilirsin ama android isletim sistemli bir telefona ios (iphonein isletim systemi) yukleyemezsin! ;)

Steve Jobs ölmeden önce keşke seni keşfedip varisi ilan etseymiş.

• Abi 1 saat video nedir? Boş muhabbeti çıkarsan maksimum ederi 15 dakika bu videonun.

• quote:

IPhonei tek gecerim! Telefonlarla bilgisi pek olmayan android alir. Iphoneda yapamayacagin cok az sey var systemi bile istedigin gibi degstirirsin yazilim yazmasini biliyorsan eger, bilmiyorsan yazilan yazilimlari kulanirsin ki onlardanda yuzlerce cok kaliteli program var... benim birsuru android kulanan arkadaslar var mesela onlar bnm iPhonei gordukten sonra ilk firsatta iPhone a gectiler! IPhone a android yukleyebilirsin ama android isletim sistemli bir telefona ios (iphonein isletim systemi) yukleyemezsin! ;)

merhaba ben Tyrapson'un iphone'u görüp s3'ünü çöpe atan bilge. Bilgelik haricinde yazılım yazarım (ps: kod değil yazılım , pm atmayın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: aziz77samsungun sadece üst sınıf galaxy s s2 s3 iyide,alt ve arta sınıfı beş para etmez..
    o yüzden mi kimi görsek elinde samsung telefon var ?? Biz forumda takılan teknoloji meraklıları olarak samsung un alt ve orta sınıfı bizim için anlam ifade etmeyip yetersiz görünsede her iki sınıfta da müthiş bir kullanıcı kitlesi var ve bence samsung orta sınıfa hitap eden en iyi cihazları üretiyor..

arkadaşım ortasınıfta telefonları çok satıyor ama bu en iyi olduklarını göstermez ben burda kötü telefon yapıyor demiyorum ama en iyilerini yapmıyor :)

• quote:

arkadaşım senin karşılaştırmalarda problemin olduğunu düşünüyorum her şeyi ters yazmışsın biraz daha çalış gel bence :)

• quote:

IPhone'i tek gecerim! Telefonlarla bilgisi pek olmayan android alir. Iphoneda yapamayacagin cok az sey var systemi bile istedigin gibi degstirirsin yazilim yazmasini biliyorsan eger, bilmiyorsan yazilan yazilimlari kulanirsin 'ki onlardanda yuzlerce cok kaliteli program var... benim birsuru android kulanan arkadaslar var mesela onlar bnm iPhone'i gordukten sonra ilk firsatta iPhone 'a gectiler! IPhone 'a android yukleyebilirsin ama android isletim sistemli bir telefona ios (iphonein isletim systemi) yukleyemezsin! ;)

Elindeki cihaz güzel birşey olabilir.
    Elindeki cihazın üretilmiş en iyi cihaz olduğunu düşünebilirsin.
    Fakat elindeki cihazı göklere çıkarmak için yalan söylemek niye onu anlamıyorum.

Dediklerinin hepsi yalan. Android kullanıcılarının hepsi programcı zaten

Sizin gibiler için "bilinçsiz kullanıcı" deniliyor. Popülist bir yaklaşımınız var.
    Eminim çevrenizdekiler kulağını deldiriyor diye kulağınızı deldirmişsinizdir.
    Ya da küçükken sigara içenleri görüp sigara denemişsinizdir.
    Gerçi yorumunuz hala küçük olduğunuzu gösterir nitelikte ama..

• Samsung kadar kullanıcısını kaziklayan tlf yoktur ay geçmeden hemen model yenileyiip 1 aylık cihazları kendi öldürüyor tabiii çıkarına iphone ye bakın model yenileme aralığına anlarsınız bir de sıfır fiyatlarla 2 el fiyat farklarına bana gore en az kazık yiyen tüketici ip tuketicileridir

• Erdi ve Ender beye çok çok teşekkürler. 1 saat nasıl geçti anladım tek bir programla bütün yeni mobil cihaz haberlerini görmüş olduk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

IPhone'i tek gecerim! Telefonlarla bilgisi pek olmayan android alir. Iphoneda yapamayacagin cok az sey var systemi bile istedigin gibi degstirirsin yazilim yazmasini biliyorsan eger, bilmiyorsan yazilan yazilimlari kulanirsin 'ki onlardanda yuzlerce cok kaliteli program var... benim birsuru android kulanan arkadaslar var mesela onlar bnm iPhone'i gordukten sonra ilk firsatta iPhone 'a gectiler! IPhone 'a android yukleyebilirsin ama android isletim sistemli bir telefona ios (iphonein isletim systemi) yukleyemezsin! ;)

İçip içip foruma girmeyin diye kaç kere söyledim :)

eskiden cevap vermekten aciz olan ergenler ben de senin derdi şimdi ise bu neyin kafası diyorlar .. 30 senelik içiciyim böyle kafa görmedim diyor hala :d adama sorarlar ayıkken kendine hiç bakmadınmı diye..

O kadar eksi ağır gelmedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

İçip içip foruma girmeyin diye kaç kere söyledim :)

eskiden cevap vermekten aciz olan ergenler ben de senin derdi şimdi ise bu neyin kafası diyorlar .. 30 senelik içiciyim böyle kafa görmedim diyor hala :d adama sorarlar ayıkken kendine hiç bakmadınmı diye..

O kadar eksi ağır gelmedi mi?

yav ne zoruna gitmiş arkadaş boşver ya ... takma yani .. google play'e gir ve kendine bedava küçük süprizler yap bence ....

• Beyler Sizce Nexus 7 8gb almalımıyım tablet nasıldır.Arkasında Kamera Yokmuş bu yüzden Biraz Soğudum İngiltereden alıcağım 160paund 450 lira sizce bu paraya değermi 16 gb almaya kaksam 600 lira okadar para veremiyeceğim için 8 gb almak istiyorum Sizce Almalımıyım Yardım Ederseniz Sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

Beyler Sizce Nexus 7 8gb almalımıyım tablet nasıldır.Arkasında Kamera Yokmuş bu yüzden Biraz Soğudum İngiltereden alıcağım 160paund 450 lira sizce bu paraya değermi 16 gb almaya kaksam 600 lira okadar para veremiyeceğim için 8 gb almak istiyorum Sizce Almalımıyım Yardım Ederseniz Sevinirim

Sadece internete girecekseniz 8gb yeter.Fakat oyun video film müzik kısacası multi medya aracı olarak kullanıcaksanız yetmez.Birde bu 8gb alanın sadece 5 küsür gb lık kısmını kullanıyorsunuz.Hafıza kartı girişide yok cihazda.Androidte kaliteli oyunlar 1gb hafızadan başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SensatiOX

quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

Beyler Sizce Nexus 7 8gb almalımıyım tablet nasıldır.Arkasında Kamera Yokmuş bu yüzden Biraz Soğudum İngiltereden alıcağım 160paund 450 lira sizce bu paraya değermi 16 gb almaya kaksam 600 lira okadar para veremiyeceğim için 8 gb almak istiyorum Sizce Almalımıyım Yardım Ederseniz Sevinirim

Sadece internete girecekseniz 8gb yeter.Fakat oyun video film müzik kısacası multi medya aracı olarak kullanıcaksanız yetmez.Birde bu 8gb alanın sadece 5 küsür gb lık kısmını kullanıyorsunuz.Hafıza kartı girişide yok cihazda.Androidte kaliteli oyunlar 1gb hafızadan başlıyor.

Cevap İçin Teşekkürler Mecburen 560 lira Vermek Zorunda Kalıcam Yani :( Yardımınız İçin Teşekkürler.

• Ya arkadas hala su iphone u daha ustun gorenleri anlamiyorum iphone bence hicbirsey samsungla karsilastirilamaz bile cunku 2 cekirdekli sinifinda hala arkadasin biri de androide ios yuklenemez demis yuklenmesine gerek yok zaten android iosa bin basar tek tusla wifi acmaya bile aciz bir isletim sistemi ios anca rootla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Baris -- 16 Temmuz 2012; 1:01:59 >
  • bence samsung s3 ile samsung not arasın da hiç bir fark yok arkadaşlar iphonelara gelecek olursak çok kolay bir telefon samsung not kulanında arasındaki farkı görürüsünüz bence samsung not daha güzel :)

• Koskoca sony i apple a beznettinizya helal olsun!

• Sıkılmadan izledim eline sağlık bu arada konu mobilite çıktığı gün en kısa zamanda Nexus7 Tab incelemesini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadeKeeper

Sıkılmadan izledim eline sağlık bu arada konu mobilite çıktığı gün en kısa zamanda Nexus7 Tab incelemesini bekliyoruz.

aynı Şekilde Sabırsızlıkla İncelemeyi Bekliyorum Saat Başı Foruma Giriyorum Çıktımı Diye :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aziz77samsungun sadece üst sınıf galaxy s s2 s3 iyide,alt ve arta sınıfı beş para etmez..
    o yüzden mi kimi görsek elinde samsung telefon var ?? Biz forumda takılan teknoloji meraklıları olarak samsung un alt ve orta sınıfı bizim için anlam ifade etmeyip yetersiz görünsede her iki sınıfta da müthiş bir kullanıcı kitlesi var ve bence samsung orta sınıfa hitap eden en iyi cihazları üretiyor..

herkeste olunca bence en iyisi olmuyor malesef.. ajdarıda youtube da milyonlar tıklıyor ama o nada kalkıp tarkandan iyi diyemeyiz herhalde.. bence de samsungun s, s2, s3 telefonlarından gerisi fıs.

kardeş tam benim meslekten girmişsin konuya ;) ajdarı milyonlar gülmek için dinliyor ama tarkanın albümünü 100 binler satın alıyor...
    ikisi arasında ki fark dünyanın çevresine yol olur..
    Bizim iş te yani albüm işinde yaygın bi laf vardır..

" En çok satan albüm en iyi albümdür "

ben herşeyin pazarlama stratejisi oldugunu düşünüyorm. .mesela samsung firması s3 telefonunu tegra3 ile cıkarsaydı yer yerinden oynardı ama htc one x tegra 3 lü kimse bunu onemsemiyor. birazcık adalet lütfen...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.